- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Ayy son zamanlarda bi de bu basagrisi cikti basimaGeçmiş olsun canım, benimde ağrıyor ilaç içicem birazdan geçmiyor
Oyyy geciyor mu nee sanki gecti gibiGel opem de geçsin hemencecik
Oyyy kiyamam gel seni de opemGeçmiş olsun canım, benimde ağrıyor ilaç içicem birazdan geçmiyor
Adam güzel menü karbonu alman gereken günde almissin beğendim ben ki yine mi eseceksin listedeBugun menu
Sabah 10.45
2 yumurta yagda
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 cig badem
Aksam 15.50
1 kase kısır
3 marul
2 lt su icildi . @MiuLego
45 dakika tempolu yürüyüşnehirnil111
Ortimmmkelebekolacam
Mortilermalipina ve @MiuLego
1.yiz ki yine beeeeeeeeeeeeeeeListe belli oldu mu ben mi kacirdim
Sagol canimAdam güzel menü karbonu alman gereken günde almissin beğendim ben ki yine mi eseceksin listede
Helaaaaaàaaaaaaalllllll1.yiz ki yine beeeeeeeeeeeeeee
ay ben seni etiketlemeyi unuttumNe yedin menü nerede ciğer yimirti başka resmen pro beslenmissin canım acikmadiysan güzel menü
Cidden mı ya ben baklava tamam da diğerleri iyi diye dusunmustum halbukiMakbulem bu menü artı getirir kuzum korumada gibi kalıp haftalık 200 300 gr eksi ile gelmekse amacın çok bu canım yaprak sarma bulgur nohut ekmek baklava fıstık ezmesi menü de yok yok kilo almak isteyenlerin yemesi gereken menü bu canım sana ciksss olmaz bu menu
Hacı yapacaksan ben yapmayayim kuzum çifte yorum gibi oluyor
Alf
Manuela
Yalan rüzgarı
Hayat ağacı
Candy
Heman
Aklımda kalanlar bende bilirim bunları
Ausencia @Bonus @aeben @deynepnaz
Cidden mı ya ben baklava tamam da diğerleri iyi diye dusunmustum halbuki
Yakisikli erkeklerden korkmaya basladimRicky Martin Suriyeli erkek sevgilisi jwan yosef ile evlenmiş ...
la 90 larda un dos dresssss der der dururduk
Valla ben Menumu gururla paylaştım iyi beslendim bugun diyewayt cım , menüler tek kişi tarafınfan yorumlanacak diye bi durum yok ki ... çift olsun , 3 olsun ...4 olsun ne güzel ....
ama en azından bu şekilde bir kaptan yard. elinden yorumlanmamış menü kalmayacağı garanti oluyor
anaaaaaaaaaaaaaaaaaam bu abim ki
bizdensin sende ...
ayy @masumm un d mesaj vardı alıntı basmamış ... şimdi olsa izler miyiz acaba ????
bende okudum menünü ... baklava tabii ki de
ama öğle ve akşam yer değiştirse ..güzel bir cuma menüsü olurdu ... ama hafta içi cuma yaklaşırken asla :)
Valla ben Menumu gururla paylaştım iyi beslendim bugun diye diyet yapmayı unutmuşum ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?