- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
bizde seni özledik fıstıkGünaydın hayırlı haftalar herkese yine çok özledim sizleriStok devir işlerim var ama bir gözümde burada olacak
Benimde hafta sonu arıyorum sizi vallahi evde fırsat bulamıyorum girmeye
Hayır olsun sen neler yapiyorsun yeni duzenine alistinmi ilac kullanmaya basladin mi ?ilaclar istahini kesti mi?
Sorulara gellll selam verdigine pisman oldunmu kilon eksilmeye basladi mı?
Ya fragmanı gördüm kızın haberi olmus yaşıyor onu bulmam gerekiyor diyor arkadaşına bi sahnedede şarpla yanyana konuşuyor sonra sarpi gösteriyor cooooolkkkkkkkk sık bir villa da bi kadının yanında n kalkıyor hiçbirşey senin bildiğin gibi değil falan ben sokkkkkkk gerçekten yaşadığını tahmin ediyordum ama hafızası gitmiştir bi yerdedir hatırlamıyordur diyordum
Hoşgeldin canım ne iyi ettin de gekdinGelmemmm mii canımm benimmm velevkii senin süprizeeee bayıldımmm bayıldımmmm .Maşallah güzelanne senii Rabbimm sağlıcakla kucağına aldırsın
Güzellerr canlarımm musmutluu günaydınnnn benn geldimm hatunlarrrr özledimm sizleriiii dertlerimm aynı lakinn saldımm gitiii ne yapalımmm iyi misinizz
Yok ya kadınla konuşurken olabilirse sarp baya başka evde yaşıyor o gerçekti yNiÖğretmen im başlıyorum cevaplarima
Tam alışamadım canım biraz yapıp biraz kaçıyorum
İlaç kullanmaya başladım canım
İlaçlar istahimi kesmedi
Çarşamba diyetisyen günüm bakalım umitliyim
Yaaa bende hafızasını kaybetmiş Yunan adalarına falan gitmiş sanıyordum
Belkide fragmanı daki yine eskiyi hayal ediyordur
Hoşgeldin canım ne iyi ettin de gekdin
G Galatacocugu canim diyet çok sıkıcı bir kelime ben öyle dusunmuyorumda sağlıklı beslenmek gayet iyi gidiyor elimden geldiğince çiş cos olmadan vücut sağlığını göz önünde bulundurarak devam etmeye çalışıyorum kilo vermekde iyi şükür emziriyorum 7 aylık bebeğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?