Aranızda hala nolduğunu özelden yazmayan arkaaşlar var
Taam Ausum çoh haklısın. Bir manim çıkmaz inşallah. Akşama okurumaaaa iğde gelmişşşşşşşşşşşşşş
iğde valla 2 gün nöbetçi menü okuyucu oldum ... bu akşam sende annem o görevaaaa gebe kadınım ben ... hayır o değil ...okuduğumu canım çekiyor belki
Taam Ausum çoh haklısın. Bir manim çıkmaz inşallah. Akşama okurum
Bugün 55.9 um. Bu civarlardayım kaç zamandır. bi spora başlasam tekrardan. Belim iyileşti diz kapağımı incittim O da iyi gibi ama güvenemiyom
Teşekkürler balım
Vay anam vay gobegime ayrı elbise giydiriyom diyeydin
yemek yedikk
bi elbiseden bahsedildi
nasıl giyiyon sen o göbekle dedi
Sende hoşgeldin tesekkurleryeni gelen bacılar da hoş gelmişleeer sefaaaa getirmişleeeer
Vay anam vay gobegime ayrı elbise giydiriyom diyeydin
Kızsan da kabulüm Aus anatakılıyorum kuzum , herkes okusun işte ...senin menü yorumlarını aş erdim biraz sende arada oku bi tane
Yav Urfadan döndüğümde 60 tım haniii. Dedim ya regl oldum. Yol ödemi gitti. Bişe yapmadım 56 küsur olduuum. Sonra da 3 gündür motoru bozdum su kaybından zaar 55.9 umaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 55.9 müüüüüüüüüüüü ????
la sen 60 değil miydinnnnnnnnnnnnnn ? ne ara 55 e indin ?
o zaman hedef 58 evladım
hoşgörmüşem matematiğim
Kaç kilo ile başlamıştın canım maşallah ne güzel bi kilo o öyle keşke benim olsaBugün 55.9 um. Bu civarlardayım kaç zamandır. bi spora başlasam tekrardan. Belim iyileşti diz kapağımı incittim O da iyi gibi ama güvenemiyom
Teşekkürler balım
Allah kolaylık versin canım.Geldiğin zaman şenlendiririz ısıtırız ortamı ayıp ediyon sen yeterki isteHemen patlat bi yalancı sütlaç (cennet hurmalı yulaf ezmesi)
Rabbim hakkında hayırlısını versin saydınım. Okudum burdan ama çok zaman geçmişti. Yazmayım dedim
Ahh malim ah. Nası özledim burayı... Formasyon bitti boşa çıktım dedim. Haftanın 4 günü iş. 3 gün evde olurum dedim. Dedm ama dersaneye yazılasım var. Bakalım...
Geceleri bi gelebilsem uçururuz senle inanıyorum. Bi de miucan gelir
canım rezene kullandın mı çocuklar için eczanede var iyi geliyorBizim gazimiz mesur zaten canım dün baya bi uyutmadı en sonu ikimizde uyumuşuz bi kadın gördüm rüyamda bi kız var büyük diyo ki bana benim bununda 4 yaşına kadar sürdü gazi diyor
82 yle başladım gulüm teşekkür ederim. Daha güzeli daha çıtırı senin olsun inşallahKaç kilo ile başlamıştın canım maşallah ne güzel bi kilo o öyle keşke benim olsa
Aklın hep nerelerdeKamçı derken
Anlaşıldı tatlimcanlar lütfen herkes gördüğü menüyü yorumlasın ... iyi kötü :)) hiç bi menü havada kalmasın e miii
Teşekkür ederim bu tarifi denedim beceremedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?