Menüm
Sabah 10:00
2 dilim ekmekle yumurta peynir zeytin klasik kahvaltı
Akşam 18:30
6-7 karnıbahar köftesi
Salata
Ara 1 sb ayran
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
@YaKaMoZz-z
Tabi canım Miu kaptan da artık bizi idare ederAyyy ne güzel canım...
O zaman idare edilir arada yemekler
Bi ev buldum bu arada inşallah turulmadıysa yarın ben tutcam. Sonra da başlasın taşınma telaşıııı :)
Çok güzel olmuşspor az olmuş kuzu, çocukla mi yürüdün
Bi ev buldum bu arada inşallah turulmadıysa yarın ben tutcam. Sonra da başlasın taşınma telaşıııı :)
Zaten çocuk olunca eşimde burda olmayınca onlara güveniyorum yoksa mümkün değilHadi bakalım inşallah kv dediği gibi pratikte, taşınmaktan nefret ediyorum
Böyle böyle düzenleyeceğiz canım menülerimizi:) Ben ilk zamanlarda burda değil de başka başlık altında menü yazdığımda Ausencia kaptan bana söylemişti bezelyeyi:) Sabah mesela ekmeği kaçırdın diğer öğünler dengeleme yoluna git en güzel dengeleme salata veya yoğurt. Kesin öğlen kaçırırım dersen mesela biryere gideceksin menü belli o zaman sabahı karbonsuz geçirmeye bak .Daha ben de ekmek yemedim diye hava atıyodum. Maşallah hiç aratmamışım
Güvenlikli site bulamadım ama burası 6. Kat en azından camdan bacadan giremez kimse :)İnşallah tutarsin canım.
Daha güvenli mi bari yanlız kalmaniz sıkıntısız olsun
Kolay gelsin şimdiden..
Az olmuş, bi leslie mi patlatsanYok kuzum bugün oğlan uyurken yürüdüm. Dişçiye gittim bugün dönüşte uzak olan durakta indim o vesileyle yürümüş oldum.
Tabi canım Miu kaptan da artık bizi idare eder
Çocuğu sen yaptın bize ne
İnan şuan 4+1 evde tek bir boş oda yok kuzum. Annem namazı bile antrede kılıyorAz olmuş, bi leslie mi patlatsan
Banane isim annesi değil misin? Ilk dişi çıktı yarın pilav dokcenÇocuğu sen yaptın bize ne
Güvenlikli site bulamadım ama burası 6. Kat en azından camdan bacadan giremez kimse :)
İnan şuan 4+1 evde tek bir boş oda yok kuzum. Annem namazı bile antrede kılıyorev tam tımarane
Aynen kuzum. Bakalım hayırlıysa vede nasipse bağlicam yarın :)Olsunn canım zaten güvenlikli sitelerinde garantisi yok..
Evettt yüksek kat olmasi iyi kapını kilitlersin ohhh..
Allaha emanetiz...
Seni mi kırcam kuzum.. şimdi oğlumu emziriyorum biter bitmez patlatiim bi pilatesAy o zaman buldugun minnos bi köşede bölgesel çalış hadi bakim uzme beni
Sen gec kalmadan sahiden cocuk yap derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?