oooooooo süper haberler banu
en güzeli yağdan gidişler ....
hadi terk eyle şu 80 leri artık79.9 görünce gerisi çorap söküğü beee
ooooooooooooo balık burcu musun sen ?Bonus
ya sizin takım yüzdenizi de gördüm , az daha kıpraşma lazım size
Onun yaşı kurtarmaz ,ben varım izleyen ,aynı uzun saçlı bacısı vardı,aslında O da kendisiydi de,filmde bacısıydı,eniştesiyle evlenmişti
Yalan Rüzgarı nı da izler miydin?
İyi akşamlar ,kilon kaç?
oooooooo süper haberler banu
en güzeli yağdan gidişler ....
hadi terk eyle şu 80 leri artık79.9 görünce gerisi çorap söküğü beee
ooooooooooooo balık burcu musun sen ?Bonus
ya sizin takım yüzdenizi de gördüm , az daha kıpraşma lazım size
Kızlar bi sorum olacak özür dileyerekten
Kabizlik normal ama buyuk wc yaparken hic sümüksü bise gelen oldumu ? Normalmi gelmesi?
Cok özür dileyerekten soruyorum
Ausencia izlememmi yamuk gozlu emilyo vardi anasi bernarda
oynakbasi34 balik burcu hatunusun demek nasilda iyi biliyorum sence neden
Ayy benim yavru sukr tecrübe etti zaar. Kola vs. İçince de olmui du olmaz insallah. Dün dé k.fasule yedim falan. .Neden bilmem israrla verones diyorum :))
Verooo gaz yapmasin bebeye karbabahar?
Heee,annesi de aslında yardımcısıydı.Aklımda kalmış ablasının çocuğu olmuyordu,ama eşinden kaynaklandığını sanıyorlardı.Manuela hamilelik haberi için görümce neyin toplantı yapıp müjde verince herkes şok olmuştu,abimiz boynuzlanıyor mu diyehe kız bu bi odada saklanıyordu ...yüzüne bişey olmuştu da ... kardeşi o yerine geçmişti di mi
püskürttttttüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm maden suyu içiyordum burnumdan çıktı
Heee Hamsi gibikımıl kımıl zaten halimden de belli değilmi
Az daha değil odunla kovalasam yine size yetişemeyiz
Neyse haftaya daha güzel olur inşallahaçıkçası derece pek benim umurumda değil yeterki herkes şu kilolardan kurtulup fit ve sağlıklı olsun ama tabi derecede insana gaz veriyor
Canım eğer üst solunum yollarını üşüttüysen abdestinle birlikte balgan sökebilirsinbenimde bir keresinde olmuştu hatta bende senin gibi şaşırdım ama iki üç güne geçti
Çok pohtan mevzuyla boşver karıştırma
Tabiki sende balıksın da ondandır
Evet izlerdik ,işte zamanında cahillik bekardım kız o vakitOnun yaşı kurtarmaz ,ben varım izleyen ,aynı uzun saçlı bacısı vardı,aslında O da kendisiydi de,filmde bacısıydı,eniştesiyle evlenmişti
Yalan Rüzgarı nı da izler miydin?
İyi akşamlar ,kilon kaç?
Sam Vitmor Hayat Ağacı mıydı neydi o filmdeydi.Evet izlerdik ,işte zamanında cahillik bekardım kız o vakitdüşün yani bir asır olmuş
Ana o sarışın sem miydi çok güzeldi hatun
Aklımda sadece Viktırla,karısı ve anası kalmışSam Vitmor Hayat Ağacı mıydı neydi o filmdeydi.
Yalan Rüzgarında bunlar vardı
O aebene söyleyinnnn
Bişey söylemeyin küsüm işte ona
Aşırı küsüm ama en büyük küsüm
Bu kadar ayrıntı hatırlanırmı?Heee,annesi de aslında yardımcısıydı.Aklımda kalmış ablasının çocuğu olmuyordu,ama eşinden kaynaklandığını sanıyorlardı.Manuela hamilelik haberi için görümce neyin toplantı yapıp müjde verince herkes şok olmuştu,abimiz boynuzlanıyor mu diye
Ausencia Bu arada bugün moni Ayşeyle kullaklarını çınlattık Oda benimle aynı diyetisyene gidiyor ya beklerken muhabbet ettik bol bol sonra bana dikkatini çeken bir şey söyledi
Sen ilk hamile kaldığını paylaştığında ben paylaşım alanında tahmin yürütürken bence Prenses olacak gibi bir şey yazmışımoda bugün onu hatırlayıp emin olmuş geçmişe bakarak
Kız abdala malum olmuş işte dedim nasıl gülüyorsöyle bakayım benim gelin ne zaman doğracak ikinciyi diye soruyor bide
Ahanda buraya yazayım da ileride doğru çıkarsa buda çıktı bak yazılı derim
Moniye valla bilmiyorum ama sanki 2 - 3 sene içinde senin bir torunun daha olmayacak hani bekleme dedim
Heee,annesi de aslında yardımcısıydı.Aklımda kalmış ablasının çocuğu olmuyordu,ama eşinden kaynaklandığını sanıyorlardı.Manuela hamilelik haberi için görümce neyin toplantı yapıp müjde verince herkes şok olmuştu,abimiz boynuzlanıyor mu diye
Buralarda geberecem gulerken
Heee konuşun konuşun
Gece delirtin beni geçmiş içinde heee
Aferim size
oynakbasi34 kaptanım hoşgeldin yeniden ne güzel eksi vae öyle tebrikler yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?