Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok yok o kadar gurur değil ama kötü de değil ..sadece akşam hem nohut hem bulgur ...o öğlen olsa idi Cuma için olurdu canım
Oturacağım Insallah kaptanicem bugun yarın regl olucam Icime okuz kacti sanki inanmazsın o menume ragmen hatta aksamı yiyelim 1 saat oldu ancak acıktım

Evde yoktum arkadas pazartesi ameliyat olacak ona gittim ondan gormedim etiketlerinizi özür olsun

oy kuzum ne özrü ... yapacak mısın kilo bildirimi ?

Oturacağım Insallah kaptanicem bugun yarın regl olucam Icime okuz kacti sanki inanmazsın o menume ragmen hatta aksamı yiyelim 1 saat oldu ancak acıktım

amaaaan kuzum ... yoğurtla falan geçiştir en kötü

merhaba 7.takımcım
adım geçmiş cevap hakkımı kullanayım

bu banuşun 30 eylül 2017 deki sevgili Aus'a yazmış olduğu mesaj
delillerimle geldim

Öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum,bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
ay evet 10 aylık bi torunum var
yaş 47 hayata erken atılıp erken anne olmanın meyvesi diyelim
Rabbim hepimize yavrularımızın yavrularını kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.aminn.

dn: oo neler konuştuk neler

Son düzenleme:
Kizlar bemn diyetimi biraz hafifleticem
2 kg degilde 1 verim 1 degilse 500 kcl verim
Nisanliyken yasadklarimi yasamaktan korkuyorum zayiflaym derken ssagligimdan olmaym dikkat etmem lazm

Hepinizi cok cok cok sevdim arada yine ugrarim inşaAllah mesela bu hafta hafifletcem diyeti nekadar kg verdgmi yazarm
Kendinize iyi bakin bol eksili gunler

Canım yine burada ol bizimle ol ama sen zaten katı bir diyet uygulamiyorsun ki balım menulerim dolu dolu

güzel menü canımm :)

Canım yine burada ol bizimle ol ama sen zaten katı bir diyet uygulamiyorsun ki balım menulerim dolu dolu
Yine burda olmaktan cok mutlu olurmm
Ya eski yediklerime gore cok azalttim yediklerimi bagirsaklarima agir geldi
Dr um.demisti zaten bağırsakların zayif dikkat et diye

menümü yazıp dükkanı kapatayım en iyisi :)

sabah 9:00
2 dilim çavdar ekmeği,1 hşl yumurtanın beyazı, peynir, zeytin, yarım domares, şekersiz çay

öğlen 15:00
1 kepçe sebze çorbası
1 kepçe nohut
2 lokma kpk ekmk

akşam yok

su 2 lt
spor gecenin ilerleyen saatlerinde lesile bacıyla 3 mile
@MiuLego YaKaMoZz-z

Güzel menü canım öğle bol karbonlu olmuş ama erken yemişsin zaten

Yine burda olmaktan cok mutlu olurmm
Ya eski yediklerime gore cok azalttim yediklerimi bagirsaklarima agir geldi
Dr um.demisti zaten bağırsakların zayif dikkat et diye
Ev yapimi turşu suyu ic canım bagirsak florasına cook faydaliymis arastir bak... duzenli kefir ic kefirde cok iyi geliyor canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…