Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben hiç yemedim

Tamam kuzum denicem mutlaka bunuda çok saol

aleykumselam canımm sağol

aslında turizm orda iş bulmazsa nerde bulur bilemedim

Tarçınlı çay aldım kendimi avutuyom bununla neyseki film romantik komedi kurtaririm günü

çakıl bak uslu dur, biz de yemiyoruz yanlız değilsin

aynen duygu değişimi çok çabuk oluyo malesef.Allahtan çok uzun sürmüyo yoksa pohu yerdik

menü değişmez değil mi ? ekleme olacaksa ona göre akşama bi adet sopa bırakayım yedekte

menü güzeeeel ... bi tek havuç tarator , havuç çiğ olarak tüketilir ama piişmiş havuçta glisemik indeks değeri artar ... bu da şekerini oynatır , seni acıktırır ... yağ depolarına sebep olur ....
akşamı pırasa ... 1 kase yoğurt ... 1 dlm kepek ekmek türevi ile geçirsen .. pişmiş havuçtan daha sağlıklı

Benim gonlumdeki bolum ustunden cok sular gecti hukuk fakultesi okuyup hakim olmak cooook isterdim hemde coook... ama işte artik gecti simdi kizimi evde yinlendiriyom hakim olacan diye
Kizimda 1 doktor olayim 1 hakim olayim diyor hahaaa

çocuğu rahat bıraaaaaaaaaaaaaak sana da başarılar ..iyi salla

Zeynep ismi sevilmez mi hiç
Anlamı da çok güzel,babasının süsü,babasının değerlisi
Bilen bilir kızımın ismi,Zeynep ismi çok var diye vazgeçmiştim ama tüylerimi diken diken eden bir hikayesi oldu

aaaa hikayesi mi var ? ne ki bulayım dur .

yaaa girme aklıma , elti kızının adı ... ben koymam

aslında turizm orda iş bulmazsa nerde bulur bilemedim

çakıl bak uslu dur, biz de yemiyoruz yanlız değilsin
Benim bölüm rehberlik.kokart falan lazım kendi işimi yapabilmem için.ilk söyledikleri de o oluyo zaten.kokartınızı alsaydınız keşke falan diyolar.onu almak da çok gözüme büyüyo kim uğraşcak püfff

Ausencia dukan içeceği tarifi verir mşsin ödem içindi dmi bende yapayım kiii

• 750ml Ilık Su
  • 1 Tatlı Kaşığı Yeşil Çay
  • 1 Şişe Soda
  • ½ Limon Suyu
Dukan Birası Nasıl Yapılır?
  • 750ml Ilık su ile yeşil çayı demleyin.
  • Demlenen yeşil çayı bir şişeye süzün.
  • Üzerine yarım limonun suyunu sıkın ve sodayı ilave edin.

tarifi bu şekilde imiş ... ben yapmadım . Yapan arkadaşlar yazar canım

teşekkür ederim kuzum

yok ya bu saatten ders not sınav falan ı ıhh gelmez bana
benim çok iş var kokart için.hiç yüreğim yok valla geçen bi türeb sayfasına girip okiyim dedim gerekli şeyleri.totom yemedi zaten okuldaki bilgiler de uçtu gitti

Yok canım şimdiye kadar hiç değiştirmedim menümü, tmm yemem tarator

Sık dişini al kuzum onca sene okumuşsun

Hadi kızlar boş duranı Allah sevmez şu ayakları bir kaldırı verin de bende şuraları biraz silip süpüreyim de misss gibi domestos koksun ortalık hem kötü enerjiler gider güzelleri kalır

Eşim biraz önce Aşkım az daha dinlen de birazdan birlikte önce mutfağı temizleyelim dedi dedim Önce dediğine göre sonrasıda var heee mutfak bitsin yatak odasına da girişiriz dedi Tövbe deee lennnnn dedim de nasıl gülüyor hadi hadi üşenme yardım edeceğim sana diye

Keşke buradaki gibi tıkladıkça temizlik yapılsa kendi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…