Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet canım aslında cok severek gitti İngilizce okuyordu oda maddi imkanları cok iyi oda aile yaşantım olmaz diye birakti

Ben subatta 30 u dolduruyorum minnosumda tam 3.5 yasinda. Benim dogum sonrasi biraz zorlu gecti cocuktan dolayi degil esimin ailesinden dolayi . O yuzden psikolojim hazir degil sanirim ayni seyleri yasamaktan korkuyorum ister istemez. Yoksa kizimin bi kardesi olmasini cok istiyorum.

Evet canım aslında cok severek gitti İngilizce okuyordu oda maddi imkanları cok iyi oda aile yaşantım olmaz diye birakti
Hayırlisi olsun hakkinda evet hakli ev yaşantısı olmuyor bizim arkadas gecen hafta karaiplerdeydi geziyor tozuyor ama bize özeniyor ..evlensem benimde kızım olsa diyor bize

Ama bu sefer tecrubelisin ne yasatirlarsa cevabini verirsin o zaman belki beklemiyordun şasirdin seni daha cok uzdu..
Kizinda buyumus masallah hic bekleme derim ..

Ozaman menümü vereyim

Sabah
1 kuri kayisi
Sonra geri uyudum

Oglen uyandım
2 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
2 kayisi kurusu

Ara 16.20
8 badem
8 antep fistik

Aksam (yenmedi)
Marul cacık buyuk kase

Henuz 1 lt su

Spor henuz yapmadım
Yaoinca yazarm ins
45 dk leslie

Ama bu sefer tecrubelisin ne yasatirlarsa cevabini verirsin o zaman belki beklemiyordun şasirdin seni daha cok uzdu..
Kizinda buyumus masallah hic bekleme derim ..
Su an evet tecrubeliyim ve bana desturla yaklasiyorlar yine de kosullanma olmus sanirim icten ice bi korku yasiyorum. Yoksa cocuk bakmak buyutmek benim icin sorun degil kendim baktim buyuttum zaten kizimi da.
Bi arkadas bi daha dogursam kadin tutarim yanima bir ayligina demisti . O kadar mantikli ki. Ben de oyle yapacagim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…