Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İkramda sıkıntı olmaz bacım gözümüz doysun ama yedirmem doğrudur

Ah bu kadinlar hemen moda girmeye haziriz

Kız adam hakkı haftada 2 kilo ne demek çocuklarının başında sağlıklı bir anne olmak istemiyormusun sen
Eflal ya işte yapamıyorum sıkıntı orada zaten evde olmayınca coldiriyorum komşudan bile istiyorum durum bu 5 kilo gidiyordu haftada şimdi sukur 2 3 azaltmaya çalışıyorum artık elimi yikamayi bıraktım domestos la tezganin üzerine de koymuyorum azaltacagim zamanla

kız civciv nehirrrrrrrrrr sen o narin bünyeyle hala burda sın maşallah , ben neyime güvenip gittim ki

Kimyacı simayim kilo diyette izin yok balım kaç kilosun ne kadar verdin ne kadar altın anlat biraz bana

Ahh kuzummm 2015 doguma 88 ile gidip 83 le eve gelen biri olarak dogumdan alti ay sonra diyetle 72 ye indim.sporu brakip aradan bir yil gecince 78 oldum ve 13 agustostan bu yana 4.takimdaki guzel arkadslarimla 71.4 e dustum.cok yogun bir surec gecirdigim ve kilo verme surecim biraz yavasladigindan izne ayrildim su an 73 kusurdeyim cirpiniyorum bir an once izne ayrildigim kiloya gelebilmek icin insaah kavusurum bu surecte 33 cm inceldim
Yag su kas vucut olculerimi aldim hep takip ettim yine takip etmeue dewam edicem insallah
Boyle balimmm

70 direncimi kirmak istoyorum sizlerle insallah

tekrardan hoşgeldin
o sıkıntı duruyo durmazmı tabikide, sen bi bak ona ama sanırım farklı yerlerden çözüm istiycem böyle kitabi bilgilerle olacak iş değil
Hosbulduk canim benim eski guzel dostumbakicam yine yuksek lisansta bi arkadasim var olmadi ona atarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…