- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Okudum okudumVarya agalarin ağası kaç kilosunun özelden yazın dedi çok gizli çalışıyorlar benden duymuş olma sadece sana soyluyorum
Cumartesi üç kornişon turşu,pazar pazı sarması yemiştim o yaptı sanırım.pazartesi+1500düm bugün +500e düşmüş dukana başladım dün gece,maydonoz da yiyiom söksün diyemalim +500 mü o da nerden çıktı menülerin tertemiz canısı
akşam öğününde bugün kesin kabak yemeği ye..
yarın da kabak ye ama çiğden rendele üstüne yoğurt pul biber nane kat
tuz kullanma hiç
booolca su
yeşilçay iç
spor yap mutlaka leslie yap
hayırlısı olsun kuzucum üzülmeArkadaşlar kusura bakmayın sizde meraklandirdim ama hamile değilimkendimide çok kaptırdım galiba
sağol çiçeaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmHadi gecmis olsun kizlarrr.
oyyy hoş geldin hoş hoş hoşşşşşşşşşşşşşş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnve gelddiiiimmEskisi gibi takım dışılık varsa cuma sabahı tartılıp sizinle yine ince betüle kavuşmak isterim
Cuma gününden itibaren menü vermeye başlamak istiyorum
Hoş buldum canımHerkesciklere günaydınnnnnnnn
Mapustakilerin cikmasi serefine gecmisin hepsini okuyayim dedim kalkali oluyo ama anca yazabildim
Nego hosgeldin canim
@masumm kuzum guzelce dinlenecegin kafani toplayacagin bi tatilin olacak ne güzelsonrasinda da alinacakmissin zaten.uzulmemek elde degil tabi yillardin emegi aliskanliklari..ama inaniyorum daha guzel gunler bekliyor seni
@Candysugar kiz benim oglumun ilk testinde cizgi neredeyse gorunmuyodu bile :) hayırlı olsun
Takibime takildin kacarin yok hergun kontrol edeceğim o menulerim hele olsun sopayla gelirim ha kek süt yapmaz göbek yapar kilo yaparBidaha kek mek yok waytim
He he organik olunca kilo yapmiyormusBen de bi bakiniyim.Ay senj gördum utandım şimdi. Bal kaymak yedim ben . İtiraf ediyorum. İkisi de organikti dayanamadim
Nego
Eflal koş gel rüyalar gerçek olsun, daha kırılacak çok fayans var, kalori de yaktırıyor dünden bugüne 600 gram gitmiş!!
Selam herkese
Bugün işe biraz geç gidiyorum, bizimkilere öğle yemeği hazırladım, onlara tavuklu makarna salatası yaptım, bana da makarna yerine havuç koydum
Sabah tartı yüzümü güldürdü 56 ları gördüm uzun zamandan sonra ,
Cuma’ya kadar kaçamaksız devam
aynen çok benziyor bu da ayrı bir tatlı ben çok sevidmEki Görüntüle 2095980 @MiuLego çok tatlı değil mi yaa agnes e benziyor bende bunu çok seviyorum
laaa 389 mesaj ne laaaa az konuşun ulannnnnnnnnnnnnn
@MiuLego veNego hoş geldiniz canlarım yine muhteşem bir cuma olsun inaşşallaaaah
waytın banı açılmadı mı ?
akşam kafam beynim yerinde degildi gelemedimmmm yazamadımmm
regli sinyalini verdi
kahvemi yaptım oturdummmm masama sondan kaçıncı kahvem bilemiyorum
içimize bi hüzün çöktü herkeisn göz yaşı gözünün ucucnda duruyorrr , birazdan bütün yetkililer toplantı yapıp
açıklama yapacaklar ve tasfiye işlemini başlatıcaz şirketler içinn
kos koca 3.5 yıl geçiridim burada
çok güzel insanlar tanıdım
çok iyi tecrübelerim olsu
yeni insanlar kattım hayatımaaa, yanlış insanlarda tecrübe oldu tabiki
buraya kadarmış napalım....
çeşmeler açılmadann gideyimmmmmmm
ben evde biraz izin yapıcam , patronlarımın burada başka iş planları varmış en geç 1.5 ay sonra oraya geçecegim planladıkları gibi giderse , bu arada 1.5 aylık izin bana çok iyi gelecek eminimm
sonrada işe başlarsam süper oolur.. en azından böyle bir haber aldım mutluyum
ama yaşanmışlıklar var beeeeeeeeeeeeee
benim gibi sulugöz bi insan için çok pis oluyor bu ayrılıklarrrr
Bende hedefi tutturamadım dahane kadar artı fitim?
menülerden mi geldi artı?
sence özel sebebi var mı
bugün ne yedin?
akşam ne yemeyi planlıyorsun?
yarın kesnlikle detoks yapmalısın
bugün de akşamı hafif zeytinyağlı tuzsuz yemekle geçir.. spor ağır yapma leslie yap 3 ya da 5 mil
Unutsam gelirliydimBizi unutan Efser
Aaa çok iyi bak eksi gelmişNego
Eflal koş gel rüyalar gerçek olsun, daha kırılacak çok fayans var, kalori de yaktırıyor dünden bugüne 600 gram gitmiş!!
Sabahinan gaymak bilem yemediydim bu ne şimdi yazuklar olsun
Başlayacağım İnşallah, yoksa göbekten eteğin fermuari kapanmiyor
Hoş buldum canım
Dünde bulgur pilavimi vardı benmi yanlış hatirliyorumCumartesi üç kornişon turşu,pazar pazı sarması yemiştim o yaptı sanırım.pazartesi+1500düm bugün +500e düşmüş dukana başladım dün gece,maydonoz da yiyiom söksün diye
evet onlar yapar canomCumartesi üç kornişon turşu,pazar pazı sarması yemiştim o yaptı sanırım.pazartesi+1500düm bugün +500e düşmüş dukana başladım dün gece,maydonoz da yiyiom söksün diye
ne kadar artı fitim?
menülerden mi geldi artı?
sence özel sebebi var mı
bugün ne yedin?
akşam ne yemeyi planlıyorsun?
yarın kesnlikle detoks yapmalısın
bugün de akşamı hafif zeytinyağlı tuzsuz yemekle geçir.. spor ağır yapma leslie yap 3 ya da 5 mil
Senin kaymaktan çıkan organik kurtcuklar onlarOfff bu neeeee. Deliimin laaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?