Aslında en güzel yaşlarda anne olmuşsun,benimki baya erkendi ..Bazı şeylere erken atılınca da diğerlerine geç kalıyor insan,artıları kadar eksileri de çok fazla.Erken evlenip çocuğu yaparsan, 45 inde okulunu bitirirsin.Yani her şey yaşında ve zamanın da güzelmoni cim siz kötü konuşmazsınız ki
ne güzel en yaşta annelik ... ben 79 luyum , 26 da evlenip , oğlumu 31 e ramak kala aldım kucağıma ..şimdi de bi çılgınlık yaptık 2. ye ....aminnnnnnnnnnn canım amin .
Geçmiş olsun kuzum bende aynisiyim.Oyle hastayim oyle hastayim ki burada sizleri okuyuo moral depoluyorum bu grip fena carpti beniii hic agzimin tadi yok ictigim cayin tadi bile yok...
Afiyet olsundaaaHellö
Cuma şeysi
Kahvaltı 12.00
2 haşlanmış yumurta
Bi dilim peynir biraz kaşar
4 ceviz
Marul 2 parça ananas
Akşam 19.30
Bi tabak zeytinyağlı pırasa
Bi kase yoğurt
3 kornişon turşu
2 litre su
46 dk leslie
25 dk tempolu yürüyüş
25 dk bölgesel yapcam bi saat sonra
@MiuLego @kelebekolacamada81
Ay kuzum pardon etiket çok olunca seni etiketlicektim ama unuttum çok özür. Sabah 7de 3 kaysı yedim onu eklemeyi unuttum. Düzeltixem şimdiSporumda menunde ön numara beş yıldız bayıldım mali bravooooooooooo
Önemli değil balım tüm geçmişi okuyorum zaten ben manyagim bilmiyor musun kayisiya afiyet olsun kuzumAy kuzum pardon etiket çok olunca seni etiketlicektim ama unuttum çok özür. Sabah 7de 3 kaysı yedim onu eklemeyi unuttum. Düzeltixem şimdi
Oyyy senin masallahin var canim.. ben bi 45 dakika yurudum dus aldim oturdum valla.. simdide kizim su istese babana git diyorumGeçmiş olsun kuzum bende aynisiyim.
Ayakta kalmak için savaş halindeyim eğer yatarsam kalkamam yarında misafir var hazırlık yapmam lazım süper demiiii ustune temizlik yaptım yuruyus yaptım ben olemmmm
Ne zaman gördün kız pasta börek benim menüde aşkolsunAfiyet olsundaaanerde pasta boreklerr
Annemle ablamlar izliyordu bende mecburen iştewayt cım , menüler tek kişi tarafınfan yorumlanacak diye bi durum yok ki ... çift olsun , 3 olsun ...4 olsun ne güzel ....
ama en azından bu şekilde bir kaptan yard. elinden yorumlanmamış menü kalmayacağı garanti oluyor
anaaaaaaaaaaaaaaaaaam bu abim ki
bizdensin sende ...
ayyNare83 un d mesaj vardı alıntı basmamış ... şimdi olsa izler miyiz acaba ????
bende okudum menünü ... baklava tabii ki de
ama öğle ve akşam yer değiştirse ..güzel bir cuma menüsü olurdu ... ama hafta içi cuma yaklaşırken asla :)
O aradaki şuh bakışlılarda gözümden kaçtı sanmaSporumda menunde ön numara beş yıldız bayıldım mali bravooooooooooo
Tesekkurler canimgecmisi okudum @Portakal Sulu Ordek mortim tebrik ederim. 4-3 degil bence 14-3 yendim ben seniayrica wc me dua et sen, yoksa yuzdem 2 ye yaklaşirdi. 3 günün patlamasi ne yaparsam yapayım yasanamadi
Ausencia valla yaa 40 da bir beni tuttun o da wc yuzunden yenildim hee
nehirnil111 Nehirim minigim tesekkurler beybisi
herkesi tebrik ederim yuzdemiz ne güzel
ada81 maasallah kuzum ne güzel gitmis
Bu hafta olsun istiyorum cok sey mi istiyorumNe zaman gördün kız pasta börek benim menüde aşkolsun
Ay gecmis bitti.cuma diye hepsini okuyayim dedim ama canim cikti.oglum bugun uyumadi sagolsun hala valizimi bile yerlestirmedim.arkadasa bebek görmesine gittik-super iltifatlar aldim ve tabaga dokunmadan döndüm- gec kalcam diye apar topar hazirlan cik git gel oglan zaten uyumamis diye huysuz es evde yok ona yemek bize yemek o yemedi sonra baska yemek derken simdi uyutuyorum sipayi.cikarken yanima bisey almadim aksam yemegi de gece kalinca fazla -ve yememem gerek biseyden-yedim menumu gorunce dovebilirsiniz.
Yine 1.olmusuz herkesi coookkkk tebrik ederim bireysel yuzdeler de sahane.
@Konya 42Nare83 dilekcim banucum liste hayirli olsun
Geçmiş olsun canım. Bol zencefilli çay iç ama balı bol olsun içinde, salep de iyi gelir, tatlı da olur enerci verirOyle hastayim oyle hastayim ki burada sizleri okuyuo moral depoluyorum bu grip fena carpti beniii hic agzimin tadi yok ictigim cayin tadi bile yok...
Koruma menüsü değilmiydi canım?Valla ben Menumu gururla paylaştım iyi beslendim bugun diye diyet yapmayı unutmuşum ya ben
Bende menülerini az buluyordum, yazmıştım daha önce görmedin sanırım, emziriyorsun üstelik.Yine burda olmaktan cok mutlu olurmm
Ya eski yediklerime gore cok azalttim yediklerimi bagirsaklarima agir geldi
Dr um.demisti zaten bağırsakların zayif dikkat et diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?