Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugünkü mönüm

sabah:
1dilim ekmek
1dilim peynir

öğlen:
herşey genede sayıyım
3 adet biber kızartma
biraz patates salatası
peynir,zeytin,domates

akşam:yok tabiki

hadi bakalımm hayırlısı...

ohhh ne güzell.. gesmelere de gitmişsinn .. darısı başımıza...
evet canım iyi oldu :)) inşallah
Selam canım.hay Allah ya çocuk bir türlü iyileşemedi..telafi edersin canım boşver
bugünkü mönüm

sabah:
1dilim ekmek
1dilim peynir

öğlen:
herşey genede sayıyım
3 adet biber kızartma
biraz patates salatası
peynir,zeytin,domates

akşam:yok tabiki

afiyet olsun canım

selam canlarım dışarı çıktım alışveriş felan eve gel yemek yap birde yarın eşimin abilerinden biri geliyo iş için bi günlüğüne
eee tabi bende ne yapsam akşama telaşı başladı yarına çok işim kalmasın diye tatlıyı bugündne yaptım dilber dudağı

bugünki menüm

sabah

bir kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
yeşil çay

öğle
bir porsiyon yumurtalı ıspanak
2 kaşık yoğurt
bir dilim çavdar ekmeği

ara
bir çay bardağı kahve

akşam
bir tabak nohut
bir dilim tb ekmeği
salata

kayracım ben o diyeti sallamasyon olarak uyarladım
bi zamanlar kendi çapımda diyetle çok iyi veriyodum kilo onu yapmaya başladım
her öğün bir dilim ekmek yiyorum ama yemeklerimi sebze ve kurubaklagil olarak yiyorum bakalım ne olacak

o diyete uyamıyorum malesef canım et tavuk yemiyorum

ya birde kızlar bugün markette tayin helvasının ligtını gördüm alayım almıyım derken aldım
acaba ne kadar ligt bilgisi olan varmı
canım çok tatlı çekerse ağzıma atayım diyorum

aaa kız banada uğrasaydın
ahh bende ne severim sahili kız kulesinin karşısında oturup kafa dinlemeyi ama şu denizaltı çalışmaları mahfetti üsküdarımı bitsede kurtulsak

ay sende mi oraalardasın şekeer....buluşaydık keşke ben tek gezdim eşim iş görüşdü....

günaydın ekimcim beni merek ediyodun ya faceye yükledim resmimi senin için kada haber et kaldırıcam

ben senin face yi niye bulamıyorum ayşen...

kızlar bugün koşu abndımı kzıımın odasına kurdurtucam ..önce koşu bandı sonra bisiklet binicem hergün inşaallah...söz veriyorum:)

hadi canım senden güzel sonuçlar bekliyoruz...

inanmıyoruuum saphıraaaa...eşimde aynı cafede iş görüşmesindeydi ben de biraz yandaki el sanatları pazarında oturdum sahilde gezdiim...hiç haberim yoktu ist. geldiğinden ..görsem kesin tanırdım seni yaa....

Oy maşallah sana.Ne hamaratsın.İyi spor olmuştur sana bol kalori yakmışsındır

ne keyif yapmışsın safişim ya.Bende isterem

gel canım gezelim sahildeee....

kizlarrrr takiminizda bana yer varmi

bide hamile bir arkadasim var liste disindan aramiza katilmak isteyen???????????

elhamdülillah canim Rabbim bu günümüzü aratmasin ins,sen nasilsin..

evet buralarda tatil bugün kirmizi olmayabilir :)
gülüm 1 hafta izinli takımda 1 kişilik yer var canım paylaşımındanşüphemiz olmadığına göre bugünden itibaren takımdasııın.ç. formu yayınlarım herkes daha iyi tanısın senii....

yürüyüş iyi olmuş canım yediklerine hazırlık olmuşşş....

kızlaar herkes üsküdar la bağlantılıymıiş .. havalar düzelince müsait olanlarla buluşuruz bel ki üsküdar da ....

sağol canım senin de çook güzel geçsin haftan..verdin kiloları koşarsın tabiii....
Canımsın,teşekkür ederim.Bi ara üşenmeyip 6 ayda takımca toplam kaç kilo verdiğimizi hesaplıycam,düşünsene o nasıl muhteşem bit toplam olacak

Offf,orda karşında ben olacaktım ve yanımızda kızların hepsi.Ordan burdan dertleşecektik.Ben bi sigara yakacaktım Ayşen'le;yarısını biz içecektik,yarısını rüzgar.Oy oy oy

günaydın cnm....amin cnm inş hepimiz için her açıdan hayırlı bir hafta olur.......
Amin bitanem,inşallah

Canımsın.Gerçekten eşin çok güzel davranmış canım,gerçekten seni çok seviyor çok belli Herşey çok güzel olacak

5 kilocuk var aramızda amaaaaaa,sen daha çıtırsın

face adresini yolla özelden ekliyim gör canım ni demek
Canım yeni arkadaşlarımızı da facedeki 7. takım grubuna eklesek ya.

kızlar bugün koşu abndımı kzıımın odasına kurdurtucam ..önce koşu bandı sonra bisiklet binicem hergün inşaallah...söz veriyorum:)
Maşallah,bunlar zaferin ayak sesleriiiiiiiiiiii

kabul ettim canım sana ve sofralarına maaşallah..çok özenli bir bayan benziyorsun
Bizi de ekle,bizi deeeee

Canım nasıl iyi gelmiştir değişiklik ve İstanbul havası,çok sevindim senin adına

Canım benim çok teşekkür ederim,fotolarını 4 gözle bekliyoruz senin de

saphira= 17
ipekyol51= 1
ekimm= 14
shopaholic= 9
aysen_34= 8
saferan= 14
nev81= 29
kayramin= 29
kirmizigul06= 2
İşte özlediğim tablo,sanırım artık kendime geliyorum

kizlarrrr takiminizda bana yer varmi

bide hamile bir arkadasim var liste disindan aramiza katilmak isteyen???????????
Ayyyy inşallah yer vardır ya,ne güzel olur sen de aramızda olsan

Geçmiş olsun canım,Allah şifasını versin miniğimizin

ya birde kızlar bugün markette tayin helvasının ligtını gördüm alayım almıyım derken aldım
Canım çoookkk büyük bir oran olduğunu sanmıyorum.Light çikolatalar bile 90 kalori civarında.Günlük 1-2 çatal at ağzına,hiçbirşey olmaz

cok tesekür ederim kizlar,artik 7.takimliyim :) hamiel arkadasimada paylasimda yer vardir heralde :26:

ah keşkeee..bende tellendirirdim bi tane beceremem ama işte ......

cok tesekür ederim kizlar,artik 7.takimliyim :) hamiel arkadasimada paylasimda yer vardir heralde :26:

sayımız tam oluyor heralde canım....

canım light olmayanlarla kalori kıyaslaması yapsaydın markette.benim bilgim yok maalesef :26:
inanmıyoruuum saphıraaaa...eşimde aynı cafede iş görüşmesindeydi ben de biraz yandaki el sanatları pazarında oturdum sahilde gezdiim...hiç haberim yoktu ist. geldiğinden ..görsem kesin tanırdım seni yaa...
canım ben çok kez yazdım istanbula gelicem var mı görüşebileceğimiz kimse diye ama kimseden ses çıkmadı.sen farketmemişsin demek.napalım sağlık olsun.Nasip olursa başka bir gelişimde toplaşırız :)

evet canım güzel bir değişiklik oldu
tamam tatlım koyayım birazdan foto
evet bencede hepimizin özlediği tebrikler canım

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz):

hasretiiim işte formun ve kurallaar....

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):yasemin

yaşınız:26

işiniz:Ev hanimi

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:almanyaya geleli 8 sene oluyor 8 senedir sözde diyet yapiyorum hahha

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):etrafimdaki kimse bu konuda bilgili olmadigi icin öneriyle karsilasmadim genelde önerileri ben veriyorum,,

boyunuz:1.61

ilk başladığınız kilo:80

hedef kilonuz:52-55

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:kk daki denemedigim diyet yöntemi kalmadi,tavsiye edebilecegim dukan ve montignacdir.

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:disardaki giyimimde bi degisiklik olacagini sanmiyorum ama evde degisecegi kesin

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:kendine güvennnnn

diğer(eklemek istediğiniz):[/I]

[/B]

hasretiiim işte formun ve kurallaar....

Son düzenleme:
Oleyyyyyyyyyyyy

ah keşkeee..bende tellendirirdim bi tane beceremem ama işte ......
[/COLOR][/I][/B]
Canım benim,çok şükür ki beceremiyorsun.Diyetim bitince de kk da sigara bırakma topiği açıcam,kk olduktan sonra herşeyi başarırım gibi geliyor.Sonra belki evlenme topiği açarım,malum zamanenin fırıldaklarına evet demek nerdeyse imkansız gibi,belki topikçe hallederiz

evet canım güzel bir değişiklik oldu
tamam tatlım koyayım birazdan foto
evet bencede hepimizin özlediği tebrikler canım
Merakla bekliyorum canım

Canım hayırlı olsun,hoşgeldin,safalar getirdin,iyi ki geldin

İyi akşamlar 7. takım :)

ben hasretimin hamile arkadaşıyım. ben takıma girmek istemiyorum, zaten beni kim ne yapsın hamile halimle kilo alacağım kesin sonuçta. sadece kabul ederseniz ben de sizlerin muhabbetine katılıp sizlerle beraber yediklerime dikkat ederek bu süreci geçirmek istiyorum.

tabii kabul ederseniz :26: :26:

canim listeye girmiyek o zaten sedace paylasimda bulunup takim icnde kilo bildirmek istiyo

tamam canım sorun yok tabii gelebilir....

hoşgeldiiin.....

süper yeni topikler açılsıın...

burada 104 kg idim 10 Ağustos yeğenim doğdu,hastanedeyim

burada 87.7 idim 24 Aralık cumartesi sabahı İstanbula giderken h.alanında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…