Güncel 57 hedef 50 .
Hahhaahhaa
Oldu mu o kadar yaf
Heyyttt eskilerdenim ben de, Demir attım takıma bırakmam
Tabü böyle olacağım benBen de severim kuvvet isteyen işleri.kolay gelsin kuzum. Kas yapıcan diye daha bi şevkle çalışırsın sen şimdi
1.60 küçüğüm benGüncel 57 hedef 50 ... bacim senin boy kaç uleeeee
Ben iki aydır burdayım senin de oldu o kadar
Hahhaahhaa
Oldu mu o kadar yaf
Heyyttt eskilerdenim ben de, Demir attım takıma bırakmam
WAY beee.. ben seni hep eskilerden sanıyordum, çok kaynaşmışsın hemencikBen iki aydır burdayım senin de oldu o kadar
Evet o meyve ler .kurular. Yani çayla içtim6 çiğköfte
Çiğköftesiz de doyardın oysaki akşam yemeğin gayet zengin çünkü.
O meyveler akşam sekizde olmasaymış keşke.
Kahvaltın çok güzel. Afiyet olsun kuzum
Tanışalım hemen yeterki isteMali can senj pek tanimiom ama sefiom senii
Ay bir kolundaki kas toplamı kadar kasım olsa tüm vücüdümda yeter bana :)
Olma öyle olma lütfen
Sitede çok eskiyim ama takımda yeniyim kuzum.takım sıcak ondanWAY beee.. ben seni hep eskilerden sanıyordum, çok kaynaşmışsın hemencik
Afiyet olsun kuzum yarasın.kaptan mapusta, aus da bugün rahatsız o yüzden kendi aramızda menü yorumluyoz.bugün kızlar hep dayak yediler bendenEvet o meyve ler .kurular. Yani çayla içtimsağol yorumun için
Dediğin doğru cigkofte de ne oldu bilion mi . Ben komagene nin kini pek severim . Bizm bursa Şubesi yok. Eşimde açılmış ali uu m dediydi dün . Ben de al dedim . Bi gitms uzak die başka yerden almış. Ben de gelince bi ton laf ettim . O da alındı . Yemesem olmazdi . Tabi abartmasamdi iyiidddiii
Maşallah mali 2 ayda 10 a yakın kilo vermişsin, takım işte böyle etkili yaaaSitede çok eskiyim ama takımda yeniyim kuzum.takım sıcak ondan
Al bi yastık da benim.puffy yastıkAy bir kolundaki kas toplamı kadar kasım olsa tüm vücüdümda yeter bana :)
Eskiden o kadar olmasa da küçük bir cep herkülüydüm spor yaparkene..
Hey gidi eski günler hey, şimdi yastık kıvamındayım yumuşacık
Yemeğin salçalısı kadının kalçalısıAl bi yastık da benim.puffy yastık
Hee buraya başladığımdan beri 10 gitti. Toplam 15 verdim 3 aydaMaşallah mali 2 ayda 10 a yakın kilo vermişsin, takım işte böyle etkili yaaa
İyi geceler bol leptinler konyaken iyisi yatıyım bende iyigeceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?