ayyyy hadi gözün aydınnnn ne özlemiştir şimdi yemekleriniiii , diğer oğlunda hayırlısı olsun aslında denizcilikte çoook iyi meslek ama ev yaşantısı yok eşimle benim bir arkadaşımız var kaptan önce ikinci kaptan olarak başladı sonra 1.kaptan oldu sınavlara girdi vs.. 3 ay gelmiyorlar ama fatma abla gezmediği ülke kalmadııı hep bize resim atar hayranlıkla bakarız..
ama işte evlenmedi hangi kız kabul eder 3 ay evde kocası olmayacak sadece netten iletişim... gerçi kaptanların eşleri gidebiliyormuş sorun yokmuş... 1 yıl da annesine ev alıp hediye etti para kazancı çooook iyioğlunun gönlüne göre olsun...
evet diğer oğlunla eşim meslektaş olacaklar inşallah bahtları şansları güzel olur ablacım ....
Ben subatta 30 u dolduruyorum minnosumda tam 3.5 yasinda. Benim dogum sonrasi biraz zorlu gecti cocuktan dolayi degil esimin ailesinden dolayi . O yuzden psikolojim hazir degil sanirim ayni seyleri yasamaktan korkuyorum ister istemez. Yoksa kizimin bi kardesi olmasini cok istiyorum.Canim kafanda 2. Cocuk kesinlikle varsa hic durma derim hem cocuklarin arasında yas farki olmaz hemde bi anda zorluklar biter birini büyüt tam ohh bitti derken sonra tekrar ayni donemleri yasamak yerine bi anda ikiside buyur...
Kac yasindasin kuzun kac yaşında canim..
Hayırlisi olsun hakkinda evet hakli ev yaşantısı olmuyor bizim arkadas gecen hafta karaiplerdeydi geziyor tozuyor ama bize özeniyor ..evlensem benimde kızım olsa diyor bizeEvet canım aslında cok severek gitti İngilizce okuyordu oda maddi imkanları cok iyi oda aile yaşantım olmaz diye birakti
kimler varmış kimler .. eski dostlar eski dostlarCuma son kontrol
Göster göster ama korkmasinlar
Bende kaçırdım acaba ne olduGene ben yokken biseler olmua yine bizimkiler banlıniye herseyi kaçırıyorum ben ya
Ama bu sefer tecrubelisin ne yasatirlarsa cevabini verirsin o zaman belki beklemiyordun şasirdin seni daha cok uzdu..Ben subatta 30 u dolduruyorum minnosumda tam 3.5 yasinda. Benim dogum sonrasi biraz zorlu gecti cocuktan dolayi degil esimin ailesinden dolayi . O yuzden psikolojim hazir degil sanirim ayni seyleri yasamaktan korkuyorum ister istemez. Yoksa kizimin bi kardesi olmasini cok istiyorum.
Hosgeldin nerelerdesinnnnn sennnbiri beni mi çağırdı
Su an evet tecrubeliyim ve bana desturla yaklasiyorlar yine de kosullanma olmus sanirim icten ice bi korku yasiyorum. Yoksa cocuk bakmak buyutmek benim icin sorun degil kendim baktim buyuttum zaten kizimi da.Ama bu sefer tecrubelisin ne yasatirlarsa cevabini verirsin o zaman belki beklemiyordun şasirdin seni daha cok uzdu..
Kizinda buyumus masallah hic bekleme derim ..
Öğreniriz birazdanAyakta uyuyoz biz
Betüşşşşbiri beni mi çağırdı
Wayyy hemserimmmm benim
çok fena şişirdi mortim çok fenabeğendim, kısır sisirmedi umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?