Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Beeeeen mortimiiiiiiii yendiiiiiiiiimmmmm

Geçmiş olsun canım. Bol zencefilli çay iç ama balı bol olsun içinde, salep de iyi gelir, tatlı da olur enerci verir
Sen hic telas yapma ben bu hafta fazla veremem sen yemene icmene bak... keyfine bak ye ye hemen ustune uyu... sor Ausencia o bilir ben bu hafta 100 anca veririm oda verebilirsem yaniiii

kahvaltı
3-4 çeri domates
2 salatalık
peynir

öglen
kuru fasulye
salata
ayran

akşam
kavrulmuş kabak+yogurt

2.5 lt kadar su
kahve

Menü şeedeyim
Sabah 12.30
Üç yumurta tereyağında
İsot narekşisi karışımı

Akşam
Ciğer
Yeşillik

@MiuLego daimi mortim @saydin78 bu hafta ezeceğim mortim @nehirnil111

Mium sen çıktıktan sonra gelen menüler balim @MiuLego

Evetttt ben geldim..
-100 umu aldım da geldim.
Geçen hafta : 53.2
Bu hafta : 53.1

Artilarimi temizleyip eksiye düştüm

Nevommm beni tinlamamis bii etiket yapmamış ama olsun

Ben onu canı gönülden kutluyorum
Nevreste

Artık klasik haline gelen sallama ayinini yapıyorum

Bu kuruyemiş ve meyvenin akşam saatlerinde kaçta yeri olmalı sizce?
Kuzum meyve geç saate kalmamalı bence çünkü şeker var bu acıktım sanmana neden olabilir

Ama kuruyemiş (zateb porsiyonunu çok kontrollü yiyoruz ya) bence zararsız bana ötle geliyor
Ben gece 11 de bile bazen atarım ağzıma 2-3 badem

Ya da akşam 10 da bir avuç kabak çekirdeği yerim çayla
Hem mideyi çok tok tutuyor

Nefs ben seni etiketlemeyi unuttum mu yaa 52.7 tim ben :) Seni de tebrik ederim artılar uçmuş:)

Nefs'im hoşgeldin canımŞimdi ben seni yendiğimi biliyordumÖhöööm Ondan seni mahçup etmemek için etiketlemedim
Ama baktım sen bu hafta neredeyse hiç spor yapmamışsınOndan vermemiş olabilir misin
Oyyyyy sallamakta ne yakışıyor

Berna spor yap Berna lessie yap Berna o patates ler ne ola bernaaaa
Gerisi güzel.ki sadece pattis gereksiz bernammm

Hmmm ben canım tatlı şeyler çektiğinde çikolata yerine kuru üzüm yiyorum. Ayrıca yanına ceviz canım istiyor. Aus la beraberken akşam yemeğinden sonra kesinlikle bişey yemezdim alışkanlık oldu hala bir iki atınca ağzıma yanlış yapıyorum gibi geliyor :) bi sorayım dediydim :)

Sagol canim , evet bugun canim kisir istedi yaptim hic bi tat gelmez sifir tat uzuldum niye yaptim ki dedim keyifsiz yedim kalktim.. soğanın tadi bilem gelmedi

Anaaa çok geçmiş olsun ada çabucak geçer inşallah
Tebrikler bu arada mükemmel kilo vermissin maşallah

Kiz sen ne guzel yardımcı oldun boyleeee mimu şanslı valla garip Ausencia hic yardim etmezdik sererdik popomuzu hadi banada yorum diye beklerdik
Adam çok kalabaligiz arada atlanan oluyor alınan oluyor ister istemez mium tek başına yetişemiyorum destek olmaya çalışıyorum becerebiliyor muyum bilmiyorum ama

Sen hic telas yapma ben bu hafta fazla veremem sen yemene icmene bak... keyfine bak ye ye hemen ustune uyu... sor Ausencia o bilir ben bu hafta 100 anca veririm oda verebilirsem yaniiii

diyosunnnnnnnnnnnnnnnn

Kiz sen ne guzel yardımcı oldun boyleeee mimu şanslı valla garip Ausencia hic yardim etmezdik sererdik popomuzu hadi banada yorum diye beklerdik

he valla ya .... benim yard. ahu idi ...düşün halimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…