aferin sana mortican dewam et yorma kendini yavaşşi yavaşBende birazdan yapicam bikere
Tamam canım dikkat ederim çok sağolKizartmanin her türlü su hayirrr
Ev ekmeği beyaz undan değil demi kuzum beyaz unsa onuda yemiyoruz tb çavdar kepekli tercihimiz patates ekmek ikisi de karbon patates yiyorsak ekmek yemiyoruzzzzz onun dışında güzel menü balim suyu çok iç 3 litreye tamamla emziren anneler için çok önemli su
Teşekkürler kuzum aynen bende gidemde sporumu yapamListeye girisin hayırlı olsun kuzum sahane menü sporu unutmaaaaa
Hadi bende gittim morti geç kalmasın sporaferin sana mortican dewam et yorma kendini yavaşşi yavaş
Soktayim veroKızzz vala 1 haftadır ben de böyle menüler . Bak heleEki Görüntüle 2093280 Eki Görüntüle 2093281 Eki Görüntüle 2093282 kahvaltılarım . Geçen haftakikarşılıgı 60 li kilo görmek oldu şükur bugune
Afiyet olsun kuzum
ay bayılırdım ya manuellaaa
maria mersedes daha dün konuştuk bizde bunu iş yerinde
canım saol menüye ek 3 salatalık yerim arkadaşlar yiyordu
Ta ta ta taaammmmmÇiçeğim sahalarda çiçeğim geliyor acilin süper menü çiçeğim şahane sahalara donusun çok mu çok guzel
Begenmek ne kelime ba yıl dimTa ta ta taaammmmm
Demek begendinnnnn
Ooohhh titizim benimmm ellerine saglikkkTk kimse kalmamış dur suralari temizleyeyimtamamdır domestos ile sildim mis gibi oldu
Geçmiş olsun canım, benimde ağrıyor ilaç içicem birazdan geçmiyorBi dus alsam da bas agrim gecse walla mahvoldum yaa
Gel opem de geçsin hemencecikBi dus alsam da bas agrim gecse walla mahvoldum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?