Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah(limon suyu)11:00
1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta rafadan
6 dilim hellim
Dom tere yeşil soğan
Pekmez(1 ekmeğin yarısına sürülmüş)

Öğlen yok

Ara16:30
1 portakalın yarısı
10 çiğ badem
1 medine hurması
1 kupa yeşilçay

Akşam18;00
2 yumurtadan ıspanaklı yumurta
Yarım dilim ekmek
Ayran
Bol yeşillik

Yatmadan önce limonlu biberli yoğurt

Su:2.50 lt
Spor:45 dk leslie 3
30 dk cardio
30 dk jillian2
15 dk bölgesel egzersiz
Ausencia Konyakk ve tüm 7. Takımın güzel hatunlarııı

Menu gayet guzel doyurucu ve saglikli sporda guzel olmus

Bir ekmeğin yarısına sürülmüş pekmeeeezzzz

Evimi temizledim sil süpür topla. Yavruları doyurdum altlarını pakladim uyuttum. Yemek yapcam . Kocam malzeme almadan gelmiş ( et haşlama yapcam ) kendine bakmaz bana dio kı aşk olsun sana.dün kabanimin arkası sökülmüş tu dik dedim dikmedin. . Bi de Trip atar iğne iplik ver ben yapa rım ben de zaten gece tek baktım çocuklarà besik salla değiştir et .. Bugun komple is guc . Bi cozlicam o olacak. . İğne iplik bulamadım zamanım yok tu deyip sustum.
Öf üstüne o surat yapar

Sudegulnaz sade gibi yaa ne bilim bi hayat eksik gibi.... sudegulnazsu olsa daha iyi

Daktır tövbe de laaa benim 3 tane var daha napicam cocugu herkestw bi dogur diyo bana zaten iyyyy o igrenc espiriyi yapiyolar

Yeni eve yeni bebek iyyyyykkkkk

Allah isteyene versin olmayana tek olana versin

Ve rakip sahadan karşı atak geldi menü çok güzel olmuş morti sporunda maşallahı var

hoşgeldin fitimm inşallah canım 1. Hedefe ulaştım 2. Hedefte inşallah

Sporun kessskee benim olsa

Eki Görüntüle 2095503
Bir ekmeğin yarısına sürülmüş pekmeeeezzzz

Tabi onlar tastamam biz eksik yapiyoruz

yarıladık şükür , bi bu kadar daha alırsam 80 küsürle doğuma son aylar daha çok alınıyor derler ..o zaman 90

_AYNURA_ sen ne yaptın yahu ? bi ses et hele

yarıladık şükür , bi bu kadar daha alırsam 80 küsürle doğuma son aylar daha çok alınıyor derler ..o zaman 90

_AYNURA_ sen ne yaptın yahu ? bi ses et hele
İyi günler ausum...iyi günler beni tanıyan arkadaşlarım..tanımayanlara da selam olsun...
Ausum beni biliyosun kk demek diyet demek 7.takım demek benim için..Homini qirtlak yediyim için buralardan kaçar oldum...ama az kaldı Allahım izniyle...şu doğumu atlatayım sütü yoluna koyayım en geç nisan 1 buradayım...hepinizi sağlıklı beslenmeyi çok özledim...Allah kavuştursun hayırlısıyla...
@vorones verom senin bebiş de gelmiş.hoş gelmiş...Rabbim sağlıklı güzel ömürler versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…