ben hiç yemedimSıkıntın ne ise Allah feraha çıkarsın canım
Şifre ile giriş yapmazsan girebiliyorsun ,ama cevap yazamıyorsun ,sadece okuyabiliyorsun
Ama unutursan giriş yaparsan karşında Hata yazısı çıkyor,site sesni kabul etmiyor
İlk banlanmada insanın zoruna gidiyor ,kendini kovulmuş hissediyor da zamanla alışıyor,çoktan beri banlanmadım özledim dermişim
Allah zihin açıklığı versin ,kolaylıkla atlatırsın inşallah2de sinav var ben ciktim byesss))
Tamam kuzum denicem mutlaka bunuda çok saolToksin ve Ödem Atıcı
1 orta boy kırmızı pancar
1 yeşil elma
1 çay kaşığı zeytin yağı
2-3 adet havuç
pancar elma havuç katı meyve sıkacağından geçirilir , z.yağı eklenir .
ben bunu severim .... umay villa detoksudur ama her an el altında olmuyor işte .. pancar ...
dukan yap mutlaka ama .. bi de dediğim gibi maydanozu sakın ihmal etme .... su çoook iç ....
aleykumselam canımm sağolSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese tekrar hayırlı pazarlar
Yine eve dönünce az dinlenirken sizlerede bakayım dedim
Konu ne bilmiyorum deşmekte istemem tabiki ama hakikaten sizlerde Nazaramı geldiniz neee
Siz kocaman bir ailesiniz ve eminim eksik olan kuzularda en kısa zamanda aileye dönüp kaldığınız yerden müthiş birşekilde devam edeceksiniz
Hayat kalp kırdığına deymeyecek kadar kısa ve burada bu kadar güzel günleriniz olduktan sonra zaten o minik sıkıntı da unutulacak ve daha güzel anılara sahip olacaksınız
Yüreği güzel insanlar topağıseviliyorsunuzzzzzzzzzz hemide tam kadro
Aminnnn canım
Sende benim gibi çok çabuk duygulanıyorsun demekkiben haberlere bil hıçkıra hıçkıra ağlarım çoğu zaman yemek yerken haber izlemem yediklerimi boğazıma düğümlenir nasılsa ağlayacak bir şey buluyorum diye
Neşeli şarkılarla biraz enerji depolayalım canımÖlmüşlerimize de bol bol dua ediyoruz zaten
Çok çok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin ...Aminnnnnnnnnnnnn
deneyim varsa alıyolar işte.yoksa referansla ancak.market istiyosan, otelde housekeepinglik yapmak istiyosan kolay iş buluyosun.ama onun harici pek kolay değil.ben turizm mezunuyum ama eşeklik edip beş sene kasiyerlik yaptım şimdi yaşımdan dolayı pek sıcak bakmıyolar işe almak için
Tarçınlı çay aldım kendimi avutuyom bununla neyseki film romantik komedi kurtaririm günü
aynen duygu değişimi çok çabuk oluyo malesef.Allahtan çok uzun sürmüyo yoksa pohu yerdikSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese tekrar hayırlı pazarlar
Yine eve dönünce az dinlenirken sizlerede bakayım dedim
Konu ne bilmiyorum deşmekte istemem tabiki ama hakikaten sizlerde Nazaramı geldiniz neee
Siz kocaman bir ailesiniz ve eminim eksik olan kuzularda en kısa zamanda aileye dönüp kaldığınız yerden müthiş birşekilde devam edeceksiniz
Hayat kalp kırdığına deymeyecek kadar kısa ve burada bu kadar güzel günleriniz olduktan sonra zaten o minik sıkıntı da unutulacak ve daha güzel anılara sahip olacaksınız
Yüreği güzel insanlar topağıseviliyorsunuzzzzzzzzzz hemide tam kadro
Aminnnn canım
Sende benim gibi çok çabuk duygulanıyorsun demekkiben haberlere bil hıçkıra hıçkıra ağlarım çoğu zaman yemek yerken haber izlemem yediklerimi boğazıma düğümlenir nasılsa ağlayacak bir şey buluyorum diye
Neşeli şarkılarla biraz enerji depolayalım canımÖlmüşlerimize de bol bol dua ediyoruz zaten
Çok çok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin ...Aminnnnnnnnnnnnn
ben menümü yazayım
kahvaltı
1 dilim ekmek
kıymalı yumurta
1 dilim peynir
1 zeytin
bol maydonoz nane
ara 15:00 gibi yaparım
1 ceviz sütlü neskafe
17:00
zyt. pırasa
havuç tarator
20:00(sadece sebze yiyeceğim içi acıkırım, kesin yaparım ara öğün)
1 sütlü neskafe
1 ceviz
spor 30 dakika eliptik =120 p
30 dakika tempolu yürüyüş= 75 pAusencia yapmıştım zaten spor sadece senden de azar işitiyim istedim, sopa bağımlılık yapıyor
miu ve waytımı etiketliyemiyorum
@Floweroflife
Benim gonlumdeki bolum ustunden cok sular gecti hukuk fakultesi okuyup hakim olmak cooook isterdim hemde coook... ama işte artik gecti simdi kizimi evde yinlendiriyom hakim olacan diye
Kizimda 1 doktor olayim 1 hakim olayim diyor hahaaa
Zeynep ismi sevilmez mi hiç
Anlamı da çok güzel,babasının süsü,babasının değerlisi
Bilen bilir kızımın ismi,Zeynep ismi çok var diye vazgeçmiştim ama tüylerimi diken diken eden bir hikayesi oldu
Benim bölüm rehberlik.kokart falan lazım kendi işimi yapabilmem için.ilk söyledikleri de o oluyo zaten.kokartınızı alsaydınız keşke falan diyolar.onu almak da çok gözüme büyüyo kim uğraşcak püfffaslında turizm orda iş bulmazsa nerde bulur bilemedim
çakıl bak uslu dur, biz de yemiyoruz yanlız değilsin
Ausencia dukan içeceği tarifi verir mşsin ödem içindi dmi bende yapayım kiii
teşekkür ederim kuzumDukan Birası Nasıl Yapılır?
- 750ml Ilık Su
- 1 Tatlı Kaşığı Yeşil Çay
- 1 Şişe Soda
- ½ Limon Suyu
- 750ml Ilık su ile yeşil çayı demleyin.
- Demlenen yeşil çayı bir şişeye süzün.
- Üzerine yarım limonun suyunu sıkın ve sodayı ilave edin.
tarifi bu şekilde imiş ... ben yapmadım . Yapan arkadaşlar yazar canım
Eltinin kızının ismi ise olmaz o zamanaaaa hikayesi mi var ? ne ki bulayım dur .
yaaa girme aklıma , elti kızının adı ... ben koymam
yok ya bu saatten ders not sınav falan ı ıhh gelmez banane saçma bi alan okumuşuz bence ... bende turizm okudum ... şimdi uygulama derslerimi düşünüyorum dayatak toplama
ama sonra gönlümün bölümünü okudum 30 umdan sonra Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler
Bizim başımız kelmiEltinin kızının ismi ise olmaz o zaman
Özelden anlatayım hikayesinisonra yarım kalan işlerime bakayım
menü değişmez değil mi ? ekleme olacaksa ona göre akşama bi adet sopa bırakayım yedekte
menü güzeeeel ... bi tek havuç tarator , havuç çiğ olarak tüketilir ama piişmiş havuçta glisemik indeks değeri artar ... bu da şekerini oynatır , seni acıktırır ... yağ depolarına sebep olur ....
akşamı pırasa ... 1 kase yoğurt ... 1 dlm kepek ekmek türevi ile geçirsen .. pişmiş havuçtan daha sağlıklı
çocuğu rahat bıraaaaaaaaaaaaaaksana da başarılar ..iyi salla
aaaa hikayesi mi var ? ne ki bulayım dur .
yaaa girme aklıma , elti kızının adı ... ben koymam
Sık dişini al kuzum onca sene okumuşsunBenim bölüm rehberlik.kokart falan lazım kendi işimi yapabilmem için.ilk söyledikleri de o oluyo zaten.kokartınızı alsaydınız keşke falan diyolar.onu almak da çok gözüme büyüyo kim uğraşcak püfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?