Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok teşekkürler caanım öneriler içinnnn Zeynep kuzeni var :)yoksa bayılıyorummmmm o isme deynepnaz duymasın ama iki kuzen de aynı isim de olmaz .

Bakalım buluruz ... dediğim gibi biizm isimler belli ... onlarca isim sözlüğü taradık , çıkarttık . onların arasındaki seçim kaldı bi tek .

Hepinize keyifli vakitler dilerim..

kırpılmış cevap bizden de size kocaaaaaman keyifli forumlar bi selam vermeye geleceğim , zira eylemlerinizi merak ettim .

HAbibte sen başlangıçta ki formu doldurup , resmi giriş yaptın mı miu ile görüşüp @MiuLego

yoksa öyle arada mı takılacaksın

kilonu da bilmiyorum ama yediklerin fena değil ... fazlası yok , biraz eksiği var hatta.

Maşallah dediği 40 gün yaşamamış arkadaşın banu

oyyyyyyyyyyyyyyy sen banunun rüyalarına mı girmek istiyorsun

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benim rahmetli anacığımın sesi de efsane idi .... hele bi kaset var ... gençliğinde doldurmuş ... bir makber söylemişşş tüyler dikennnnn dikeeeeeen

sonunda ahhh ulan yalnızlık ah demiş bekarmış tabii :)))

çok geçmiş olsun canım ... sıcak tut ayacıklarını

Ne yapabilirim aus bilmiyorum hic bide reng olunca bende mide bulantısı oluyor hic bir şey yiyemiyorum

canım ne kadar artı var ?

Uslu duruyom battaniye altında film seyrediyom ama elim boş öğün yerine pasta yesem olmaz mı mesela yemem yerine öğle yemeği yerine pasta yesem çok mu kötü olur

tabii ki de kötü olur o nasıl soru yahu ?

yapma .. missss gibi sağlıklı bişeyler hazırla kendine ... kalk kalk bi kahve yap ..hedeflerin var unutma !!!

hedeflere pasta ile gidilmiyor ... pasta 5 dk ağızda ağılana kadar keyif veriyor ama incelmek , kuğu gibi dansss etmek .....bir ömür keyif

amaaaaaaaaaaaaaa

orda iş durumları nasıl kuzum? burda özel sektörde iş bulabilmek çok zorlaştı
deneyim varsa alıyolar işte.yoksa referansla ancak.market istiyosan, otelde housekeepinglik yapmak istiyosan kolay iş buluyosun.ama onun harici pek kolay değil.ben turizm mezunuyum ama eşeklik edip beş sene kasiyerlik yaptım şimdi yaşımdan dolayı pek sıcak bakmıyolar işe almak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…