Yaaa miu Bende opucuklerime neden yazmıyor dedimkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çay koyuyorum geliyorum
herkes yerini alsın hee
Tamam 300 grFazlası kurtarmaz
Oynadım tabi yoksa sen yazar mısın
Poncik annem sen yorulmasaydinbi de pazar menüsü sıfır karbon diyo
Kaçta yedin beybi?
Saat ver
Benim de buraya yazdigim hedef 65ti ama asil uzun vadede hedefim 58.65ten sonra biraz daha verip 58e sıkılaşarak inmek istiyorum ben de.Eşimin tayin işi bi belli olsun şu ara tatil bi gecsin duzenim oturunca jilliana baslicam 1 ay duzenli yapcam inşallah. Cok gazliyim bu ara haSabah olcu almaya baslayalim mi kizlar
Ben esime aldirip 1 ay sonra tekrar bakicam olcume
spora da gidicemevet en kisa zamanda. Kalan 7 kilomu incelerek vermek istiyorum evet evet öyle yapıcam
Çok zor vallahihesapla işte cumaya %2
yazmam tabiii ... dedim ne oluyoooo
kafa gidik herhalde ondan
Canım kesinlikle başka inan birçok kişi 9 li kilolarda olduğuma inanmiyorlar dünya gibi bı karnım vardı o bile bayağı gitti 3 aydır gidiyorum 10 kilo gibi verdim ama cok inceledi m şiddetle tavsiye ederim canım
Biskolata erkeği de neymiş benim kasapım hepsini döverDusunsene biscolatadaki gibi bir kasap fena olurdu. Ben biskolataya reklami ile baslamistkim merakimdan bizim markettekiler oyle olsa ya da reklami oyle olsa proteine alismam da kola olurdu aslinda
Çok zor vallahiAncak bugünden itibaren su dahil herşeyi keseyim
al al sen ölçü ..bende yorum yazarken gece gece o kabak çekirdeklerinin ölçüsünü alacağımhem de dünden sonra .....
Ya bu arada örtmenim elektrikler kesildi spor yapamadim
gazli olalim canımBenim de buraya yazdigim hedef 65ti ama asil uzun vadede hedefim 58.65ten sonra biraz daha verip 58e sıkılaşarak inmek istiyorum ben de.Eşimin tayin işi bi belli olsun şu ara tatil bi gecsin duzenim oturunca jilliana baslicam 1 ay duzenli yapcam inşallah. Cok gazliyim bu ara ha
Yaşama öl diyorsunanınla şanınla mı mezun olacaksın ...azıcık gr cıkla mı ?
mezuniyet baba kilo verilince güzel ....
fotosentezle beslen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?