Evde yoktum arkadas pazartesi ameliyat olacak ona gittim ondan gormedim etiketlerinizi özür olsun
Oturacağım Insallah kaptanicem bugun yarın regl olucam Icime okuz kacti sanki inanmazsın o menume ragmen hatta aksamı yiyelim 1 saat oldu ancak acıktımyok yok o kadar gurur değil ama kötü de değil ..sadece akşam hem nohut hem bulgur ...o öğlen olsa idi Cuma için olurdu canım
Yaaaaaaaaaaaabenim ablamecemavi de bana gelecek veee oda içli köfte yapıyormuş veee ben hiççç onun içli köftesini yemedimmmmm
Evde yoktum arkadas pazartesi ameliyat olacak ona gittim ondan gormedim etiketlerinizi özür olsun
Oturacağım Insallah kaptanicem bugun yarın regl olucam Icime okuz kacti sanki inanmazsın o menume ragmen hatta aksamı yiyelim 1 saat oldu ancak acıktım
Olsun haber edeymisim.bugun.cuma tarti günü kaybolan aranir ayrica aranmak guzeloy kuzum ne özrü ... yapacak mısın kilo bildirimi ?
amaaaan kuzum ... yoğurtla falan geçiştir en kötü
bu banuşun 30 eylül 2017 deki sevgili Aus'a yazmış olduğu mesajAnammmmÇok güzel bir haber bu gerçi takımdan emekli oldum diye diye bende emekli memur gibi canlandı üstünede bu haber olunca aman menapoz öncesi tekne kazıntısı geliyor gibi bir ışık belirdi artık neyin kafasını yaşıyorsam bende
Şaka bir yana inan çok sevindim ve Rabbim inşallah mucizeni sağlıklı ve hayırlı olarak kucağına almayı nasip eder....Aminnnnnnnnnnn
Rabbim yolunu gözleyenlerede tez zamanda mucizelerini göndersin....Aminnnnnnnnnn
Daha gerçi çok erkendir ama ben içimden geleni söyleyeyim :) bence Prensess gelecek ( Kehanetinide şuracığa bırakan abdal Oynakbaşı sessizce ortamı terk ederdemişti dersiniz )
Öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum,bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallahTamammmmmm şurda tarihe not düşelim ....
anaaaaaaaaaaaaaam başka ne konuştunuz hakkımdamoni ? torun ? yaş ?
ayyyy gerçi benim yaşıtlar babaanne olurken doğuruyorum ben
kız buraları es geç :))) dizi konuşup çene çalıyoruz
Fıstık ezmesi yiyorsun üstüne yaprak sarması üstüne baklava üstüne üstüne nohut üstüne bulgur sabahta ekmek canım daha ne olsunCidden mı ya ben baklava tamam da diğerleri iyi diye dusunmustum halbuki
Canım yine burada ol bizimle ol ama sen zaten katı bir diyet uygulamiyorsun ki balım menulerim dolu doluKizlar bemn diyetimi biraz hafifleticem
2 kg degilde 1 verim 1 degilse 500 kcl verim
Nisanliyken yasadklarimi yasamaktan korkuyorumzayiflaym derken ssagligimdan olmaym dikkat etmem lazm
Hepinizi cok cok cok sevdim arada yine ugrarim inşaAllah mesela bu hafta hafifletcem diyeti nekadar kg verdgmi yazarm
Kendinize iyi bakin bol eksili gunler
Slm canlar menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi Hurma 2 çilek
Kahvaltı
2 yumurtadan kaşarlı omlet
İki çatal helva
Bir dilim çavdar ekmeği
Çay
Ara bir ayva
Akşam 15:45
Nohut yemeği oğlumun tabağından kalan 2 kaşık falan
Yoğurtlu ıspanak
Lee_shin_mee
Yine burda olmaktan cok mutlu olurmmCanım yine burada ol bizimle ol ama sen zaten katı bir diyet uygulamiyorsun ki balım menulerim dolu dolu
Menüler iyide pek bişey ifade etmiyor maalesef eksi çok çok az bu yediklerime göre canım sıkkın biraz o yüzdengüzel menü canımm :)
eksin az falan değil kuzum niye öyle düşünüyosun normal bence verdiğin kilo..Menüler iyide pek bişey ifade etmiyor maalesef eksi çok çok az bu yediklerime göre canım sıkkın biraz o yüzden
Güzel menü canım öğle bol karbonlu olmuş ama erken yemişsin zatenmenümü yazıp dükkanı kapatayım en iyisi :)
sabah 9:00
2 dilim çavdar ekmeği,1 hşl yumurtanın beyazı, peynir, zeytin, yarım domares, şekersiz çay
öğlen 15:00
1 kepçe sebze çorbası
1 kepçe nohut
2 lokma kpk ekmk
akşam yok
su 2 lt
spor gecenin ilerleyen saatlerinde lesile bacıyla 3 mile
@MiuLegoYaKaMoZz-z
600 gr kız ben 700 sanıyordum yanlış hesap yapmışım az veriyorum canım bakalım bu hafta nasıl gidecekeksin az falan değil kuzum niye öyle düşünüyosun normal bence verdiğin kilo..
Ev yapimi turşu suyu ic canım bagirsak florasına cook faydaliymis arastir bak... duzenli kefir ic kefirde cok iyi geliyor canim...Yine burda olmaktan cok mutlu olurmm
Ya eski yediklerime gore cok azalttim yediklerimi bagirsaklarima agir geldi
Dr um.demisti zaten bağırsakların zayif dikkat et diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?