sanada geçmiş oldun mortimm o his çok kötüNe yapabilirim aus bilmiyorum hic bide reng olunca bende mide bulantısı oluyor hic bir şey yiyemiyorum
çalışırken ben de öyleydim.yıllık izin gelsin,bi bahane bulup istifa ediymmalipina malim bakma sen benim sıkıldım dediğime, evde olsam kafayı sıyırırım ama 7 senedir aktif çalışıyorum bi bezginlik benim ki, arada geliyorlar bana
vaytt madumm miu ban yedi bugün gece gelirler heraldeBizden kim ban yedi bi de ne kadar süre
Benim canım bugün çooook pasta istiyor eşim normal spor yaparsan geçer dedi ama inandırıcı gelmedicakil80 evettt sabah uyandım baktım yine eksideyim naber tatlim
dün kandırdın bizi soyunucum dedin daha bekliozçalışırken ben de öyleydim.yıllık izin gelsin,bi bahane bulup istifa ediym
Bugün benim de yok pasta yiyip film seyretmek istiyommiu duymasın hiiiiiiçççç spor yapasım yok
tarçınlı çay iç geçer yada yoğurt sütBenim canım bugün çooook pasta istiyor eşim normal spor yaparsan geçer dedi ama inandırıcı gelmedi
miu fuymasın çakıllBugün benim de yok pasta yiyip film seyretmek istiyom
Bugün benim de yok pasta yiyip film seyretmek istiyom
Aus ben Zeynep ismini çok severim
Bana göre güzel isimler
Asya
Zeynep
Yasemin (benim adım, en güzel kısmı tüm dillerde aynı, hiç zorluk çekmedim varsa yurtdışı amacınız minik için ileride,tavsiye ederim )
Umay
Müge
Firuze ( eski ama çok asil bir isim bence)
Hepinize keyifli vakitler dilerim..
Burası cosmadan bugün ne yediğimi yazacam uyaninca limonlu su zencefil bal..
Sabah: 2 yumurta haşlanmış domates peynir zeytin ve yesillik hepsinden azar azar ve yeşil çay
Oglen:canim birşey çekmedi süt tarcinli ve galeta çubuk yedim 1 tane..
Akşam: lubye 3 kaşık mercimeki bulgur ve salata yedim..
Yatmadan önce yogurt pulbiber limon..patron nasıl bugün ki menumekmek. Yemiyorum ne kepekli ne sade..şeker kullanman kaçamak yok çok şükür allaha spor olarak 45 dakika dans 20 dakika egzersiz
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Sabahlar ve iyi pazarlar
Haftasonu da olsa karga kahvaltısını etmeden uyandım yine
Benim ufak kuzu haftada 2 gün yüzmeye gidiyordu haftaiçi bu hafta Hocası onu yüzme Akademisine kabul etti bu durumda cumartesi Pazarda sabahları kursu oldu ( hafta içi de devam edecek gitmeye)
Cimcime halinden çok memnun ama bir yandanda haftasonu da uyuyamayacağım diye de isyanlarda
Kahvaltımı hazırlayıp yaptıktan sonra yine hazırlanıp çıkacağız ama başlamadan buraya da bakayım dedim
İnşallah sizlerde bu günü kaçamaksız atlatır haftaya daha hafif başlarsınızGerçi aksi sizde zaten mümkün deeel
Dün pek su içmedim ama bugün telafi ederim inşallah
Bu arada dünden beri Kombi başımızı ağrıtıyorzaten yakamıyorduk banyodaki havlu pandan alt kata su akıyor borudan diye bu seferde kafasına göre su basıyor kombi ve dünden beri 3 kere akan suları temizledik ( basıncı azaltmamıza rağmen yine kendi kendine su basıyor )
Daha dün eşim arkadaşıyla ( kombimizi tamir eden ) sohbet etmişler yok 19 sene oldu kombi maşallahı var falan diyededim o arkadaşına mesaj at şoma ağızlı gitti kombi diye nasıl gülüyor aman canımız sağ olsun diye Len tam çok masraf yaptık bu ara biraz toparlarız artık diye düşünürken yine bir masraf çıktı ya la
YOk yok bahtsız bedeviyim çöle gitsem kesin kutup ayısı kovalar
Neyse bunada şükür
Ben kahvaltımı edip yine kendimi sokağa atayım
Günaydın
@eflalim ben geçmişi bitirdim ,sen peşimden geliyordun darısı başına
Uyurlar ama masuma,vayta ,Miuya da kalp göndereyim ,uykularında hissetsinler beni
Kimbilir hssedince masumm bu sefer de beni rüyasında görür
Ben geri yatsam iyi olacak,pazar günü erken kalkınca insan suç işlemiş gibi hissediyor kendini
Ulaaan!! Baba Bugün Dağlar şarkısını dinledim 10.saniyede ağlar mı bi insan..Annem söylerdi acıklı acıklı ben küçükken çok kötü oldum ben yaa.Allah hayatta olan ana babamıza uzun ömürler versin,hastalara şifa versin,ölmüşlerimize rahmet eylesin
Kızlar çok hastayım anneme geldim şimdi kasıklar çook fena sancılanıom dün geceden beridir çekiyorum şimdide öyle iğne yaptırdım geçer inşallah regl de değilim reglyken bile hiç sancılanmam gram sancım olmaz ama üşüttüm heralde dün suyla uğraşınca inş geçerde sporumu yaparımm
Ne yapabilirim aus bilmiyorum hic bide reng olunca bende mide bulantısı oluyor hic bir şey yiyemiyorum
o ortalık sakinleşsin diyeydi, gandırdım hehehehe
Uslu duruyom battaniye altında film seyrediyom ama elim boş öğün yerine pasta yesem olmaz mı mesela yemem yerine öğle yemeği yerine pasta yesem çok mu kötü olurmiu fuymasın çakıll
Uslu duruyom battaniye altında film seyrediyom ama elim boş öğün yerine pasta yesem olmaz mı mesela yemem yerine öğle yemeği yerine pasta yesem çok mu kötü olur
Saol mortisanada geçmiş oldun mortimm o his çok kötü
Uslu duruyom battaniye altında film seyrediyom ama elim boş öğün yerine pasta yesem olmaz mı mesela yemem yerine öğle yemeği yerine pasta yesem çok mu kötü olur
deneyim varsa alıyolar işte.yoksa referansla ancak.market istiyosan, otelde housekeepinglik yapmak istiyosan kolay iş buluyosun.ama onun harici pek kolay değil.ben turizm mezunuyum ama eşeklik edip beş sene kasiyerlik yaptım şimdi yaşımdan dolayı pek sıcak bakmıyolar işe almak içinamaaaaaaaaaaaaaa
orda iş durumları nasıl kuzum? burda özel sektörde iş bulabilmek çok zorlaştı
Tarçınlı çay aldım kendimi avutuyom bununla neyseki film romantik komedi kurtaririm günüolmaz çakıl, biz burda sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?