- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Allah uzun omur versin. Ben de biraz sakinlesmek istiyorum. Gezmek dolasmak. Ben evlendim 4. Ayda sans eseri hamile kaldim. Oyle planlamamistim. Boyle olunca her sey daha zor olduNisanda 5 yas olacak canim... ben 29 da evlendim 32 de dogurdum)
Aynen canım insaĺlahDesene yaza seninde hamis haberini alacagiz
Biz esimin işi nedeniyle turkiyenin bir ucundaydik ama orada bile eglendik sarkamis kayak merkezine giderdik...cevre illeri gezdik..luna parka cok giderdikAllah uzun omur versin. Ben de biraz sakinlesmek istiyorum. Gezmek dolasmak. Ben evlendim 4. Ayda sans eseri hamile kaldim. Oyle planlamamistim. Boyle olunca her sey daha zor oldu
Bunca yıl almadığıma köpekler gibi pişmanım yok böyle kolaylık bulaşık makinasından bile önde benim gözümdeSenin nezlinde bütün kızlara yazayım.
Kesinlikle alinnn Hatunlarummm..
Böyle bir kolaylık böyle bir güzellik yokk...
Ben 3.5 yıldır kullanıyorum çok çok memnunum...
Ahu060812 yenii aldı gelsin anlatsinn..
Veee akıllı telefonlardan daha uygun fiyati.
Anaaa 8 porsiyon meyve yiyen betüşüm de burdaymışkimler varmış kimler .. eski dostlar eski dostlar
sağol kuzucumMenü ve spor gerçekten harika arkadaşım hem sağlıklı hem besleyici hem doyurucu olmus
mortim menü süper doyurucu olmuş hemde spor da var harika tadındanyenmez aferim morti
bulaşık makinası benim gelinim valla onun eline su dökmezBunca yıl almadığıma köpekler gibi pişmanım yok böyle kolaylık bulaşık makinasından bile önde benim gözümde
bak büskivi yiyecen sonra bir tanesi kesmeyecek bir kaç tane yiyecen onu yiyeceksin ardından tuzlu şeyler yiyeceksin oldu mu sana kaloriiiii boşver sıcak su iç dişini fırçala naneli sakız çiğne bak nasıl geçiyorBisküvi aklıma girdi çıkarın sopaları bana kızlar
Sabah kahvaltıdan önce yapıyorum esneme de yapıyorum ama çok ağır mi geliyor ki ecece aktif yaşam videosu var kollar için onu yapiyorumCanım başlarken ve bitince esneme hareketi yap muhakkak bir de protein alımını çalışmadan sonra yaparsan iyi olur, hiç olmadı bir muz ye potasyum kasları rahatlatır
canım böyle durumlarda en güzeli hemen tartılmak ben tartılmadığım günler hunharca yiyorum ......hergün tartılmak hatta sabah akşam tartılmak beni çoook motive ediyor sana sürekli tartı nasıl etki eder bilmiyorum bende işe yarıyor....ada81 banada bi çarpin sopalayin 2.80 uzanayın buralara
Cumartesi aksamindan beri stresimden yemeye verdim kendimi biraz.
Cumaya kotu bisey gormek istemiyorum tartilmiyorumda korkumdan
Bibde meyvesi cok kuzun meyve = seker 5 tane meyve cok fazla olmus G GalatacocuguMenü genel olarak iyi ama haşlanmış patatesin yerine daha güzel sağlıklı birşeyler olabilirdi
Supet olmus
Listeli adadan incilerrrmenü
sabah 10:10
2 yumurta haşlanmış
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek
ara
5 badem 5 fındık
akşam 16:00
kıymalı yumurta
1 kase yogurt
ara
1 portakal
2 lt su içildi ..Ausencia ve @MiuLego
spor yok maalesef
ortimkelebekolacam
mortimalipina ve @MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?