evet canım iyi oldu :)) inşallahhadi bakalımm hayırlısı...
ohhh ne güzell.. gesmelere de gitmişsinn .. darısı başımıza...
Selam canım.hay Allah ya çocuk bir türlü iyileşemedi..telafi edersin canım boşverslm güzeller bugün öğlen çıktım dışarı eve dönemedim hala kayra öksürüyodu sabah doktora gittik oydubuydu derken baktım saat geç ordan anneme geçtim bol yürüyüş yaptım hastaneden anneme yürüdüm hstaneyede tabi kayrayı koydum pusete ağzını burnunu sardım pusetinin rüzgarlığını kapadım 1 saatten fazla yürüdüm hızlı hızlı anneme bi geldim annem yasaklı nevarsa yapmış biraz yedim oyorgunluğa ama yarın telafi edicem bi geçmişe bakayımda hele
bugünkü mönüm
sabah:
1dilim ekmek
1dilim peynir
öğlen:
herşey genede sayıyım
3 adet biber kızartma
biraz patates salatası
peynir,zeytin,domates
akşam:yok tabiki
aaa kız banada uğrasaydın
ahh bende ne severim sahili kız kulesinin karşısında oturup kafa dinlemeyi ama şu denizaltı çalışmaları mahfetti üsküdarımı bitsede kurtulsak
günaydın ekimcim beni merek ediyodun ya faceye yükledim resmimi senin için kada haber et kaldırıcam
kızlar bugün koşu abndımı kzıımın odasına kurdurtucam ..önce koşu bandı sonra bisiklet binicem hergün inşaallah...söz veriyorum:)
Selam fıstıklar
herkese güzel bir hafta diliyorum.Benimkinin de güzel geçeceğini umuyorum.H.sonumuz çok güzel geçti,dolu dolu ve değişik bir h.sonu oldu.İstanbula zaten aşıktım bir kez daha aşık oldum.Muhteşem bir şehir.İş imkanımız olsa hemen yerleşirim.Diğer taraftan mesafelerin uzunluğu,sanki şehirler arası yolculuk yapar gibi bir his uyandırıyor bu da insanı yoruyor haliyle,trafiği söylemiyorum bile.
Evde çok işim ama burada da işlerim birikti.Şimdi geçmişe gideyim,sayımlarımı yapayım
çok teşekkür ederim canım.ilk fırsatta koyucam resim
Muhteşemmmmmmdarısı başımıza :124:
Canım ben de herkesi tebrik ediyorum,demek 3. olduk he,zaten bize de bu yakışır
çok teşekkür ederim canım çok mutlu oldum
Dene bakalım kuşhanı,nasıl sonuç alıcaksın,bakarsın 1 haftalığına ben de denerim
canımmmmmm üzülme tüm kaynanatorlar aynıdır,Alah bilir kendisi fidan (!) gibidir..Eşine de sabah sabah bıtbıtlanmışısın,o da sinirle konuşmuş bence.nevin yazdıklarına katılıyorum
aynen katılıyorum canım
aminnnn canımmmm
aaa şansa bakkkbiz de cumartesi akşamı 6 civarı çeşmenin karşısındaki seyr-ü sefa cafe de oturduk 1 saat kadar,eşimin arkadaşlarıyla görüştük.Pazar günü de gidecektik oraya ama sonra planlRDA değişiklik oldu gitmedik.Denk gelebilirmişiz
işte bu çok güzel maşallah canım size
oh hadi bakalım hayırlısı olsun canım,sağlıklı incelmeler
Oy maşallah sana.Ne hamaratsın.İyi spor olmuştur sana bol kalori yakmışsındır
ne keyif yapmışsın safişim ya.Bende isterem
kizlarrrr takiminizda bana yer varmi
bide hamile bir arkadasim var liste disindan aramiza katilmak isteyen???????????
gülüm 1 hafta izinli takımda 1 kişilik yer var canım paylaşımındanşüphemiz olmadığına göre bugünden itibaren takımdasııın.ç. formu yayınlarım herkes daha iyi tanısın senii....elhamdülillah canim Rabbim bu günümüzü aratmasin ins,sen nasilsin..
evet buralarda tatil bugün kirmizi olmayabilir :)
slm güzeller bugün öğlen çıktım dışarı eve dönemedim hala kayra öksürüyodu sabah doktora gittik oydubuydu derken baktım saat geç ordan anneme geçtim bol yürüyüş yaptım hastaneden anneme yürüdüm hstaneyede tabi kayrayı koydum pusete ağzını burnunu sardım pusetinin rüzgarlığını kapadım 1 saatten fazla yürüdüm hızlı hızlı anneme bi geldim annem yasaklı nevarsa yapmış biraz yedim oyorgunluğa ama yarın telafi edicem bi geçmişe bakayımda hele
Canımsın,teşekkür ederim.Bi ara üşenmeyip 6 ayda takımca toplam kaç kilo verdiğimizi hesaplıycam,düşünsene o nasıl muhteşem bit toplam olacak
sağol canım senin de çook güzel geçsin haftan..verdin kiloları koşarsın tabiii....
Offf,orda karşında ben olacaktım ve yanımızda kızların hepsi.Ordan burdan dertleşecektik.Ben bi sigara yakacaktım Ayşen'le;yarısını biz içecektik,yarısını rüzgar.Oy oy oygünaydın kızlaaar.............
ben dün üsküdarı gezdim eşim iş görüşmesine gidiyordu bende gitttim o görüşmedeyken üsküdarı gezdim özlemişim çok güzeldi ..sahilde oturdum çay içtim balık tutanları izledim biraz soğuktu ama şalım vardı baya keyifli olduuu....
Amin bitanem,inşallahgünaydın cnm....amin cnm inş hepimiz için her açıdan hayırlı bir hafta olur.......
Canımsın.Gerçekten eşin çok güzel davranmış canım,gerçekten seni çok seviyor çok belliCanım arkadaşlarım eşimel yasadıgım diyalogla ilgili desteğiniz için hepinize çok teekkür ederim..eşim ogün öğleyin eve geldi içi rahat etmemiş..özür diledi...sabah sabah nerden aklına geldi annemin dedikleri dedi...ne zamn istersem annesine bu konuda istediğimi söyleyebilicemi haklı oldugumu..kendisininde arkamda olucanı söyledi,,,,zayıflama konusuna gelince ..tanıştıgımızda ve evlendiğimizde hem çok zayıf hem de çok bakımlı oldugum için onun benden zayıflayıp eski günler gelemmi istemesinin onun hakkı oldugunu söyledi bu konuda çok hklı...her türlü maddi manei ne istiyorsan yapalım zayıflamayla ilgili dedi..bunun yanında kilolu oldugumdan çok hırçınlaştıgımı ve daha kırılgan oldugumu söyledi..mesela hafta sonu kardeşim kendine 38 beden çok güzel elbisler almış bana gösterdi,aradan dakka geçince eşim yanıma geldi bana sıkmsıkı sarıldı ,halbuki hiçbişiy dememiştim ama üzüldüğümü adı gibi biliyordu...üzülme sakın istesen 3 ay sonra sende istediğin her şeyi giyebilirsin dedi...her şey senin elind..kendine bu kötülüğü yapma dedieşim bu kadar çok istiyorken bu sorunu halledicem kızlar...
5 kilocuk var aramızda amaaaaaa,sen daha çıtırsınevet canım ben burayı bulduğum için sizleri tanıdığım için gerçekten şükrediyorum allaha
sizler olmasaydınız ben çoktannn pes etmiştim üzülüp kendimi yemeğe adamıştım veremeyince ama buraya karşı olan sorumluluk sizlerin çabası beni hemen kendime getiriyor
evet biraz küçük olabilir nevim ama seninle aramızda sadece 5 kilocuk var unutma
birde sanırım benim beden sorunu yaşamamdaki en byük etken karın bel bölgemin haal çok fazla olması sorun orda
günaydın canım iyi bir hafta olsun sana ve öğrencilerine
Canım yeni arkadaşlarımızı da facedeki 7. takım grubuna eklesek ya.face adresini yolla özelden ekliyim gör canım ni demek
Maşallah,bunlar zaferin ayak sesleriiiiiiiiiiiikızlar bugün koşu abndımı kzıımın odasına kurdurtucam ..önce koşu bandı sonra bisiklet binicem hergün inşaallah...söz veriyorum:)
Bizi de ekle,bizi deeeeekabul ettim canım sana ve sofralarına maaşallah..çok özenli bir bayan benziyorsun
Canım nasıl iyi gelmiştir değişiklik ve İstanbul havası,çok sevindim senin adınaSelam fıstıklar
herkese güzel bir hafta diliyorum.Benimkinin de güzel geçeceğini umuyorum.H.sonumuz çok güzel geçti,dolu dolu ve değişik bir h.sonu oldu.İstanbula zaten aşıktım bir kez daha aşık oldum.Muhteşem bir şehir.İş imkanımız olsa hemen yerleşirim.Diğer taraftan mesafelerin uzunluğu,sanki şehirler arası yolculuk yapar gibi bir his uyandırıyor bu da insanı yoruyor haliyle,trafiği söylemiyorum bile.
Evde çok işim ama burada da işlerim birikti.Şimdi geçmişe gideyim,sayımlarımı yapayım
Canım benim çok teşekkür ederim,fotolarını 4 gözle bekliyoruz senin deçok teşekkür ederim canım.ilk fırsatta koyucam resim
Muhteşemmmmmmdarısı başımıza :124:
Canım ben de herkesi tebrik ediyorum,demek 3. olduk he,zaten bize de bu yakışır
çok teşekkür ederim canım çok mutlu oldum
İşte özlediğim tablo,sanırım artık kendime geliyorumsaphira= 17
ipekyol51= 1
ekimm= 14
shopaholic= 9
aysen_34= 8
saferan= 14
nev81= 29
kayramin= 29
kirmizigul06= 2
Ayyyy inşallah yer vardır ya,ne güzel olur sen de aramızda olsankizlarrrr takiminizda bana yer varmi
bide hamile bir arkadasim var liste disindan aramiza katilmak isteyen???????????
Geçmiş olsun canım,Allah şifasını versin miniğimizinslm güzeller bugün öğlen çıktım dışarı eve dönemedim hala kayra öksürüyodu sabah doktora gittik oydubuydu derken baktım saat geç ordan anneme geçtim bol yürüyüş yaptım hastaneden anneme yürüdüm hstaneyede tabi kayrayı koydum pusete ağzını burnunu sardım pusetinin rüzgarlığını kapadım 1 saatten fazla yürüdüm hızlı hızlı anneme bi geldim annem yasaklı nevarsa yapmış biraz yedim oyorgunluğa ama yarın telafi edicem bi geçmişe bakayımda hele
Canım çoookkk büyük bir oran olduğunu sanmıyorum.Light çikolatalar bile 90 kalori civarında.Günlük 1-2 çatal at ağzına,hiçbirşey olmazya birde kızlar bugün markette tayin helvasının ligtını gördüm alayım almıyım derken aldım
acaba ne kadar ligt bilgisi olan varmı
canım çok tatlı çekerse ağzıma atayım diyorum
ay sende mi oraalardasın şekeer....buluşaydık keşke ben tek gezdim eşim iş görüşdü....
ben senin face yi niye bulamıyorum ayşen...
hadi canım senden güzel sonuçlar bekliyoruz...
inanmıyoruuum saphıraaaa...eşimde aynı cafede iş görüşmesindeydi ben de biraz yandaki el sanatları pazarında oturdum sahilde gezdiim...hiç haberim yoktu ist. geldiğinden ..görsem kesin tanırdım seni yaa....
gel canım gezelim sahildeee....
gülüm 1 hafta izinli takımda 1 kişilik yer var canım paylaşımındanşüphemiz olmadığına göre bugünden itibaren takımdasııın.ç. formu yayınlarım herkes daha iyi tanısın senii....
yürüyüş iyi olmuş canım yediklerine hazırlık olmuşşş....
Canımsın,teşekkür ederim.Bi ara üşenmeyip 6 ayda takımca toplam kaç kilo verdiğimizi hesaplıycam,düşünsene o nasıl muhteşem bit toplam olacak
Offf,orda karşında ben olacaktım ve yanımızda kızların hepsi.Ordan burdan dertleşecektik.Ben bi sigara yakacaktım Ayşen'le;yarısını biz içecektik,yarısını rüzgar.Oy oy oy
Amin bitanem,inşallah
Canımsın.Gerçekten eşin çok güzel davranmış canım,gerçekten seni çok seviyor çok belliHerşey çok güzel olacak
5 kilocuk var aramızda amaaaaaa,sen daha çıtırsın
Canım yeni arkadaşlarımızı da facedeki 7. takım grubuna eklesek ya.
Maşallah,bunlar zaferin ayak sesleriiiiiiiiiiii
Bizi de ekle,bizi deeeee
Canım nasıl iyi gelmiştir değişiklik ve İstanbul havası,çok sevindim senin adına
Canım benim çok teşekkür ederim,fotolarını 4 gözle bekliyoruz senin de
İşte özlediğim tablo,sanırım artık kendime geliyorum
Ayyyy inşallah yer vardır ya,ne güzel olur sen de aramızda olsan
Geçmiş olsun canım,Allah şifasını versin miniğimizin
Canım çoookkk büyük bir oran olduğunu sanmıyorum.Light çikolatalar bile 90 kalori civarında.Günlük 1-2 çatal at ağzına,hiçbirşey olmaz
Offf,orda karşında ben olacaktım ve yanımızda kızların hepsi.Ordan burdan dertleşecektik.Ben bi sigara yakacaktım Ayşen'le;yarısını biz içecektik,yarısını rüzgar.Oy oy oy
Amin bitanem,inşallah
Canımsın.Gerçekten eşin çok güzel davranmış canım,gerçekten seni çok seviyor çok belliHerşey çok güzel olacak
5 kilocuk var aramızda amaaaaaa,sen daha çıtırsın
Canım yeni arkadaşlarımızı da facedeki 7. takım grubuna eklesek ya.
Maşallah,bunlar zaferin ayak sesleriiiiiiiiiiii
Bizi de ekle,bizi deeeee
Canım nasıl iyi gelmiştir değişiklik ve İstanbul havası,çok sevindim senin adına
Ayyyy inşallah yer vardır ya,ne güzel olur sen de aramızda olsan
Geçmiş olsun canım,Allah şifasını versin miniğimizin
Canım çoookkk büyük bir oran olduğunu sanmıyorum.Light çikolatalar bile 90 kalori civarında.Günlük 1-2 çatal at ağzına,hiçbirşey olmaz
cok tesekür ederim kizlar,artik 7.takimliyim :) hamiel arkadasimada paylasimda yer vardir heralde :26:
canım light olmayanlarla kalori kıyaslaması yapsaydın markette.benim bilgim yok maalesef :26:ya birde kızlar bugün markette tayin helvasının ligtını gördüm alayım almıyım derken aldım
acaba ne kadar ligt bilgisi olan varmı
canım çok tatlı çekerse ağzıma atayım diyorum
canım ben çok kez yazdım istanbula gelicem var mı görüşebileceğimiz kimse diye ama kimseden ses çıkmadı.sen farketmemişsin demek.napalım sağlık olsun.Nasip olursa başka bir gelişimde toplaşırız :)inanmıyoruuum saphıraaaa...eşimde aynı cafede iş görüşmesindeydi ben de biraz yandaki el sanatları pazarında oturdum sahilde gezdiim...hiç haberim yoktu ist. geldiğinden ..görsem kesin tanırdım seni yaa...
ah keşkeee..bende tellendirirdim bi tane beceremem ama işte ......
sayımız tam oluyor heralde canım....
Oleyyyyyyyyyyyycok tesekür ederim kizlar,artik 7.takimliyim :) hamiel arkadasimada paylasimda yer vardir heralde :26:
Canım benim,çok şükür ki beceremiyorsun.Diyetim bitince de kk da sigara bırakma topiği açıcam,kk olduktan sonra herşeyi başarırım gibi geliyor.Sonra belki evlenme topiği açarım,malum zamanenin fırıldaklarına evet demek nerdeyse imkansız gibi,belki topikçe hallederiz
ah keşkeee..bende tellendirirdim bi tane beceremem ama işte ......
[/COLOR][/I][/B]
Merakla bekliyorum canımevet canım güzel bir değişiklik oldu
tamam tatlım koyayım birazdan foto
evet bencede hepimizin özlediğitebrikler canım
Canım hayırlı olsun,hoşgeldin,safalar getirdin,iyi ki geldin7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):yasemin
yaşınız:26
işiniz:Ev hanimi
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:almanyaya geleli 8 sene oluyor 8 senedir sözde diyet yapiyorum hahha
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):etrafimdaki kimse bu konuda bilgili olmadigi icin öneriyle karsilasmadim genelde önerileri ben veriyorum,,
boyunuz:1.61
ilk başladığınız kilo:80
hedef kilonuz:52-55
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:kk daki denemedigim diyet yöntemi kalmadi,tavsiye edebilecegim dukan ve montignacdir.
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:disardaki giyimimde bi degisiklik olacagini sanmiyorum ama evde degisecegi kesin
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:kendine güvennnnn
diğer(eklemek istediğiniz):[/I]
[/B]
hasretiiim işte formun ve kurallaar....
canim listeye girmiyek o zaten sedace paylasimda bulunup takim icnde kilo bildirmek istiyo
7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):yasemin
yaşınız:26
işiniz:Ev hanimi
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:almanyaya geleli 8 sene oluyor 8 senedir sözde diyet yapiyorum hahha
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):etrafimdaki kimse bu konuda bilgili olmadigi icin öneriyle karsilasmadim genelde önerileri ben veriyorum,,
boyunuz:1.61
ilk başladığınız kilo:80
hedef kilonuz:52-55
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:kk daki denemedigim diyet yöntemi kalmadi,tavsiye edebilecegim dukan ve montignacdir.
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:disardaki giyimimde bi degisiklik olacagini sanmiyorum ama evde degisecegi kesin
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:kendine güvennnnn
diğer(eklemek istediğiniz):[/I]
[/B]
hasretiiim işte formun ve kurallaar....
Oleyyyyyyyyyyyy
Canım benim,çok şükür ki beceremiyorsun.Diyetim bitince de kk da sigara bırakma topiği açıcam,kk olduktan sonra herşeyi başarırım gibi geliyor.Sonra belki evlenme topiği açarım,malum zamanenin fırıldaklarına evet demek nerdeyse imkansız gibi,belki topikçe hallederiz
Merakla bekliyorum canım
Canım hayırlı olsun,hoşgeldin,safalar getirdin,iyi ki geldin
Eki Görüntüle 314722
burada 104 kg idim 10 Ağustos yeğenim doğdu,hastanedeyim
Eki Görüntüle 314723
burada 87.7 idim 24 Aralık cumartesi sabahı İstanbula giderken h.alanında
Eki Görüntüle 314722
burada 104 kg idim 10 Ağustos yeğenim doğdu,hastanedeyim
Eki Görüntüle 314723
burada 87.7 idim 24 Aralık cumartesi sabahı İstanbula giderken h.alanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?