Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dikkat et yakamoz canım akşama yumurtayla menemen gbi bişeler ye acıkırsın yumurtadan bişe olmaz tok tutar afiyet olsun spor yok mu
bence gayet iyi olur yersen güzel menü canın spor yok mu

Süper olur

Öhüüüüüü ne güzel aynı kilodaydık me güzel beraberce 56 olacaktık eşşek kafam yaa
Ama ödem de var sanırım kollar bitik
Şişmişsindir canım o kadar ağır işe

Misafirliğe geçtim komşuma kurabiye poğaça falan yapmış çerez falan sadece çay içtim ye falan dediler hi hi yiyorum dedim
Yürü be esram yaza incecik olacaksın, o ıvır zivirlar sana ince olmanın verdiği hazzı yasatamaz
kahvaltı
1-2 lokme ekmek
2-3 zeytin

öglen
100 gr et döner
az salata
ayran

akşam
sütlü kahve
100 ml süt ile

Kuzu moralin bozuk diye mi böyle yedin

Yok canim buyuyen bisey degil bi de tayin durumu var o netlessin araya sikistirmayalim dedik.13.5 aylik oglum
Anladım canım iyi yapmışsınız

çalışıo musun caniko
Memurum canim ama iş yerim uzak 1 saat gidiş 1 saat geliş

ozaman bravo size ya hem iş hem ev hem temizlik hem çocuk hem yemek bide spor alkışlar çalışanlara vallahi

Kız gel bi öpesim geldi tabiki bir kaçır iki kaçır olacak iş değil onun yerine sağlıklı ara ogün yapmak daha mantıklı
Ayyy o kadar zır spor yapıyoruz dimi 1 poğaça ile heba edemem burda olmanın sorumluluguda çok onemli

Akşam niye yemek yemiyorsun canim

Geçmiş olsun cnm sezeryan zor
harika olmuş masumm afiyet olsun menü güzell et döner lavaşsız yedin dmii

kızlarrr canım sıkkın keyifisizim iş yerinden dolayı yarın çözlüecek geliyorlar patronlar
haftaya cumada son zaten
@Ytmz canım lavaşsız yedim

doğurtur onlar darısı sana inş bebiş olsun çocuk olmasa bile zor yani akşama kadar çalışıyosun
Ayyy valla bazen eve gelmeden, nasılsa ertesi gün işe gidicem orda yatsam diye düşünüyorum neyse ben kalkamda spor yapam, herkese kiziyom ben yapmazsam olmaz

Kız öpmeyi unuttum@hepfit

kızlarrr canım sıkkın keyifisizim iş yerinden dolayı yarın çözlüecek geliyorlar patronlar
haftaya cumada son zaten
@Ytmz canım lavaşsız yedim

Anladım canım, canını sıkma desekte boş. Senin için dua edeceğim, hakkinda hayırlı olan olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…