Ben demistimSu an evet tecrubeliyim ve bana desturla yaklasiyorlar yine de kosullanma olmus sanirim icten ice bi korku yasiyorum. Yoksa cocuk bakmak buyutmek benim icin sorun degil kendim baktim buyuttum zaten kizimi da.
Bi arkadas bi daha dogursam kadin tutarim yanima bir ayligina demisti . O kadar mantikli ki. Ben de oyle yapacagim insallah
Sendin di miBen demistim) annem sorun cikarmisti
yaaa hakkaten mi
çok fena şişirdi mortim çok fena
Ayyy bi 13 gun kaldi esimle soguk savasti hergun annem...ama annem haksiz esimin hic sucu yok agzini acip anneme tek laf bile etmedi...Allah esimden razi olsun..Sendin di mien mantiklisi gercekten
Benim annem de asiri hassasti. Esimin annesi ve yigeni de geldiler evleri yokmus gibi. Annesi gunluk olaylari evirip cevirip dolduruyodu esimi. Karnim burnumda gece gece agliyordum sıkıntıdan. Annem onlara mi bana mi hizmet edecegini sasirmisti bi yandan. Bi yandan esimin sacma tavirlari. Ayy hatirladikca boguluyorum. Pismanim basip gitseydim annemlerin yanina orada dogursaydim diyorum en azindan kafam rahat olurdu.Ayyy bi 13 gun kaldi esimle soguk savasti hergun annem...ama annem haksiz esimin hic sucu yok agzini acip anneme tek laf bile etmedi...Allah esimden razi olsun..
Menude sporda sahaneee canimm
Teşekkürler kuzumMenude sporda sahaneee canimm
Simdi bi dusundum de ne cocugu yaa gerek yok aman
Canım başlarken ve bitince esneme hareketi yap muhakkak bir de protein alımını çalışmadan sonra yaparsan iyi olur, hiç olmadı bir muz ye potasyum kasları rahatlatırBen de kol fazla çalışıyorum tabi baya iri kollar ama yaparken tutuluyor gibi oluyor esneme hareketlerimide yapıyorum ama niye oluyor anlamadim
Kesin ikinciyi yapacam diyorsan hic uzatma canim bak ablam 79 doğumlu ben 81 arkadas gibiyiz..Bende ikinciyi düşünüyorum ama önce biraz kilo vermem lazım o zmn kızımda biraz buyur en mantiklisi ikisi beraber buyur
Aynen canım benimde kilolarım acısından endişem olduğu için 3 -4 ayda istediğim kiloya ulaşıp yapmayı istiyorum sonra kilolar yerleşir veremem diye dusunuyorumKesin ikinciyi yapacam diyorsan hic uzatma canim bak ablam 79 doğumlu ben 81 arkadas gibiyiz..
Esim de benim kadar yoruldugu icin bir sey demiyor.esinin fikri nasil ?
Benimki ister ben doğurmuyorum ayy yeter 1 tane anca maddu manevi yetisiyirum valla...bakacak olan benim benimde sabrim bi yere kadar..
Seninki kac yasinda adacimKesin ikinciyi yapacam diyorsan hic uzatma canim bak ablam 79 doğumlu ben 81 arkadas gibiyiz..
Yaaa tek cocukla kalmak istediğimde insanlarin bana yaklasimi dunyanin sonu gelmis gibi davranıyorlar bunu bi turly anlamıyorum..Esim de benim kadar yoruldugu icin bir sey demiyor.
Desene yaza seninde hamis haberini alacagizAynen canım benimde kilolarım acısından endişem olduğu için 3 -4 ayda istediğim kiloya ulaşıp yapmayı istiyorum sonra kilolar yerleşir veremem diye dusunuyorum
Nisanda 5 yas olacak canim... ben 29 da evlendim 32 de dogurdumSeninki kac yasinda adacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?