Benim aklımdakiii hedefimmSelamlar 7 takımın güzelleri
Az sonra Cuma hedeflerini yazayım hele ... miu hatırlatıyordu hep...
gerçiii şimdi miu nun koyduğu hedefleri bulmam zaman alıriyisi mi ben koyayım hedefleri hem yeni gelen arkadaşlar da benim hedeflerle tanışmış olup , miu nun değerini 1000 kat daha anlarlar
82 yle başladım gulüm teşekkür ederim. Daha güzeli daha çıtırı senin olsun inşallah
Herşeyi kullandım canım ama benim kız pek öyle çay faln sevmiyor icmiyorcanım rezene kullandın mı çocuklar için eczanede var iyi geliyor
Külliyen iftiraaAklın hep nerelerde
Anlaşıldı tatlim
teşekkür ederimm. Böyle yazınca ne kolay göründü gözümeValla mı ya seni çooookkkkkkk tebrik ederim
telafi edersin sen kuzum, bende öyle yapıştı kaldı aynı kilodayım bakalım yarına ne olacak, sporda yapamıyorum ama inceldiğimi hissediyorum , bu nedenle iyi tarafından bakalımSarayca ben sabah +300 gördüm ya bisküvi yedim zaar ondan galiba, spora dönüş lazım çok moralim bozuldu
? kız hastayım kafa gidik hangi sıra
çook hastayım yaaa azcık okuyorum azcık kızımın öğrtemeni ile konuşuyorum ne kadar yemek yemiş bilgi alıyorum hahahah
Boy kaç canim82 yle başladım gulüm teşekkür ederim. Daha güzeli daha çıtırı senin olsun inşallah
pro üyelik kız geçmiş olsun bu arada? kız hastayım kafa gidik hangi sıra
Bana mı dedin kuzumbence diyorumki artılarımızı dillerndirmeyelim.perşembe tüm kozlarımız oynayarak tartıldıgımız için öyle şimdi artı neyin deyince etkileşiyoruz.ödemdir onlar ödem siz yağ yakmanıza bakın perşembe içeriz suları kaynatırız maydanozları bişeycik kalmaz.
168 boyum canım. Mayıs ayında geldi sanırsam buraya. Mayıs sonundan ekime kadan gittiBoy kaç canim
sağol bastın parayı aldın haaaaa yakışmış kız hayırlı uğurlu olsun , nasıl yaptın canım ben mail adresimin şifresini bilmiyorum kiii bi özelden yazabilirmisin neler yaptınK
pro üyelik kız geçmiş olsun bu arada
artı mı, o nasıl bir şey kibence diyorumki artılarımızı dillerndirmeyelim.perşembe tüm kozlarımız oynayarak tartıldıgımız için öyle şimdi artı neyin deyince etkileşiyoruz.ödemdir onlar ödem siz yağ yakmanıza bakın perşembe içeriz suları kaynatırız maydanozları bişeycik kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?