Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaşama öl diyorsun
Karne haftası bu hafta çooookkkkkk işim var...Etkinlikler diz boyuHepsini hazırlamak bendenNasıl fotosentez yapayım

la ne güzel işte o koşturmaca bu koşturmaca derken ne ara yemeğe fırsat bulacaksın ki zaten ???

en az 1 kilo gider sendeeeeen

afiyet olsun canım .

hiç yeşillik ve yoğurt yok .

mesela akşam çorba kalkıp , salata gelebilirdi.

öğlen de hem mercimek , hem şehriyenin aynı öğünde olması yerine ..öğün mercimekle beraber salata yoğurt olabilirdi.

Kanepede uyuyakalmisim ruyamda kadin dogumcuda muayene olacaktim doktorla kknusuyordum ben kendimi hamile hissediyorum hamileyim eminim bir bakin diyordum. Regl oldun ama diyordu yinede ben oyle hissesiyorum diye israr ettim. Cok gercekci bir ruyaydi. Bugun yeyzem.gittigimde de uyuyakalmisim eve geldim yine uyumusum sizar gibi uyuyorum. Degisik ruyalar goruyorum. Hamile degilim o kesin ama tuafti ruyamda cok inanmistim

hayır olsun canım ya ... insan bazı rüyalardan inanılmaz etkileniyor

@MiuLego Sana temiz don atlet getirdim içerde lazım olur kuzucum

Eki Görüntüle 2093994 Eki Görüntüle 2094002

la irkeeek atleti ooo

Yemedim

Cuma akşam gideceğim canımAnnemler Pazartesi yine hastaneye yatacaklarYatmadan 1-2 gün vakit geçiririz.Bir de eşim Cumartesi çalışıyor.Pazara kalacağız ondan Cuma'dan gitmeye karar verdik...

hayırlı yolculuklar olsun canım , tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…