Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bebişer ben siz günaydınnnn demedimmmm:) GÜNAYDINNNNNN...Çok enerjiğim bugün.....az sonra kalkıcam evimi toparlıycam..ufak çaplı günlük işlerimi yapıcam...arkadasım kahvaltıya çağırmıştı ama hafta sonu bulaşık makinem su kaçırdı...temizlik yaparken borusuna zarar vermişiz...serviçiler gelicek....ay bulaşık makineleri ne çok işimizi görüyormuşuz kızlar ya..elde çok zor oldu....:44:

Canım arkadaşlarım eşimel yasadıgım diyalogla ilgili desteğiniz için hepinize çok teekkür ederim..eşim ogün öğleyin eve geldi içi rahat etmemiş..özür diledi...sabah sabah nerden aklına geldi annemin dedikleri dedi...ne zamn istersem annesine bu konuda istediğimi söyleyebilicemi haklı oldugumu..kendisininde arkamda olucanı söyledi,,,,zayıflama konusuna gelince ..tanıştıgımızda ve evlendiğimizde hem çok zayıf hem de çok bakımlı oldugum için onun benden zayıflayıp eski günler gelemmi istemesinin onun hakkı oldugunu söyledi bu konuda çok hklı...her türlü maddi manei ne istiyorsan yapalım zayıflamayla ilgili dedi..bunun yanında kilolu oldugumdan çok hırçınlaştıgımı ve daha kırılgan oldugumu söyledi..mesela hafta sonu kardeşim kendine 38 beden çok güzel elbisler almış bana gösterdi,aradan dakka geçince eşim yanıma geldi bana sıkmsıkı sarıldı ,halbuki hiçbişiy dememiştim ama üzüldüğümü adı gibi biliyordu...üzülme sakın istesen 3 ay sonra sende istediğin her şeyi giyebilirsin dedi...her şey senin elind..kendine bu kötülüğü yapma dedieşim bu kadar çok istiyorken bu sorunu halledicem kızlar...

günaydın cnm...ne güsel yaaa...bizim buralarda deniz olmadııg için sahilde yürümeler,,çay içmeler hep özenmişimdir...kıymetini bilin:)

ah canım bi dahaya senin yerine de içerim.....arada ist. gezmeye gelsen kimse yokmu eş dost...

emin ol çok farkeder canım kesinlikle sıkılaşırsın ..tv karşısına kur seyrederken anlamazsın zamanı....

inan bende bu yollardan geçtim insan verdikçe morali yerine geliyor...eşinşin de kıymetini bil ama çok düşünceli yinede sğolsun sen de ona azminle en güzel hediyeyi vermiş olursun......

dün akşam dönünce annemlere geçtik yemeğe ablamlarda vardı almancı eniştem var 2 ayda falan sıksık gelir istanbula.....ben salona girince ne kadar f farketmişsin deniz bayaa vermişsin dedii...devam et ama dedi çok sevindim insana çok iyi moral oluyor bu aralar biraz teklesemde inş.. devam edicek .....

evet canım ben burayı bulduğum için sizleri tanıdığım için gerçekten şükrediyorum allaha
sizler olmasaydınız ben çoktannn pes etmiştim üzülüp kendimi yemeğe adamıştım veremeyince ama buraya karşı olan sorumluluk sizlerin çabası beni hemen kendime getiriyor
evet biraz küçük olabilir nevim ama seninle aramızda sadece 5 kilocuk var unutma
birde sanırım benim beden sorunu yaşamamdaki en byük etken karın bel bölgemin haal çok fazla olması sorun orda

bilmiyorum canım olabilirde olmayabilirde
evde eteklerim var 42 44 hatta bi eteğim var 46 beden tam oluyo kalıptan kalıba fark ediyo :44:
Bence de tüm kalbimle katılıyorum.Sizler harika kadınlarsınız....
Ayşen sana burdan cevap vereyim.Bencede o elbisenin kalıbı küçüktür.Ama iyikide küçükmüş sana kamçı olmuş

evet canım çok iyi oldu bu
demekki dedim hala mağazaya girip isteğimi alıp çıkamıyosam ben bu işi hızlandırmalıyım

evet canım kalıplar değişebiliyo ama benim istediğim 40 beden olsun rahatlıkla bana
bende çokdar giymem zaten benim eşimde bi yere giderken bakar şöyle bi kıyafet üstüme yapışmışsa allem eder kallem eder çıkarttırır bana
Günaydınnnnn 7. takımın güzellleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hepimiz için hayırla ve huzurla geçecek bir hafta diliyor ve okula gidiyorum koşarak

günaydın canım iyi bir hafta olsun sana ve öğrencilerine

aaa kız banada uğrasaydın
ahh bende ne severim sahili kız kulesinin karşısında oturup kafa dinlemeyi ama şu denizaltı çalışmaları mahfetti üsküdarımı bitsede kurtulsak

kabinden moralim öyle bozulmuş çıktımki almak felan aklıma gelmedi
kullan canım inan ben düğzenli yaparken acayip farkediyodum kilo vermesem bile birde sporsuz kilo vermek benim için artık çok zorlaştı olmuyo
bir ayda 5 kilo verebilir ve 7 8 kilo vermiş gözükebilirsin düzenli yaparsan çünkü kilo fazla olunca daha çabuk farkediyo
inşlh canım

günaydın canım
ahh evet bende göüm gibi bakıyorum bulaşık makineme
ama bazen aklıma eserse ben atmıyorum elde yıkıyorum özlüyorum herhalde buram buram fairy kokusuyla yıkamayı

evet eşin haklı 3 ay sonra sende istediklerini giyebilirsin canımcım
valla bu yaşananlar sana acayip gaz vermiştir herhalde
hadi gel hergün yürüyüşümüzü yapıp buraya yazalım birbirimizi denetleyelim kaçda yürüdüğünü kaç dk yürüdüğünü hepicini yaz

evet geleyim dünki menüme

sabah
bir dilim çavdar ekmeği
bir kk peynir
yeşil çay

öğle
iki haşlanmış yumurta
4 kaşık yoğurt

akşam
5 küçük köfte
bir dilim çavdar ekmeği

bir fincan kahve

akşam yemeğini 17 30 da yedik
açlıktan resmen uyuyamadım gece

maaşallah maaşallah menüye bakafiyet olsun.

günaydın canımmm....

ahhh ah bana üsküdar deme... çok severim üsküdar semtini.. sahilini.. eskiden benimde çok oturmuşluğum gezmişliğim vardır oralarda...anılarım çok yanii birgün gelip o anıları tazelicemm inşallahh...
canım ne güzel bak birbirinizi anlamışsınızz.. anlayışlı ince düşünceli bir de eşin var... eşinin de desteğiyle herşey çok güzel olacak bakk....

evet ya iyi olur kızlarr bende yazarımm yaptığım yürüyüşlerii ...

canımm çok az yemişsinn nasıl dayandınn ben dayanamazdım diye düşündüm ama senin cüssenle benim cüsse bir değil ki gerçi..:44:. ama yine de az yemişsinnn... bu kuhan diyetimi yoksa sanki başlıcam dedindi... :44:

maaşallah maaşallah menüye bakafiyet olsun.

güya kuşhanın diyetini yapıyorum ama et yavuk var çoğu öğünlerde sanırım kendi taktiklerime geri dönücem

sağol canım

hangi mah de oturdunuz üsküdarda canım
bende doğma büyüme üsküdarlıyım

sende koşu bandını kullanıyomusun

akşam allahtan arkdaşa gittim oturmaya onun saçını boyadım saçına maşa çektim makyajını yaptım zaman geçti
evde olsam kesinlikle yoğurt felan yerdim yada meyve

onu yapıcaktım ama ben et tavuk yiyemiyorum çoğu öğünlerdede o var
işte kendi çok diyetimi yapıcam bu hafta bakalım
1.6 kilo artıdayım bakalım cumaya kadar nasıl bişi kalcak

acıbademde oturdum ilk önce sonraaa çengelköyde oturdumm o üsküdar sahilden çengelköye giderkenki deniz manzarasını unutamam mesela.. sonra yine anadolu yakasında başka yerde oturdumm o kadar ama anadolu yakasını iyi bilirim çokkk gezdimmm bekarkenn ...

evet bende de var koşubandı yürüyorum günaşırı hergün yürüyemiyorumm....

kızlar bugün koşu abndımı kzıımın odasına kurdurtucam ..önce koşu bandı sonra bisiklet binicem hergün inşaallah...söz veriyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…