Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim akşam menü değişti ya
Patates kavurması marul cacik yapıcaktım yetismedi esim niyetli
Makarna (tabiki yemicem sacmalama)
Yogurt corba( 1küçük kase icerm)
Salata (en bolundan)

@masumm canım nedesem belki senin üzülmene engel olamıyacam .. biliyorum insan harcamalarını borclarını ona göre ayarlıyor birden şirketin kapatılması bu düzeni altüst edecek ama belki hiç ummadığın daha güzel bir kapı açılacak... sen yıllardır çalışıyorsun iş tecrüben var senin gibi kalifye elmenaı inan herkes çalıştırmak ister....

Ben de regl acligi ve tatli istegi ve sisligi(umarim tartidaki artinin sebebi odur) var cok fenayim.yemeyle doymuyorum resmen ve diyetin basindan beri ilk defa bu kadar direncsiz hissediyorum kendimi. O kadar sofralar cislar coslar atlattim az once arkqdaslara verdigim tatlidan yememek icin cok zor tuttum kendimi aglayasim geldi.niye boylw oldum bilmiyorum.

regli çılgınlığı bende hasta olmama rağmen grip hiç bir yiyecekten tat alamama rağmen canım tatlı istiyor regli gelmedi

Canim regl donemin ya bide artı çıkınca hayal kırıklığı ümitsizlik olabilir

Valla boyle tencereyle pilavi kiloyla tatliyi yiyesim var
senkiiii memelkette herşeyi elinin tersiyle ittin canım ..... çok canın ttalı istiyorsa varsa tarçın sıcak suyun içine bir çay kaşığı ucuyla at iç canım iyi gelecek hatta dur bende yapam reglinin gelmesinede işe yarar...

Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 tavada kaşarlı yumurta zeytin domates sos yeşillik beyaz peynir

Ara bir kase yoğurt 2 cay

Öğlen 3 mercimek köftesi bolllll yeşillik
1 dilim portakal

Akşam yumurtalı ıspanak bol bol yoğurt

Spor
45 dk leslie
100 squat
5 dk alt karin
5 dakika kol
cakil80 Ausencia
Veee 7. Takim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…