Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nehirnil111 varım minnoş kedim ve yine yeniden Ama bu kez cumaya benim adım yazacak neonlarla
Bak sen neyse ben susayım gözlerim konuşsun ayy pardon rakamlar

Mezun olmustum ya ben cicegim,52.6 ilen.3 hafta falan oluyo herhalde yada daha mi fazla bilmiom hatirlamiyom.o zamandan beri kilo bildirimi yapmamistim daha yeni yaptim ;D
Korumada ilk 1 ayda gayet güzel cocom tebrikler
evet haftasonu dikkat ettik mi olcak bu iş

Bence de bu hafta onu yapalım kuzum

Hadi yaO zaman yapamazsın
Benimkiler bayılıyorÖzellikle analı kızlıyaGenelde annemle ondan yaparız.
1 defa yaptım hepsi bana kaldı, güzelde olmuştu ama alışık olmayınca yemediler. kendimden şüphelendim, sonra kv min kız kardeşi ne gitmiştik yapmış onuda yemediler, neyseki sorun bende değil dedim bir daha yapmadım doğrusu, zahmetli biliyorsun.

Kedibochi

şerimmmmm nerelerdesinnnnnnn

Kedibochi hiç gelmiyor di mi @Daydream- de

ahhhhhhhhhhh ah bak aklıma @Bebetomm geldi ..... @pamukskr geldi @GunesinKizi35 @caytabagi ............

beni soran sormaya herkese çok teşekkür ederim. tabi ki evvela soranlara.
herkesin yeni yılını kutlarım geç te olsa. mutluluk huzur saglık evlerinizden eksik olmasın

Aynen zahmetli yemiyorlarsa yapmaya değmez
İç harcı uğraştırıyor yoksa gerisi kolay

Kilo bildirimi
Geçen hafta:61.900
Bu hafta:61.200
Fark:-700
@MiuLego
Whiteblacklife

Nevom çook tebrikler canım haftaya mezuniyet heeee amaaa gitmezsin ki sen bizden okudum , anacığının yemekleri 62 yapar seni sonra gelip onları eritiriz

Kilo bildirimi :73,7
@MiuLego Whiteblacklife
Akşam da inşallah menümü paylaşırım

hadi bakalım ilk resmi kilo bildirimin hayırlı olsun zeynep ...

seni altta görüyorum ama muhabbette görmüyorum , dal bir yerlerden ..öyle uzak kalıp okuyunca hiç kaynaşamıyoruz

Geldiim @MiuLego @kelebekolacam
Geçen cuma:93,200

Bu cuma:91,400
Fark:-1,800gr
Yüzde:1,93 doğru yazdım umarım yüzdeyi
Eki Görüntüle 2092975

mali mali mali daktırımı kıl payı yenen mali

tebrikler canım , tamam kabul bi %3 değil ama yine güzel

çok güzel beeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…