günaydın cnm...ne güsel yaaa...bizim buralarda deniz olmadııg için sahilde yürümeler,,çay içmeler hep özenmişimdir...kıymetini bilin:)
canım elbisenin kalıbı darmış bence de..aslında elbiseyi alabilirdin sen 2 hafta içinde net bir şekilde içine girerdin onun..koşu bandımı ben de kullanıcam artık...1 ayda ne kadar değişirim acaba düzenli binersem...eşinin doğumgününe inşaallah hedeflediğin kilode g,irersin bebiş..ben sana güveniyorum yaparsın sen:)
pazar telaşı ipekcim ..çarşya falan çıktık dün...
günaydın cnm....amin cnm inş hepimiz için her açıdan hayırlı bir hafta olur...
hoşgeldin ipekcim.....bizde özledik seni....
Canım arkadaşlarım eşimel yasadıgım diyalogla ilgili desteğiniz için hepinize çok teekkür ederim..eşim ogün öğleyin eve geldi içi rahat etmemiş..özür diledi...sabah sabah nerden aklına geldi annemin dedikleri dedi...ne zamn istersem annesine bu konuda istediğimi söyleyebilicemi haklı oldugumu..kendisininde arkamda olucanı söyledi,,,,zayıflama konusuna gelince ..tanıştıgımızda ve evlendiğimizde hem çok zayıf hem de çok bakımlı oldugum için onun benden zayıflayıp eski günler gelemmi istemesinin onun hakkı oldugunu söyledi bu konuda çok hklı...her türlü maddi manei ne istiyorsan yapalım zayıflamayla ilgili dedi..bunun yanında kilolu oldugumdan çok hırçınlaştıgımı ve daha kırılgan oldugumu söyledi..mesela hafta sonu kardeşim kendine 38 beden çok güzel elbisler almış bana gösterdi,aradan dakka geçince eşim yanıma geldi bana sıkmsıkı sarıldı ,halbuki hiçbişiy dememiştim ama üzüldüğümü adı gibi biliyordu...üzülme sakın istesen 3 ay sonra sende istediğin her şeyi giyebilirsin dedi...her şey senin elind..kendine bu kötülüğü yapma dedieşim bu kadar çok istiyorken bu sorunu halledicem kızlar...
Canımsın,çok teşekkür ederim bitanem.Aslında beraber omuz omuza bu takımda aylardır nice başarı öykülerine tanık olduk değil mi,beraber izledik başarılarımızı,bu öyle güzel ki.İyi ki varsınız,sizler benim tanıdığım en harika kadınlarsınız
Ayşen'im bence elbisenin kalıbı küçükmüş.Çünkü ben 42-44 giyiyorum bu kiloda.Ama mesela bazen 42 olurken,bazen 44 dar da gelebiliyor,tamamen kalıp hataları yani,fıstık gibisin bitanem
ah canım bu kocalar herkesin başına duruyor zaman zaman ....ama bizi harekete geçiren en etkili dürtü de onlardan geliyor.....moralini bozma canım tek yapman gereken diyetine odaklanman gerisini salla....istediğin noktaya geldiğinde onlara en güzel cevabı vermiş olacaksın....
aman o nasıl 42 imiş öyle kesin kalıbı küçüktüür.....
Bence de tüm kalbimle katılıyorum.Sizler harika kadınlarsınız....
Ayşen sana burdan cevap vereyim.Bencede o elbisenin kalıbı küçüktür.Ama iyikide küçükmüş sana kamçı olmuş
canım herkez gibi bencede kalıbı çok küçükmüşki ben 73 kiloda geçen hafta elbise aldım söylemiştim 44 beden 42 de oldu ama azcık göbeğim göründü ve hemen o hafta giyecektim die bir beden büyük aldım bide boyu biraz kısaydı eşim bacaklar deyince büyüğünü aldım yoksa 42 olmuştu bazen kalıplar çok fark ediyo ama iyi olmuş seni delirtmiş spora sarmışsın
ahh bugün ahh iki kez temizlik yaptım sabah nevresimleri değiştireyim die girdim mevzuya bi baktım halıları vuruyorum dip köşe tertemiz yaptım sonra abim aradı balık alcam sana geliyoruz tamam dedim tabi bizim yavrular dururmu kudurdular onlar gidince tekrar süpürge açtım sabah silkelediğim halıları bidaha çektim parkelerin üstünde bile el izleri düşün artık mobilyaları saymıyorum hop bidaha daldım eve yorgunluktan bittimm
Günaydınnnnn 7. takımın güzellleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hepimiz için hayırla ve huzurla geçecek bir hafta diliyor ve okula gidiyorum koşarak
günaydın kızlaaar.............
ben dün üsküdarı gezdim eşim iş görüşmesine gidiyordu bende gitttim o görüşmedeyken üsküdarı gezdim özlemişim çok güzeldi ..sahilde oturdum çay içtim balık tutanları izledim biraz soğuktu ama şalım vardı baya keyifli olduuu....
canım elbisenin kalıbı darmış bence de..aslında elbiseyi alabilirdin sen 2 hafta içinde net bir şekilde içine girerdin onun..koşu bandımı ben de kullanıcam artık...1 ayda ne kadar değişirim acaba düzenli binersem...eşinin doğumgününe inşaallah hedeflediğin kilode g,irersin bebiş..ben sana güveniyorum yaparsın sen:)
pazar telaşı ipekcim ..çarşya falan çıktık dün...
günaydın cnm....amin cnm inş hepimiz için her açıdan hayırlı bir hafta olur...
hoşgeldin ipekcim.....bizde özledik seni....
günaydın canımbebişer ben siz günaydınnnn demedimmmm:) GÜNAYDINNNNNN...Çok enerjiğim bugün.....az sonra kalkıcam evimi toparlıycam..ufak çaplı günlük işlerimi yapıcam...arkadasım kahvaltıya çağırmıştı ama hafta sonu bulaşık makinem su kaçırdı...temizlik yaparken borusuna zarar vermişiz...serviçiler gelicek....ay bulaşık makineleri ne çok işimizi görüyormuşuz kızlar ya..elde çok zor oldu....:44:
evet eşin haklı 3 ay sonra sende istediklerini giyebilirsin canımcımCanım arkadaşlarım eşimel yasadıgım diyalogla ilgili desteğiniz için hepinize çok teekkür ederim..eşim ogün öğleyin eve geldi içi rahat etmemiş..özür diledi...sabah sabah nerden aklına geldi annemin dedikleri dedi...ne zamn istersem annesine bu konuda istediğimi söyleyebilicemi haklı oldugumu..kendisininde arkamda olucanı söyledi,,,,zayıflama konusuna gelince ..tanıştıgımızda ve evlendiğimizde hem çok zayıf hem de çok bakımlı oldugum için onun benden zayıflayıp eski günler gelemmi istemesinin onun hakkı oldugunu söyledi bu konuda çok hklı...her türlü maddi manei ne istiyorsan yapalım zayıflamayla ilgili dedi..bunun yanında kilolu oldugumdan çok hırçınlaştıgımı ve daha kırılgan oldugumu söyledi..mesela hafta sonu kardeşim kendine 38 beden çok güzel elbisler almış bana gösterdi,aradan dakka geçince eşim yanıma geldi bana sıkmsıkı sarıldı ,halbuki hiçbişiy dememiştim ama üzüldüğümü adı gibi biliyordu...üzülme sakın istesen 3 ay sonra sende istediğin her şeyi giyebilirsin dedi...her şey senin elind..kendine bu kötülüğü yapma dedieşim bu kadar çok istiyorken bu sorunu halledicem kızlar...
evet geleyim dünki menüme
sabah
bir dilim çavdar ekmeği
bir kk peynir
yeşil çay
öğle
iki haşlanmış yumurta
4 kaşık yoğurt
akşam
5 küçük köfte
bir dilim çavdar ekmeği
bir fincan kahve
akşam yemeğini 17 30 da yedik
açlıktan resmen uyuyamadım gece
günaydın canımmm....günaydın kızlaaar.............
ben dün üsküdarı gezdim eşim iş görüşmesine gidiyordu bende gitttim o görüşmedeyken üsküdarı gezdim özlemişim çok güzeldi ..sahilde oturdum çay içtim balık tutanları izledim biraz soğuktu ama şalım vardı baya keyifli olduuu....
canım ne güzel bak birbirinizi anlamışsınızz.. anlayışlı ince düşünceli bir de eşin var... eşinin de desteğiyle herşey çok güzel olacak bakk....Canım arkadaşlarım eşimel yasadıgım diyalogla ilgili desteğiniz için hepinize çok teekkür ederim..eşim ogün öğleyin eve geldi içi rahat etmemiş..özür diledi...sabah sabah nerden aklına geldi annemin dedikleri dedi...ne zamn istersem annesine bu konuda istediğimi söyleyebilicemi haklı oldugumu..kendisininde arkamda olucanı söyledi,,,,zayıflama konusuna gelince ..tanıştıgımızda ve evlendiğimizde hem çok zayıf hem de çok bakımlı oldugum için onun benden zayıflayıp eski günler gelemmi istemesinin onun hakkı oldugunu söyledi bu konuda çok hklı...her türlü maddi manei ne istiyorsan yapalım zayıflamayla ilgili dedi..bunun yanında kilolu oldugumdan çok hırçınlaştıgımı ve daha kırılgan oldugumu söyledi..mesela hafta sonu kardeşim kendine 38 beden çok güzel elbisler almış bana gösterdi,aradan dakka geçince eşim yanıma geldi bana sıkmsıkı sarıldı ,halbuki hiçbişiy dememiştim ama üzüldüğümü adı gibi biliyordu...üzülme sakın istesen 3 ay sonra sende istediğin her şeyi giyebilirsin dedi...her şey senin elind..kendine bu kötülüğü yapma dedieşim bu kadar çok istiyorken bu sorunu halledicem kızlar...
günaydın canım
ahh evet bende göüm gibi bakıyorum bulaşık makineme
ama bazen aklıma eserse ben atmıyorum elde yıkıyorum özlüyorum herhalde buram buram fairy kokusuyla yıkamayı
evet eşin haklı 3 ay sonra sende istediklerini giyebilirsin canımcım
valla bu yaşananlar sana acayip gaz vermiştir herhalde
hadi gel hergün yürüyüşümüzü yapıp buraya yazalım birbirimizi denetleyelim kaçda yürüdüğünü kaç dk yürüdüğünü hepicini yaz
evet geleyim dünki menüme
sabah
bir dilim çavdar ekmeği
bir kk peynir
yeşil çay
öğle
iki haşlanmış yumurta
4 kaşık yoğurt
akşam
5 küçük köfte
bir dilim çavdar ekmeği
bir fincan kahve
akşam yemeğini 17 30 da yedik
açlıktan resmen uyuyamadım gece
maaşallah maaşallah menüye bakafiyet olsun.
günaydın canımmm....
ahhh ah bana üsküdar deme... çok severim üsküdar semtini.. sahilini.. eskiden benimde çok oturmuşluğum gezmişliğim vardır oralarda...anılarım çok yanii birgün gelip o anıları tazelicemm inşallahh...
canım ne güzel bak birbirinizi anlamışsınızz.. anlayışlı ince düşünceli bir de eşin var... eşinin de desteğiyle herşey çok güzel olacak bakk....
evet ya iyi olur kızlarr bende yazarımm yaptığım yürüyüşlerii ...
günaydın ekimcim beni merek ediyodun ya faceye yükledim resmimi senin için kada haber et kaldırıcam
canımm çok az yemişsinn nasıl dayandınn ben dayanamazdım diye düşündüm ama senin cüssenle benim cüsse bir değil ki gerçi..:44:. ama yine de az yemişsinnn... bu kuhan diyetimi yoksa sanki başlıcam dedindi... :44:
günaydın ekimcim beni merek ediyodun ya faceye yükledim resmimi senin için kada haber et kaldırıcam
ben de görmek istiyorum desem ayıp olur mu?
güya kuşhanın diyetini yapıyorum ama et yavuk var çoğu öğünlerde sanırım kendi taktiklerime geri dönücem
sağol canım
hangi mah de oturdunuz üsküdarda canım
bende doğma büyüme üsküdarlıyım
sende koşu bandını kullanıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?