Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahaaa kimi buldum buralarda..
Sen bize niye gelmiyosun bakiim. Biz yine azaldık ufaldık

Makbulem bu menü artı getirir kuzum korumada gibi kalıp haftalık 200 300 gr eksi ile gelmekse amacın çok bu canım yaprak sarma bulgur nohut ekmek baklava fıstık ezmesi menü de yok yok kilo almak isteyenlerin yemesi gereken menü bu canım sana ciksss olmaz bu menu

Tamammmmmm şurda tarihe not düşelim ....

ay bayılırdım ya manuellaaa
maria mersedes daha dün konuştuk bizde bunu iş yerinde

Banum listeye çok yakistin ve menun süper canım afiyet olsun inşaallah boynun düzelir lessie baciyla kavusursun

canım saol menüye ek 3 salatalık yerim arkadaşlar yiyordu

Veroooo oldu la senden cissiz menü gormek nasip oldu valla oldu dur bi daha bakayım valla ciss yok abovvvvvv yaşasın şahane menü beeeeee
Kızzz vala 1 haftadır ben de böyle menüler . Bak hele kahvaltılarım . Geçen haftaki karşılıgı 60 li kilo görmek oldu şükur bugune

ooo harika menü mortim buram buram morticilik kokuyo mortisini yenmek için

Senin kulvarını yirim sana bişe olmasın.
Gel teselli edim seni hemen

Kizartmanin her türlü su hayirrr
Ev ekmeği beyaz undan değil demi kuzum beyaz unsa onuda yemiyoruz tb çavdar kepekli tercihimiz patates ekmek ikisi de karbon patates yiyorsak ekmek yemiyoruzzzzz onun dışında güzel menü balim suyu çok iç 3 litreye tamamla emziren anneler için çok önemli su

Listeye girisin hayırlı olsun kuzum sahane menü sporu unutmaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…