Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selamın aleyküm kızlarrrrrrr

Yine ben geldimmmmmm
Kapıdan kovsanız bacadan girecek moddayım enerjiniz çok iyi geldi şükür bizim kızlarda ufak ufak gaza geliyor gibi ama tabi sizin gibi çok zor oluruz
Yine birinci belli ikinci kim der gibi bir bildirim var sizden maşallah

Bende diyetisyen kontrolüne gittim bugün
Çok mutlu oldum
Malum diyetisyende tok karnına çıkıyoruz tartıya ve evdekine göre 1 kg fazla çıkıyor genelde o yüzden pek rakama orada takılmıyorum
Geçen hafta oradaki tartıda 88.4düm
Bu hafta 86.9 çıktım
Sabah evdekinde de aç karnına 85.9 çıkmıştım zaten

İnanılmaz mutlu oldum hem 1.5 kg kilodan hemde 600 gram yağdan gitmiş ve tabiki diyetisyen sonuçtan çok memnun kaldı şu direncini kırdık şükür dedi arada bir beni listeyle silkelemesi lazım ( önceki liste baya sertti daha doğrusu başkasına göre sertti ama ben çok zevkle yaptım o açlığı az hissetmeyince gitmiyor bende demekki )
Bu haftanın listesini de beğendim tabiki ve harfiyen uyacağım

Oradan haftalık enerjimi aldım eee sizlerede her gün bir çööö desem kim tutar beni
Ay inşallah doğum günüme kadar 7li rakamlarıda göreceğim inşalllahhhhhhhhhhhh ( 28 şubat doğum günüm )

Menu bildirim. . Yapiyim bi çay kaldi icilecek inşallah spor da olur..
Sabh 12.20
2 haşlama yumurta
Bol yeşillik salatalık domates
2 kk peynir beyz. Biraz telli kasar biraz lor
4 zeytin 1 çay kaşığı bal . Yarimdan az ayva
Aksm yoğurt salata. . Ekmek erişte yemedim.
Borege 1 bardak un diodu tarifte ben 2 kaşık koydum keşke koymasaydim

oooooooo süper haberler banu

en güzeli yağdan gidişler ....

hadi terk eyle şu 80 leri artık 79.9 görünce gerisi çorap söküğü beee

ooooooooooooo balık burcu musun sen ? Bonus

ya sizin takım yüzdenizi de gördüm , az daha kıpraşma lazım size

aferim sana verom

Ausencia Bu arada bugün moni Ayşeyle kullaklarını çınlattık Oda benimle aynı diyetisyene gidiyor ya beklerken muhabbet ettik bol bol sonra bana dikkatini çeken bir şey söyledi
Sen ilk hamile kaldığını paylaştığında ben paylaşım alanında tahmin yürütürken bence Prenses olacak gibi bir şey yazmışım oda bugün onu hatırlayıp emin olmuş geçmişe bakarak
Kız abdala malum olmuş işte dedim nasıl gülüyor söyle bakayım benim gelin ne zaman doğracak ikinciyi diye soruyor bide

Ahanda buraya yazayım da ileride doğru çıkarsa buda çıktı bak yazılı derim
Moniye valla bilmiyorum ama sanki 2 - 3 sene içinde senin bir torunun daha olmayacak hani bekleme dedim

ay sen verones diyince aklıma mercedes geldi .... eski brezilya dizileri ...ordan manuella geldi sarı uzun saçlı hani ..izlemişsindir sen kesin
Onun yaşı kurtarmaz ,ben varım izleyen ,aynı uzun saçlı bacısı vardı,aslında O da kendisiydi de,filmde bacısıydı,eniştesiyle evlenmişti

Ay ne izlerdik
Hani tek kanal olunca
Yalan Rüzgarı nı da izler miydin?

İyi akşamlar canlar
İyi akşamlar ,kilon kaç?

Ay ne izlerdik
Hani tek kanal olunca

Zaten ben dé ordan yani diziler den . Esinlenmstim . Doğru cagrisim Ausencia . Fernando peles. Maria mercedes

Ausencia izlememmi yamuk gozlu emilyo vardi anasi bernarda

oynakbasi34 balik burcu hatunusun demek nasilda iyi biliyorum sence neden

ayyy herkesler izliyormuşşşşşş ..... bi gün eskilerden nostalji konuşak ... ama bi gün cuma partisi olmadığı bi gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…