Aus onu hic karistirmasak çünkü karnım çok fena sis ben biliyorum cumaya kadar herşey normala dönecekçok teşekkürler caanım öneriler içinnnnZeynep kuzeni var :)yoksa bayılıyorummmmm o isme deynepnaz duymasın ama iki kuzen de aynı isim de olmaz .
Bakalım buluruz ... dediğim gibi biizm isimler belli ... onlarca isim sözlüğü taradık , çıkarttık . onların arasındaki seçim kaldı bi tek .
kırpılmış cevapbizden de size kocaaaaaman keyifli forumlar bi selam vermeye geleceğim , zira eylemlerinizi merak ettim .
@HAbibte sen başlangıçta ki formu doldurup , resmi giriş yaptın mı miu ile görüşüp @MiuLego
yoksa öyle arada mı takılacaksın
kilonu da bilmiyorum ama yediklerin fena değil ... fazlası yok , biraz eksiği var hatta.
Maşallah dediği 40 gün yaşamamış arkadaşın banu
oyyyyyyyyyyyyyyy sen banunun rüyalarına mı girmek istiyorsun
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benim rahmetli anacığımın sesi de efsane idi .... hele bi kaset var ... gençliğinde doldurmuş ... bir makber söylemişşş tüyler dikennnnn dikeeeeeen
sonunda ahhh ulan yalnızlık ah demişbekarmış tabii :)))
çok geçmiş olsun canım ... sıcak tut ayacıklarını
canım ne kadar artı var ?
deneyim varsa alıyolar işte.yoksa referansla ancak.market istiyosan, otelde housekeepinglik yapmak istiyosan kolay iş buluyosun.ama onun harici pek kolay değil.ben turizm mezunuyum ama eşeklik edip beş sene kasiyerlik yaptım şimdi yaşımdan dolayı pek sıcak bakmıyolar işe almak için
Aus onu hic karistirmasak çünkü karnım çok fena sis ben biliyorum cumaya kadar herşey normala dönecek
Yapma yaaaao ortalık sakinleşsin diyeydi, gandırdım hehehehe
çok teşekkürler caanım öneriler içinnnnZeynep kuzeni var :)yoksa bayılıyorummmmm o isme deynepnaz duymasın ama iki kuzen de aynı isim de olmaz .
Bakalım buluruz ... dediğim gibi biizm isimler belli ... onlarca isim sözlüğü taradık , çıkarttık . onların arasındaki seçim kaldı bi tek .
kırpılmış cevapbizden de size kocaaaaaman keyifli forumlar bi selam vermeye geleceğim , zira eylemlerinizi merak ettim .
@HAbibte sen başlangıçta ki formu doldurup , resmi giriş yaptın mı miu ile görüşüp @MiuLego
yoksa öyle arada mı takılacaksın
kilonu da bilmiyorum ama yediklerin fena değil ... fazlası yok , biraz eksiği var hatta.
Maşallah dediği 40 gün yaşamamış arkadaşın banu
oyyyyyyyyyyyyyyy sen banunun rüyalarına mı girmek istiyorsun
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benim rahmetli anacığımın sesi de efsane idi .... hele bi kaset var ... gençliğinde doldurmuş ... bir makber söylemişşş tüyler dikennnnn dikeeeeeen
sonunda ahhh ulan yalnızlık ah demişbekarmış tabii :)))
çok geçmiş olsun canım ... sıcak tut ayacıklarını
Sağol kuzummm
canım ne kadar artı var ?
tabi kötü olur bir kase tuzsuz yağsız mısır yiyebilirsin patlamış mısıırUslu duruyom battaniye altında film seyrediyom ama elim boş öğün yerine pasta yesem olmaz mı mesela yemem yerine öğle yemeği yerine pasta yesem çok mu kötü olur
meyve ye çakıl pasta masta yemeUslu duruyom battaniye altında film seyrediyom ama elim boş öğün yerine pasta yesem olmaz mı mesela yemem yerine öğle yemeği yerine pasta yesem çok mu kötü olur
Sıkıntın ne ise Allah feraha çıkarsın canımMadem boyle yakiniz sizden bir ricam olabilir mi?
Hepinizden @aeben abla ozellikle senden dua istiyorum.
Elinizi actiginizda dilinize dusurun hic olmazsa kalbinizden gecirin olurmu?
Allahim yasadigim sorunu gecirebilmeyi altindan kalkabilmeyi duzeltmeyi bana nasip etsin insallah...
Şifre ile giriş yapmazsan girebiliyorsun ,ama cevap yazamıyorsun ,sadece okuyabiliyorsunban yiyince siteye giremiyon kuzum.engelleniyon yani
Dükan içeceği demi cnmo zaman bi iki ödem atıcı çay iç kuzu ...bol maydanoz ye çiğ çiğ
miu wayt bi de masum yedi banı.ama ne zaman dönerler bilmiyozBizden kim ban yedi bi de ne kadar süre
Dükan içeceği demi cnm
Sorma
miu wayt bi de masum yedi banı.ama ne zaman dönerler bilmiyoz
Başka bi çay varsa onuda yapabilirimolur o da .. çok işe yarıyor ..malzemesi de kolay
Sormahava bugün çok soğuk resmen sanırım o da etkiliyor ama akşam menüde büyükse lahanasi brokoli ve et sote var yemeklerim hazır keyif zamanı
Benim gonlumdeki bolum ustunden cok sular gecti hukuk fakultesi okuyup hakim olmak cooook isterdim hemde coook... ama işte artik gecti simdi kizimi evde yinlendiriyom hakim olacan diyene saçma bi alan okumuşuz bence ... bende turizm okudum ... şimdi uygulama derslerimi düşünüyorum dayatak toplama
ama sonra gönlümün bölümünü okudum 30 umdan sonra Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler
Zeynep ismi sevilmez mi hiççok teşekkürler caanım öneriler içinnnnZeynep kuzeni var :)yoksa bayılıyorummmmm o isme deynepnaz duymasın ama iki kuzen de aynı isim de olmaz .
Sınavda başarılar cnm2de sinav var ben ciktim byesss))
Toksin ve Ödem AtıcıBaşka bi çay varsa onuda yapabilirim
Ulaaan!! Baba Bugün Dağlar şarkısını dinledim 10.saniyede ağlar mı bi insan..Annem söylerdi acıklı acıklı ben küçükken çok kötü oldum ben yaa.Allah hayatta olan ana babamıza uzun ömürler versin,hastalara şifa versin,ölmüşlerimize rahmet eylesin
Kızlar çok hastayım anneme geldim şimdi kasıklar çook fena sancılanıom dün geceden beridir çekiyorum şimdide öyle iğne yaptırdım geçer inşallah regl de değilim reglyken bile hiç sancılanmam gram sancım olmaz ama üşüttüm heralde dün suyla uğraşınca inş geçerde sporumu yaparımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?