Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aus onu hic karistirmasak çünkü karnım çok fena sis ben biliyorum cumaya kadar herşey normala dönecek

ne saçma bi alan okumuşuz bence ... bende turizm okudum ... şimdi uygulama derslerimi düşünüyorum da yatak toplama

ama sonra gönlümün bölümünü okudum 30 umdan sonra Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler

o ortalık sakinleşsin diyeydi, gandırdım hehehehe
Yapma yaaaa

Uslu duruyom battaniye altında film seyrediyom ama elim boş öğün yerine pasta yesem olmaz mı mesela yemem yerine öğle yemeği yerine pasta yesem çok mu kötü olur
tabi kötü olur bir kase tuzsuz yağsız mısır yiyebilirsin patlamış mısıır

Sıkıntın ne ise Allah feraha çıkarsın canım

ban yiyince siteye giremiyon kuzum.engelleniyon yani
Şifre ile giriş yapmazsan girebiliyorsun ,ama cevap yazamıyorsun ,sadece okuyabiliyorsun
Ama unutursan giriş yaparsan karşında Hata yazısı çıkyor,site seni kabul etmiyor
İlk banlanmada insanın zoruna gidiyor ,kendini kovulmuş hissediyor da zamanla alışıyor,çoktan beri banlanmadım özledim dermişim

Son düzenleme:
Sorma hava bugün çok soğuk resmen sanırım o da etkiliyor ama akşam menüde büyükse lahanasi brokoli ve et sote var yemeklerim hazır keyif zamanı

ooo oooo daha ne istiyorsun en sağlıklısından menünde var ... çıkma battaniye altından .. kahven çayın ... meyven .. idare et ..mutlu mutlu

ben menümü yazayım
kahvaltı
1 dilim ekmek
kıymalı yumurta
1 dilim peynir
1 zeytin
bol maydonoz nane

ara 15:00 gibi yaparım
1 ceviz sütlü neskafe

17:00
zyt. pırasa
havuç tarator

20:00(sadece sebze yiyeceğim içi acıkırım, kesin yaparım ara öğün)
1 sütlü neskafe
1 ceviz

spor 30 dakika eliptik =120 p
30 dakika tempolu yürüyüş= 75 p Ausencia yapmıştım zaten spor sadece senden de azar işitiyim istedim, sopa bağımlılık yapıyor

miu ve waytımı etiketliyemiyorum
Floweroflife

Benim gonlumdeki bolum ustunden cok sular gecti hukuk fakultesi okuyup hakim olmak cooook isterdim hemde coook... ama işte artik gecti simdi kizimi evde yinlendiriyom hakim olacan diye
Kizimda 1 doktor olayim 1 hakim olayim diyor hahaaa

Zeynep ismi sevilmez mi hiç
Anlamı da çok güzel,babasının süsü,babasının değerlisi
Bilen bilir kızımın ismi,Zeynep ismi çok var diye vazgeçmiştim ama tüylerimi diken diken eden bir hikayesi oldu

Başka bi çay varsa onuda yapabilirim
Toksin ve Ödem Atıcı

1 orta boy kırmızı pancar
1 yeşil elma
1 çay kaşığı zeytin yağı
2-3 adet havuç

pancar elma havuç katı meyve sıkacağından geçirilir , z.yağı eklenir .

ben bunu severim .... umay villa detoksudur ama her an el altında olmuyor işte .. pancar ...

dukan yap mutlaka ama .. bi de dediğim gibi maydanozu sakın ihmal etme .... su çoook iç ....

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese tekrar hayırlı pazarlar

Yine eve dönünce az dinlenirken sizlerede bakayım dedim
Konu ne bilmiyorum deşmekte istemem tabiki ama hakikaten sizlerde Nazaramı geldiniz neee

Siz kocaman bir ailesiniz ve eminim eksik olan kuzularda en kısa zamanda aileye dönüp kaldığınız yerden müthiş birşekilde devam edeceksiniz
Hayat kalp kırdığına deymeyecek kadar kısa ve burada bu kadar güzel günleriniz olduktan sonra zaten o minik sıkıntı da unutulacak ve daha güzel anılara sahip olacaksınız

Yüreği güzel insanlar topağı seviliyorsunuzzzzzzzzzz hemide tam kadro

Aminnnn canım
Sende benim gibi çok çabuk duygulanıyorsun demekki ben haberlere bil hıçkıra hıçkıra ağlarım çoğu zaman yemek yerken haber izlemem yediklerimi boğazıma düğümlenir nasılsa ağlayacak bir şey buluyorum diye
Neşeli şarkılarla biraz enerji depolayalım canım Ölmüşlerimize de bol bol dua ediyoruz zaten

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin ...Aminnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…