Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy dün yeterince kaçamak yaptim iyiki diyetteyim yoksa varya benim ağzım hiç durmaz komsularada kalanlardan tabak yapıp goturdum

aman diyim esram biz yaza fit oliciiik

Ben tartida artıdayım bugün regl şişi galiba

sen diyetini bozma kuzum birden gider

Benim çok var ama bir yığın iş var malum dökülen çaylar pastalar maşallah duvarlar bile pasta olmus

amanın ciddi misin kolay gelsin kuzum sen bugün temizlik sporu yapacaksın anlaşılan

aman diyim esram biz yaza fit oliciiik

sen diyetini bozma kuzum birden gider

amanın ciddi misin kolay gelsin kuzum sen bugün temizlik sporu yapacaksın anlaşılan
Yazın ins. Yeni yeni kıyafetler almak istiyorum çok kararliyim ins. Evet kız uyurken yapayım hadi görüşürüz ins.

Kızlar çok hastayım anneme geldim şimdi kasıklar çook fena sancılanıom dün geceden beridir çekiyorum şimdide öyle iğne yaptırdım geçer inşallah regl de değilim reglyken bile hiç sancılanmam gram sancım olmaz ama üşüttüm heralde dün suyla uğraşınca inş geçerde sporumu yaparımm

ne kadar bir artı konyalım ?

cumaya göre ?

regl oldun değil mi ?

aman diyeyim cumaya onu güzeeel bir eksiye çevirmek için , ne yiyeceksin ne edeceksin , sporun vs ...fikir al ...
Ne yapabilirim aus bilmiyorum hic bide reng olunca bende mide bulantısı oluyor hic bir şey yiyemiyorum

Geçmiş olsun canım jinekoloğa bi muayene ol istersen kist olabilir oda ağrı yapıyor çünkü

geçmiş olsun canım, ayaklarının altına sıcak su torbası koy

Geçmiş olsun kuzum

Geçmiş olsun canım jinekoloğa bi muayene ol istersen kist olabilir oda ağrı yapıyor çünkü
Doğru söylüyorsun geçmezse eşim götürürüm dedi
geçmiş olsun canım, ayaklarının altına sıcak su torbası koy
dün karnıma atkı sarmıştım torbamız yokda evde pandufum var hiç çıkarmam sıcacıkk sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…