- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Ay işaallahh ya bğgün daha iyi kollar falan yarını bekliyorum umutlaNefs ım dogurttular beni, sev sev adı dürriyegül
Hoşgeldin deyneeeppp bu nevo ile malinin elinde oyuncak oldum
Owww senin hala kiloya zarar
Yok yok bak sen dinlenince inecek o tartı ama kıyma o emeğine abuk subuk şeyler yeme
Abbbaaawww cipsmi oooo zaafimEki Görüntüle 2095685 yine misafirlikteyim
Ya ben?
Miulego ama yarın gelecek ben yeniyim merak ettim.Hoşbuldum :)
Hedefine ulaşmamıştım izne ayrılmıştım 12-13 kilo civarı verdim diye hatırlıyorum şu an 90 kiloyum korumak biraz zor benim için sürekli kontrollü olmam gerekiyor yoksa ipin ucunu çok kolay kaçırabilirim. Siz kaptan misiniz değilseniz kaptan kim :)
Onuda yarım bardak içtim canim çekmedi yanlislikla yerim diye sofranın yakınına bile oturmadimIsine yarayan tek cay canim burada
Tabiki yemicem canim benim eve geçince süt icerimAbowww tam sınanmalık sofra, kuzum bunu atlatırsan helal olsun sana
Koltuktayim
Aboooo uzaklaş hemenn
Evet canım karbonhidrat yüksek değerde o yüzden akşam öğünü değil de öğle öğününde olsa daha uygun olur. Proteinli ve lifli bir gıda yine yemeliyiz fakat akşam öğününde değil. Nohutta yemişsin gün içinde:) içli köfte filan :) miu seni ardarda sopalayacak :)Neden peki canım karbonhidrat diye mi
Ahhaahhaaaa yok canım olur mu :)
İlk inşaat ilk hostel oldu
İkinci inşaat çiftlik evi oldu
Üçüncü inşaat ikinci hostel oldu
Çok alıştık be tecrübe ettik, sor bana nasıl çimento karılır, boya badana, fayans,duvar örme hepsinde uzman olduk 4 senede
Keşke gidebilsem de anam bana börek yapsa sarma yapsaHalam mukemmel gozuken sebzeli borek ve trabzonda bile direnip yemedigim etli misir yarmali karalahana sarmasi yapmıştı
Yenice geldim oglumu uyutuyorum.bugun duzeni sasti zaten
Yok canım ayrı oturuyoruz biraz uzak bize gelince bana yardım olsun diye yemekleri yapar genelde sağolsun.
Miulego ama yarın gelecek ben yeniyim merak ettim.
Onuda yarım bardak içtim canim çekmedi yanlislikla yerim diye sofranın yakınına bile oturmadim
Tabiki yemicem canim benim eve geçince süt icerim
Koltuktayim
Bu gidişle onları kemiricem zaten kilolar gitsin diyeOoo kalifiye eleman oldumm diyorsun bravo..
Börek çörek kurabiyeden uzak dur sen.
Çimento fayans daha zararsız..
Malinin olursun da @Nevreste nasıl oyuncak etti seni
Zam
an çabuk geçiyor işte, Artuk torun sevme zamanımız geldi..
Sevemm tabisi durriyegulu sevmem mi
O çeken süt değil, serotonin isteyen karbonhidrat isteyen beyninin bahaneleriSütümle anlasamiyoruz bi türlü yaa sacma sapan seyler cekiyo mesela suan acayip cuklata cekiyo
Ahhaahhaaaa yok canım olur mu :)
İlk inşaat ilk hostel oldu
İkinci inşaat çiftlik evi oldu
Üçüncü inşaat ikinci hostel oldu
Çok alıştık be tecrübe ettik, sor bana nasıl çimento karılır, boya badana, fayans,duvar örme hepsinde uzman olduk 4 senede
Ya ben?
Ban mı yemek lazım illaki he?
Hoşbuldum inşallah öyle olucak bu sefer :))Tekrar hoşgeldin saadet.
İnşallah gitmezsin kiloları vermeden
Bende durumlar fena :/ ben de izinde kilo alıp geldim ama ben öyle böyle almadım baya zıvanadan çıktım 90 ı gördüm de geldim 70 lerde izine çıktım diye hatırlıyorumTesekkurler canimvalla kilo su aralar 69lardayim .. 67li rakamlarda izine ciktim kilo aldim geri döndüm..
Sende durumlar nasıl?
Sen de hoşgeldin o zaman :)Miulego ama yarın gelecek ben yeniyim merak ettim.
Onuda yarım bardak içtim canim çekmedi yanlislikla yerim diye sofranın yakınına bile oturmadim
Tabiki yemicem canim benim eve geçince süt icerim
Koltuktayim
Evet inşaat çırağıyım ben usta olan eşimKız adını o koydu
O çeken süt değil, serotonin isteyen karbonhidrat isteyen beyninin bahaneleri
Kizzz maşallah usta
Ouyyy kiskandin mi sen gel buraya
Daha ben de ekmek yemedim diye hava atıyodum. Maşallah hiç aratmamışımEvet canım karbonhidrat yüksek değerde o yüzden akşam öğünü değil de öğle öğününde olsa daha uygun olur. Proteinli ve lifli bir gıda yine yemeliyiz fakat akşam öğününde değil. Nohutta yemişsin gün içinde:) içli köfte filan :) miu seni ardarda sopalayacak :)
19.55 duş ve yemek saati ama buraya takıldımŞu an saat kaç sizin oralarda merak ettim
Evet inşaat çırağıyım ben usta olan eşim
Oy aldın gönlümü hemencik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?