Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende beylerbeyindeyim çengele 5 dk
evet anadolu yakası bir başka avrupa yakasına gidince ben bunalıyorum iş yeri bina yığını çoğu yeri
kız baktınmı resimlere kaldırcam
kızlar bugün koşu abndımı kzıımın odasına kurdurtucam ..önce koşu bandı sonra bisiklet binicem hergün inşaallah...söz veriyorum:)

hadi bakalım gitsin kilolar gelsin yeni ciciler :13:

ben artık kalkayım çamaşırlar beni bekliyo daha akşama ne yemek yapacağımı mutfaga gidip bi sigara yapıp düşünmem lazım

haydi canlar öpüyorum

hoşbulduk tanışalım canımm... uzaklardaymışsın ya senn.. benimde 15 aylık bi oğlum var.. bende hala emziriyorum sayılır, sadece geceleri ama sütüm artık azaldı yani zayıflama yönünden bana bi faydası yok.. yakında iznim bitiyor çalışmaya başlıcamm..

Selam fıstıklar
herkese güzel bir hafta diliyorum.Benimkinin de güzel geçeceğini umuyorum.H.sonumuz çok güzel geçti,dolu dolu ve değişik bir h.sonu oldu.İstanbula zaten aşıktım bir kez daha aşık oldum.Muhteşem bir şehir.İş imkanımız olsa hemen yerleşirim.Diğer taraftan mesafelerin uzunluğu,sanki şehirler arası yolculuk yapar gibi bir his uyandırıyor bu da insanı yoruyor haliyle,trafiği söylemiyorum bile.
Evde çok işim ama burada da işlerim birikti.Şimdi geçmişe gideyim,sayımlarımı yapayım

çok teşekkür ederim canım.ilk fırsatta koyucam resim
Muhteşemmmmmm darısı başımıza :124:
sekerlerr 3unculugumuz tebrik ediyorum..buhafta herkes guzel vermis...herkesi tebrik ediyorum..saphiracim bu haftada takimimizin gururu sensin..masallah guzel gidiyorsun canim..7lere az kaldi
Canım ben de herkesi tebrik ediyorum,demek 3. olduk he,zaten bize de bu yakışır
çok teşekkür ederim canım çok mutlu oldum
Dene bakalım kuşhanı,nasıl sonuç alıcaksın,bakarsın 1 haftalığına ben de denerim
canımmmmmm üzülme tüm kaynanatorlar aynıdır,Alah bilir kendisi fidan (!) gibidir..Eşine de sabah sabah bıtbıtlanmışısın,o da sinirle konuşmuş bence.nevin yazdıklarına katılıyorum
aynen katılıyorum canım
Günaydınnnnn 7. takımın güzellleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hepimiz için hayırla ve huzurla geçecek bir hafta diliyor ve okula gidiyorum koşarak
aminnnn canımmmm
aaa şansa bakkk biz de cumartesi akşamı 6 civarı çeşmenin karşısındaki seyr-ü sefa cafe de oturduk 1 saat kadar,eşimin arkadaşlarıyla görüştük.Pazar günü de gidecektik oraya ama sonra planlRDA değişiklik oldu gitmedik.Denk gelebilirmişiz
işte bu çok güzel maşallah canım size
kızlar bugün koşu abndımı kzıımın odasına kurdurtucam ..önce koşu bandı sonra bisiklet binicem hergün inşaallah...söz veriyorum:)

oh hadi bakalım hayırlısı olsun canım,sağlıklı incelmeler

Oy maşallah sana.Ne hamaratsın.İyi spor olmuştur sana bol kalori yakmışsındır

ne keyif yapmışsın safişim ya.Bende isterem

Çok sevindim sorunun hallolmasına.Azmedersen başarırsın tabi bitanem.Yalnız kendini fazla zorlama canım.Minik bebeğinide düşünmelisin.Geç olsun temiz olsun.Karın bölgesi kendini doğumdan sonra 1 yıl içerisinde toparlıyor.En azından benimki öyle oldu.Diyetinle beraber o bölgelerde erir

Karıştırmışım üst üste okuyunca karın bölgesi sende mi problem.Bende shopo ya yazmışım doğumdan 1 yıl sonra toparlanır diye :26:

pazar telaşı ipekcim ..çarşya falan çıktık dün...

günaydın cnm....amin cnm inş hepimiz için her açıdan hayırlı bir hafta olur...

hoşgeldin ipekcim.....bizde özledik seni....

Gülüm bir de bana sor nasıl özledim.Telden arada face bakabiliyorum ama buraya telden girmek ne mümkün.1 defa denedim yarım saat sürdü resmen.Eşime o kadar çok kızdım ki bu internet meselesi yüzünden.Bu yıl çalışmıyorum evde patlıyorum bazen.Benim burda tek eğlencem internet.Bunuda gayet iyi biliyor.usb kullanmayalım artık dedi ne olsa 1 haftaya bağlanacak adsl dedi.Bende dedim ki bak burası mısır 1 hafta derler 1 ay olur.Yok yok dedi.Alın işte 1 ayı geçti hala adsl bağlanacak.Bir sürü dır dır ettim hala da ediyorum.Dilime düştü kurtulması zor olacak

hadi bakalımm hayırlısı...

ohhh ne güzell.. gesmelere de gitmişsinn .. darısı başımıza...

slm güzeller bugün öğlen çıktım dışarı eve dönemedim hala kayra öksürüyodu sabah doktora gittik oydubuydu derken baktım saat geç ordan anneme geçtim bol yürüyüş yaptım hastaneden anneme yürüdüm hstaneyede tabi kayrayı koydum pusete ağzını burnunu sardım pusetinin rüzgarlığını kapadım 1 saatten fazla yürüdüm hızlı hızlı anneme bi geldim annem yasaklı nevarsa yapmış biraz yedim oyorgunluğa ama yarın telafi edicem bi geçmişe bakayımda hele

çok güzelmiş bende nezamandır inemiyorum üsküdara en yakın zamanda inşallah gitcem ama artık çok soğudu havalar sahilde gezmek zor çocuklann

ayy benimde makineden tuhaf sesler gelio yakında durcak sanki ama inşallah teklemez buaralar

mutlu sonnnn nihayet bak nasılda güzel olabiliyo herşeyyy

akşamı birazdaha geçe al canım yoksa geceler uzunnn ben 18 de yedim ikinci gün daha rahat olursun ama ekmek sadece sabah ekmek var canım birdilim başka yok sen uyarlama yapmışsın

ya negüzel koşu bandı istiyorum bende ama kocişim almıyooo

ben artık kalkayım çamaşırlar beni bekliyo daha akşama ne yemek yapacağımı mutfaga gidip bi sigara yapıp düşünmem lazım

haydi canlar öpüyorum

osigara şart yoksa düşünemiyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…