düşünmeye başladım canım , işte tayin olunca eşim yok diyor nerde nasıl ev tutacağımız belli olmaz nereye koyacaksın diyorSenin nezlinde bütün kızlara yazayım.
Kesinlikle alinnn Hatunlarummm..
Böyle bir kolaylık böyle bir güzellik yokk...
Ben 3.5 yıldır kullanıyorum çok çok memnunum...
@Ahu060812 yenii aldı gelsin anlatsinn..
Veee akıllı telefonlardan daha uygun fiyati.
iyiyim kuzucum bugünûme şükür. Kimyasal gebelik yasadim alismaya calisiyorum kuzum. Oyle işte... Bende seni cok operimKalbinden öperim. Nasınsın canom ciğerim
Çoh haklısın mali. Senle karşılaşamıyoruz ya. Bi karşılaşsak var yaaaaaaaaaaaaaa
7. takım kırmızı noktalı yayına geçer sanıyorum
bi de öpeyim
Evet karşılaşamıyoz hiçKalbinden öperim. Nasınsın canom ciğerim
Çoh haklısın mali. Senle karşılaşamıyoruz ya. Bi karşılaşsak var yaaaaaaaaaaaaaa
7. takım kırmızı noktalı yayına geçer sanıyorum
bi de öpeyim
Bizim gazimiz mesur zaten canım dün baya bi uyutmadı en sonu ikimizde uyumuşuz bi kadın gördüm rüyamda bi kız var büyük diyo ki bana benim bununda 4 yaşına kadar sürdü gazi diyorooo kuzucuk bir kere hastalığı kapınca öyle oluyor canım benim kızda hala iyileşmedi artık evde tutamıyorum gönderdim kreşe ne yapayım nereye kadar gitmeyecek çocuk evde sıkıldı...
hoşbulduuuukIgdemmmm hosgeldin canım.
Nasılsın..
Yaaa nasıl belliydi yokluğun valla.
Baban nasıl geçmiş olsun.
Bende aynı şeyi düşünüyorum hatta yapcam da :)Şu cheesecake i yemek üçün 50 kilo olup çatlayana kadan yiyesim var. Tutun beni
Hemen patlat bi yalancı sütlaç (cennet hurmalı yulaf ezmesibende başımı bi pastanın içine gömesim var regli gelmiyor fenalardayımmm
Rabbim hakkında hayırlısını versin saydınım. Okudum burdan ama çok zaman geçmişti. Yazmayım dedimiyiyim kuzucum bugünûme şükür. Kimyasal gebelik yasadim alismaya calisiyorum kuzum. Oyle işte... Bende seni cok operim
Ahh malim ah. Nası özledim burayı... Formasyon bitti boşa çıktım dedim. Haftanın 4 günü iş. 3 gün evde olurum dedim. Dedm ama dersaneye yazılasım var. Bakalım...Evet karşılaşamıyoz hiç
denk gelirsek Allah muhafaza falan demişlerdi kızlar
Canım çoooook geçmiş olsun Allah kimseyi annesinden babasından eşinden evlatlarından ayırmasın inşallahhoşbulduuuuk
Babam iyi çok şükür... Çok ama çok korkuttu. O sivastan urfaya giderkenki kadar çaresiz hissetmemiştim kendimi.
Ne kötü bi gündü... Babamı arıyorum açmıyor. İçimde bir öküz oturmuş sanki. Gece rüyamda görmüştüm onu anlatacaktım. Sıkıntılıydı... Anamı arıyorum ses ağlamaklı. Noldu dedim grip oldum diyor. Babam nerde? Sporda... Söylemiyorlar da. Sonra nenemi aradım. O saklayamaz kesin bişey var diye. O söyledi. Hastaneye gidene kadar çok kötü şeyler düşündüm... Sonra peder beyden azarı işitince geçti tabiNe işim varmış sınavlarım başlarken Urfa'da
Ben de 58 istiyor idim. Ama şu çatlayana kadan yeme olayı üçün 55 e düştüm. Tavsiye ederim. Yiyorum 1 hafta dana gibi ne istersem. Sonra accık dikkat. Hoop düşüyor geneBende aynı şeyi düşünüyorum hatta yapcam da :)
58 i görür görmez yapıp bolca yemek
Amiiin sağol kuzumCanım çoooook geçmiş olsun Allah kimseyi annesinden babasından eşinden evlatlarından ayırmasın inşallah
Ben de 58 istiyor idim. Ama şu çatlayana kadan yeme olayı üçün 55 e düştüm. Tavsiye ederim. Yiyorum 1 hafta dana gibi ne istersem. Sonra accık dikkat. Hoop düşüyor gene
gecmis olsun kuzucum babana bilmiyordum, sifalar dilerimhoşbulduuuuk
Babam iyi çok şükür... Çok ama çok korkuttu. O sivastan urfaya giderkenki kadar çaresiz hissetmemiştim kendimi.
Ne kötü bi gündü... Babamı arıyorum açmıyor. İçimde bir öküz oturmuş sanki. Gece rüyamda görmüştüm onu anlatacaktım. Sıkıntılıydı... Anamı arıyorum ses ağlamaklı. Noldu dedim grip oldum diyor. Babam nerde? Sporda... Söylemiyorlar da. Sonra nenemi aradım. O saklayamaz kesin bişey var diye. O söyledi. Hastaneye gidene kadar çok kötü şeyler düşündüm... Sonra peder beyden azarı işitince geçti tabiNe işim varmış sınavlarım başlarken Urfa'da
Amiiin kuzucumHemen patlat bi yalancı sütlaç (cennet hurmalı yulaf ezmesi)
Rabbim hakkında hayırlısını versin saydınım. Okudum burdan ama çok zaman geçmişti. Yazmayım dedim
Ahh malim ah. Nası özledim burayı... Formasyon bitti boşa çıktım dedim. Haftanın 4 günü iş. 3 gün evde olurum dedim. Dedm ama dersaneye yazılasım var. Bakalım...
Geceleri bi gelebilsem uçururuz senle inanıyorum. Bi de miucan gelir
yemek yedikk
bi elbiseden bahsedildi
nasıl giyiyon sen o göbekle dedi
Benim de niyetim var.su anki evime biz zor sigiyoruz alamiyorum.zaten cocugun camasir isi hic bitmiyor.lazim bence deen iyisi kurutma makinası almak kışım çok zor
Bugün 55.9 um. Bu civarlardayım kaç zamandır. bi spora başlasam tekrardan. Belim iyileşti diz kapağımı incittim O da iyi gibi ama güvenemiyomTekrar toparlayabiliyorsan ne güzel
Kaç kilosun şimdi
Teşekkürler balımgecmis olsun kuzucum babana bilmiyordum, sifalar dilerim
Baa da öpücük goySelamlar 7 takımın güzelleri
Az sonra Cuma hedeflerini yazayım hele ... miu hatırlatıyordu hep...
gerçiii şimdi miu nun koyduğu hedefleri bulmam zaman alıriyisi mi ben koyayım hedefleri hem yeni gelen arkadaşlar da benim hedeflerle tanışmış olup , miu nun değerini 1000 kat daha anlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?