acıbademde oturdum ilk önce sonraaa çengelköyde oturdumm o üsküdar sahilden çengelköye giderkenki deniz manzarasını unutamam mesela.. sonra yine anadolu yakasında başka yerde oturdumm o kadar ama anadolu yakasını iyi bilirim çokkk gezdimmm bekarkenn ...
evet bende de var koşubandı yürüyorum günaşırı hergün yürüyemiyorumm....
kızlar bugün koşu abndımı kzıımın odasına kurdurtucam ..önce koşu bandı sonra bisiklet binicem hergün inşaallah...söz veriyorum:)
kabul ettim canım sana ve sofralarına maaşallah..çok özenli bir bayan benziyorsun
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
ipekyol51, ekimm, shopaholic+
Hadi gelinde muhabbet edelim biraz.Çok özledim sizleri.Ekimm canım sende hoşgeldin takıma.Tanışalım seninle.Ben 1 yıldır mısırda yaşıyorum 15 aylık bi kızım var hala emziriyorum.Fizik öğretmeniyim ama bu yıl çalışmıyorum.Nisandan bu yana diyet yapıyorum yaklaşık 13 kilo verdim.Sen neler yapıyorsun
çok teşekkür ederim canım.ilk fırsatta koyucam resimTebrik ederim canım benim yürekteniresimleri mutlaka bekliyoruzzzzzzz
Canım fark çok net anlarız fotolarda,ben Okyanus prensesin doğum günü fotoğraflarında bile sendeki inanılmaz farkı farketmiştim.Şimdi çok daha farklıdır eminimmmmm
MuhteşemmmmmmEki Görüntüle 312805 20 şubat 2011,tam 10 ay önce diyete yeni başladığım günler 104 kilo civarı.Eki Görüntüle 312806 Aralık 2011,tam 10 ay sonra 75 kilo civarı
Eki Görüntüle 312807 Aralık 2011,tam 10 ay sonra 74 kilo civarı
İlk resimle kıyaslayınca farkı net anlıyorum,aynadan çok farkedemiyorum kendimi sürekli gördüğüm için heralde.Kızlarrrrr,sıra sizdeeeeeee
Canım ben de herkesi tebrik ediyorum,demek 3. olduk he,zaten bize de bu yakışırsekerlerr 3unculugumuz tebrik ediyorum..buhafta herkes guzel vermis...herkesi tebrik ediyorum..saphiracim bu haftada takimimizin gururu sensin..masallah guzel gidiyorsun canim..7lere az kaldi
Dene bakalım kuşhanı,nasıl sonuç alıcaksın,bakarsın 1 haftalığına ben de denerimgünaydınlar canlarım iyi hafta sonları
bugün acayip şiş kalktım ellerim şişmiş resmen yüzüklerimi bolluktan takamıyodum şimdide sıkıyolar ne oldu bana anlamadım
tartıldım bide baktım 67 ye dayanmışım resmen bir günde insan ne kadar yerse yesin bu kiloyu alamaz herhalde benden başka
bu ara su içmeye pek dikkat etmiyorum günde 1 lt ya içiyorum ya içmiyorum
artık o kadar sıkıldımki 64 67 arası gidip gidip geliyorum
yarın başlıycam kuşhanın diyetine
canımmmmmm üzülme tüm kaynanatorlar aynıdır,Alah bilir kendisi fidan (!) gibidir..Eşine de sabah sabah bıtbıtlanmışısın,o da sinirle konuşmuş bence.nevin yazdıklarına katılıyorumgünaydın arkadaşlar...canım sıkkın biraz...az önce eşimle atıştık..ona gönlüm hafiften kırgın ama tam da kırılamıyorum..çünkü olayın özünde aslında o çok haklı.
TAHMİN edersinizki mevzu gene kilo.kayınvalidem ben çok kilo aldım diye benim hakkımda bir arkadaşıyla ortamlarda beni yargılıor demiştim ya size...sabah sabah birden o geldi gene aklıma..ben de eşime agzıma geleni söyledim..bir sürü bıdırdandım.eşimde ne dese ...ŞİŞMANSINNN ŞİŞMANIN BUNU KABUL ET DEDİİİİİİ....ben şişman oldugumu kabul ediyorum..eşimle ilk tanıştıgımdaki halimle su anki halim arasında facia derecesind değişiklik oldugunu da biliyorum.ŞİŞMAN OLDUGUMU KABUL EDİYORUM ZATEN DEDİM EŞİME AMA annenin yaptıgını hazmedemiyorum unutamıyorum dedimm
BU ARADA kızlar bu yazdıkalrımdan eşimin bana karşı kötü kırıcı oldugu anlaşılmasın..o 3 ay önceine kadar bana kilo ile ilgili bişiy söylemedi..ben 84 kilo ile hamile kaldım 99 la doğuma gittim şu anda hamile kaldııgm kilonun altındayım...yani düğünümle hamile kalan kadar 34 kilo aldım(( zamanlar hiçbişiy fdemedi bana hep ılımlı verirsin inanıyorum ve destekleyiciydi..ama şimdi sürekli zayıflamanaı çok istiyorum....göbeğini erit lütden diyip duruyor..artık kafasına takıyor yani...bazende bende onunla zıtlaşınca kırıcı da olabiliyor...
ve eşim önceden çok kıskançtı..sürekliaa lyansımı kontrol ederdi...şu anda aylardır alyans takmıyorum ve umrunda diil..kendime bunu neden yaptımm(
aynen katılıyorum canımCanım harf harf okudum yazdıklarını,ve çok garip tâ içimde hissettim inan.Öncelikle kayınvalidenin tavrı tabi ki -anne-olduğunu iddia eden bir insan için çok ters.İddia ettikleri gibi bizleri kızları gbi benimseseler,en azından toplum içinde bu yargılamayı yapamazlardı.Hangi anne kızını bedeniyle görebilir ki,ne acı.İşte söyleyince suçlu oluyoruz ama eşin Allah korusun bi şekilde kilo alsaydı kendiliğinden ya da bi hormon bozukluğundan,ağzını açmazdı annesi,neden bize de evladına bakar gibi bakmayı beceremiyor bu insanlar anlamak güç.
Eşine gelince;anlatmışsın,gerçekten kilo hususunda çok ılımlı ve destekleyici davrandı diye.Canım inan ki bu tavır bir erkek için çok erdemli.O biraz da siz tartışırken annesini savunma moduna geçtiği için kırıcı olmuş diye düşünüyorum.Canım benim inan,kilo erkekler için çok ciddi bir sorun.34 kilo çok ciddi bir değişim eskiye göre ama buna rağmen eşin seni o kadar çok seviyormuş ki,hep beklemiş ve desteklemiş.Başaracaksın.Ve başarınca beğenmeyi geçtim,eşin iradene ve özsaygına hayran kalacak,hepsi silinecek bu günlerin gör bak.
Canım inan ben geçen sene bugün 105 kiloydum.Üzerime hiçbirşey olmuyordu.Koskoca kışı bedenime pantolon bulamadığım için penye pantolonla ve kaban bedeni bulamadığım için pançoyla geçirdim.Yürürken nefesim daralıyordu,birinin yanından geçerken utanıyordum soluğumu duyuşundan.İnsanlar sanki bir insan değilmişim gibi bakıyorlardı bana.Sen ne kadar iradesiz birisin der gibi.Sokağa çıkmak istemiyordum,kendimden o kadar kaçaktım.Uyuyordum,deli gibi yiyordum,deli gibi sigara içiyordum intihar eder gibi.Sonra geçen yıl annem namaz kılarken tesadüfen odadan geçiyordum.Annemin ağlayarak dua ettiğini işittim,Allahım ne olur iradesini kuvvetlendir,sağlığı bozulacak psikolojisi bozulacak diye ağlıyordu canım annem.Ki gerçekten belli etmiyordum ama ne sağlık kalmıştı,ne psikoloji.İşte balyoz gibi idrakıma indi o an bir annenin çaresizliği.
Şubat 1'di tarih geçen yıl.İlk önce 5 dk ile spora başladım,düşün 5 dk nedir ki.1 litre su ile başladım.Yalnızca beyaz ekmeği kepeğe çevirdim ilk günler.Elmalı sirkeli su içtim.Yani diyet gibi de değildi,niyetti önce.Gün gün 1'er dk arttırdım sporu,1'er bardak arttırdım suyu,1'er dilim azalttım ekmeği.Hiç beyni ürkütmeden.Ve sonunda oldu,gitti 32 kilo.
Benim senden de hiç şüphem yok samimiyetime inan.Sen bu yola düşmesen,bu sitede olmazdın.Allah vesile kıldı senin başarına bu siteyi ve bizleri.Başarıcaz,illa ki başarıcaz.Zekası ile kilosu eşit olan kadınların altında ezilmiycez.Eşinin seni çok sevdiğine eminim ben,ne olur beyninin sana oyun oynamasına izin verme;alyansını farketmemesi sevgisizliğinden değil gün gün artan güvenindendir.Başarıcaz...
aminnnn canımmmmGünaydınnnnn 7. takımın güzellleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hepimiz için hayırla ve huzurla geçecek bir hafta diliyor ve okula gidiyorum koşarak
aaa şansa bakkkgünaydın kızlaaar.............
ben dün üsküdarı gezdim eşim iş görüşmesine gidiyordu bende gitttim o görüşmedeyken üsküdarı gezdim özlemişim çok güzeldi ..sahilde oturdum çay içtim balık tutanları izledim biraz soğuktu ama şalım vardı baya keyifli olduuu....
işte bu çok güzel maşallah canım sizeCanım arkadaşlarım eşimel yasadıgım diyalogla ilgili desteğiniz için hepinize çok teekkür ederim..eşim ogün öğleyin eve geldi içi rahat etmemiş..özür diledi...sabah sabah nerden aklına geldi annemin dedikleri dedi...ne zamn istersem annesine bu konuda istediğimi söyleyebilicemi haklı oldugumu..kendisininde arkamda olucanı söyledi,,,,zayıflama konusuna gelince ..tanıştıgımızda ve evlendiğimizde hem çok zayıf hem de çok bakımlı oldugum için onun benden zayıflayıp eski günler gelemmi istemesinin onun hakkı oldugunu söyledi bu konuda çok hklı...her türlü maddi manei ne istiyorsan yapalım zayıflamayla ilgili dedi..bunun yanında kilolu oldugumdan çok hırçınlaştıgımı ve daha kırılgan oldugumu söyledi..mesela hafta sonu kardeşim kendine 38 beden çok güzel elbisler almış bana gösterdi,aradan dakka geçince eşim yanıma geldi bana sıkmsıkı sarıldı ,halbuki hiçbişiy dememiştim ama üzüldüğümü adı gibi biliyordu...üzülme sakın istesen 3 ay sonra sende istediğin her şeyi giyebilirsin dedi...her şey senin elind..kendine bu kötülüğü yapma dedieşim bu kadar çok istiyorken bu sorunu halledicem kızlar...
kızlar bugün koşu abndımı kzıımın odasına kurdurtucam ..önce koşu bandı sonra bisiklet binicem hergün inşaallah...söz veriyorum:)
Oy maşallah sana.Ne hamaratsın.İyi spor olmuştur sana bol kalori yakmışsındırahh bugün ahh iki kez temizlik yaptım sabah nevresimleri değiştireyim die girdim mevzuya bi baktım halıları vuruyorum dip köşe tertemiz yaptım sonra abim aradı balık alcam sana geliyoruz tamam dedim tabi bizim yavrular dururmu kudurdular onlar gidince tekrar süpürge açtım sabah silkelediğim halıları bidaha çektim parkelerin üstünde bile el izleri düşün artık mobilyaları saymıyorum hop bidaha daldım eve yorgunluktan bittimm
günaydın kızlaaar.............
ben dün üsküdarı gezdim eşim iş görüşmesine gidiyordu bende gitttim o görüşmedeyken üsküdarı gezdim özlemişim çok güzeldi ..sahilde oturdum çay içtim balık tutanları izledim biraz soğuktu ama şalım vardı baya keyifli olduuu....
Canım arkadaşlarım eşimel yasadıgım diyalogla ilgili desteğiniz için hepinize çok teekkür ederim..eşim ogün öğleyin eve geldi içi rahat etmemiş..özür diledi...sabah sabah nerden aklına geldi annemin dedikleri dedi...ne zamn istersem annesine bu konuda istediğimi söyleyebilicemi haklı oldugumu..kendisininde arkamda olucanı söyledi,,,,zayıflama konusuna gelince ..tanıştıgımızda ve evlendiğimizde hem çok zayıf hem de çok bakımlı oldugum için onun benden zayıflayıp eski günler gelemmi istemesinin onun hakkı oldugunu söyledi bu konuda çok hklı...her türlü maddi manei ne istiyorsan yapalım zayıflamayla ilgili dedi..bunun yanında kilolu oldugumdan çok hırçınlaştıgımı ve daha kırılgan oldugumu söyledi..mesela hafta sonu kardeşim kendine 38 beden çok güzel elbisler almış bana gösterdi,aradan dakka geçince eşim yanıma geldi bana sıkmsıkı sarıldı ,halbuki hiçbişiy dememiştim ama üzüldüğümü adı gibi biliyordu...üzülme sakın istesen 3 ay sonra sende istediğin her şeyi giyebilirsin dedi...her şey senin elind..kendine bu kötülüğü yapma dedieşim bu kadar çok istiyorken bu sorunu halledicem kızlar...
evet canım ben burayı bulduğum için sizleri tanıdığım için gerçekten şükrediyorum allaha
sizler olmasaydınız ben çoktannn pes etmiştim üzülüp kendimi yemeğe adamıştım veremeyince ama buraya karşı olan sorumluluk sizlerin çabası beni hemen kendime getiriyor
evet biraz küçük olabilir nevim ama seninle aramızda sadece 5 kilocuk var unutma
birde sanırım benim beden sorunu yaşamamdaki en byük etken karın bel bölgemin haal çok fazla olması sorun orda
kizlarrrr takiminizda bana yer varmi
bide hamile bir arkadasim var liste disindan aramiza katilmak isteyen???????????
pazar telaşı ipekcim ..çarşya falan çıktık dün...
günaydın cnm....amin cnm inş hepimiz için her açıdan hayırlı bir hafta olur...
hoşgeldin ipekcim.....bizde özledik seni....
hadi bakalımm hayırlısı...kızlar bugün koşu abndımı kzıımın odasına kurdurtucam ..önce koşu bandı sonra bisiklet binicem hergün inşaallah...söz veriyorum:)
Selam fıstıklar
herkese güzel bir hafta diliyorum.Benimkinin de güzel geçeceğini umuyorum.H.sonumuz çok güzel geçti,dolu dolu ve değişik bir h.sonu oldu.İstanbula zaten aşıktım bir kez daha aşık oldum.Muhteşem bir şehir.İş imkanımız olsa hemen yerleşirim.Diğer taraftan mesafelerin uzunluğu,sanki şehirler arası yolculuk yapar gibi bir his uyandırıyor bu da insanı yoruyor haliyle,trafiği söylemiyorum bile.
Evde çok işim ama burada da işlerim birikti.Şimdi geçmişe gideyim,sayımlarımı yapayım
nasılsın canım takımda yer olması gerek ama saferan gelirse cevaplar kırmızım izinde heralde
günaydın kızlaaar.............
bebişer ben siz günaydınnnn demedimmmm:) GÜNAYDINNNNNN...Çok enerjiğim bugün.....az sonra kalkıcam evimi toparlıycam..ufak çaplı günlük işlerimi yapıcam...arkadasım kahvaltıya çağırmıştı ama hafta sonu bulaşık makinem su kaçırdı...temizlik yaparken borusuna zarar vermişiz...serviçiler gelicek....ay bulaşık makineleri ne çok işimizi görüyormuşuz kızlar ya..elde çok zor oldu....:44:
Canım arkadaşlarım eşimel yasadıgım diyalogla ilgili desteğiniz için hepinize çok teekkür ederim..eşim ogün öğleyin eve geldi içi rahat etmemiş..özür diledi...sabah sabah nerden aklına geldi annemin dedikleri dedi...ne zamn istersem annesine bu konuda istediğimi söyleyebilicemi haklı oldugumu..kendisininde arkamda olucanı söyledi,,,,zayıflama konusuna gelince ..tanıştıgımızda ve evlendiğimizde hem çok zayıf hem de çok bakımlı oldugum için onun benden zayıflayıp eski günler gelemmi istemesinin onun hakkı oldugunu söyledi bu konuda çok hklı...her türlü maddi manei ne istiyorsan yapalım zayıflamayla ilgili dedi..bunun yanında kilolu oldugumdan çok hırçınlaştıgımı ve daha kırılgan oldugumu söyledi..mesela hafta sonu kardeşim kendine 38 beden çok güzel elbisler almış bana gösterdi,aradan dakka geçince eşim yanıma geldi bana sıkmsıkı sarıldı ,halbuki hiçbişiy dememiştim ama üzüldüğümü adı gibi biliyordu...üzülme sakın istesen 3 ay sonra sende istediğin her şeyi giyebilirsin dedi...her şey senin elind..kendine bu kötülüğü yapma dedieşim bu kadar çok istiyorken bu sorunu halledicem kızlar...
evet geleyim dünki menüme
sabah
bir dilim çavdar ekmeği
bir kk peynir
yeşil çay
öğle
iki haşlanmış yumurta
4 kaşık yoğurt
akşam
5 küçük köfte
bir dilim çavdar ekmeği
bir fincan kahve
akşam yemeğini 17 30 da yedik
açlıktan resmen uyuyamadım gece
ben artık kalkayım çamaşırlar beni bekliyo daha akşama ne yemek yapacağımı mutfaga gidip bi sigara yapıp düşünmem lazım
haydi canlar öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?