Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah uzun omur versin. Ben de biraz sakinlesmek istiyorum. Gezmek dolasmak. Ben evlendim 4. Ayda sans eseri hamile kaldim. Oyle planlamamistim. Boyle olunca her sey daha zor oldu
Biz esimin işi nedeniyle turkiyenin bir ucundaydik ama orada bile eglendik sarkamis kayak merkezine giderdik...cevre illeri gezdik..luna parka cok giderdik kisitliydi doguda hersey...

Kixim oldu eve kapandik valla

Bunca yıl almadığıma köpekler gibi pişmanım yok böyle kolaylık bulaşık makinasından bile önde benim gözümde

mortim menü süper doyurucu olmuş hemde spor da var harika tadındanyenmez aferim morti

Bisküvi aklıma girdi çıkarın sopaları bana kızlar
bak büskivi yiyecen sonra bir tanesi kesmeyecek bir kaç tane yiyecen onu yiyeceksin ardından tuzlu şeyler yiyeceksin oldu mu sana kaloriiiii boşver sıcak su iç dişini fırçala naneli sakız çiğne bak nasıl geçiyor

Canım başlarken ve bitince esneme hareketi yap muhakkak bir de protein alımını çalışmadan sonra yaparsan iyi olur, hiç olmadı bir muz ye potasyum kasları rahatlatır
Sabah kahvaltıdan önce yapıyorum esneme de yapıyorum ama çok ağır mi geliyor ki ecece aktif yaşam videosu var kollar için onu yapiyorum

menü
sabah 10:10
2 yumurta haşlanmış
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek

ara
5 badem 5 fındık

akşam 16:00
kıymalı yumurta
1 kase yogurt

ara
1 portakal

2 lt su içildi .. Ausencia ve @MiuLego
spor yok maalesef

ortim kelebekolacam
morti malipina ve @MiuLego

ada81 banada bi çarpin sopalayin 2.80 uzanayın buralara

Cumartesi aksamindan beri stresimden yemeye verdim kendimi biraz.

Cumaya kotu bisey gormek istemiyorum tartilmiyorumda korkumdan
canım böyle durumlarda en güzeli hemen tartılmak ben tartılmadığım günler hunharca yiyorum ......hergün tartılmak hatta sabah akşam tartılmak beni çoook motive ediyor sana sürekli tartı nasıl etki eder bilmiyorum bende işe yarıyor....

zaten bizler bu yüzden kilo veremiyoruz stresliyken çook yiyioruz yemeğe sığınıyoruz... ama kendimize ediyoruz canım herkesin hayatında pürizler var biz kaçışı yemekte arıyoruz yemek bizi öldürüyor farkında değiliz ...

Menü genel olarak iyi ama haşlanmış patatesin yerine daha güzel sağlıklı birşeyler olabilirdi
Bibde meyvesi cok kuzun meyve = seker 5 tane meyve cok fazla olmus G Galatacocugu
Supet olmus
Listeli adadan incilerrr

Kizlar alintilamayi unuttugum menuler oldu diger arkadaslar yorumlamistir onlari da muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…