- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Yakmaz kız alıştı bünye etki bile etmiyorum artık banaaman dikkat et gözünü seveyim başını yakacak şu domestos ondan korkuyorum
Attım bi ara balım buraya öncesi sonrasıWhiteblacklife ayy canim resim mi atmistin
İkramda sıkıntı olmaz bacım gözümüz doysun ama yedirmem doğrudurWhiteblacklife geçen gün seni rüyamda gördüm.Vücut buraya attığın zayıf foton varya o,kafa da avatarındaki resim sana gelmişim lokum ikram ediyon bana kocaman tepeleme bi tabak dolusu.Yersen seni gebertirim diyon sonra da
psikopat karı
Oksurugu kesilmesldi ama buyuk oranda azaldi kuzum yarin doktora bi kontrole goturucem ilaci da bitmedi henuz. Sen nasilsin bakemGeldim cicegimmmmm nasıl oldu kizin
Sen de elli ben diyeyim 45he ya 8 porsiyon yiyen 8 küsürlü betül geldi baciiiiiiikaç kilosun çoookkkk merak ediyorum çokkkkkk
cumaya eksi insallahCumayi bekliyorum papatyam tartı eksi de demi
yedirmedin zatenİkramda sıkıntı olmaz bacım gözümüz doysun ama yedirmem doğrudur
Ah bu kadinlar hemen moda girmeye hazirizYok kız ben çocuk çok ama çok severim kendime güvenim yok ve sipam küçük :)
Kız normalde istemiyordum ama insan hayal kurunca :)
Saolasin:)
Yok şimdi ölmezkızm kucuk:)
Hayal kurdumbende hemen başlarım hayale kaptıririm kendimi çocuk gibi tek tesellim kız küçük
Eflal ya işte yapamıyorum sıkıntı orada zaten evde olmayınca coldiriyorum komşudan bile istiyorum durum bu 5 kilo gidiyordu haftada şimdi sukur 2 3 azaltmaya çalışıyorum artık elimi yikamayi bıraktım domestos la tezganin üzerine de koymuyorum azaltacagim zamanlaKız adam hakkı haftada 2 kilo ne demekçocuklarının başında sağlıklı bir anne olmak istemiyormusun sen
Domestos aşktır diyorumsanki brandi istiyo kahvesine allahım yaa
kız civciv nehirrrrrrrrrrKızlar ben geldim abinin netinden bağlandım 2 dakika çıkacağım. Maalesef pazartesiden beri telefon ve internet hatlarımız kopuk. Hiç bir şeye giremiyoruz. O yüzden buraya da gelemiyorum@MiuLego @begum75 @Portakal Sulu Ordek reglimi bekliyorum pazartesi olacaktı gelmedi şu şişkinliğim bir geçsin görüşürüz cicim yazılarını gördüm şimcik dua et gelsin gelmezse cuma yeneceksin o kesin çünkü aç gezdiğim halde kilomu tutuyor geciktim 3 gün @MiuLego kaptanım spor listeleri belli mi en azından bu hafta yarım yamalak oldu ben alabildiklerimi aldım ama bir düzen oturamadım ya
Bebişim nasılsıncumaya eksi insallah
Hoş bulduk canimmmmmm
hoşbulduk ta, o ne hoşgeldin çiçeği mi
Kimyacı simayim kilo diyette izin yok balım kaç kilosun ne kadar verdin ne kadar altın anlat biraz bana
Hosbulduk canim benim eski guzel dostumtekrardan hoşgeldin
o sıkıntı duruyo durmazmı tabikide, sen bi bak ona ama sanırım farklı yerlerden çözüm istiycem böyle kitabi bilgilerle olacak iş değil
Eflal ya işte yapamıyorum sıkıntı orada zaten evde olmayınca coldiriyorum komşudan bile istiyorum durum bu 5 kilo gidiyordu haftada şimdi sukur 2 3 azaltmaya çalışıyorum artık elimi yikamayi bıraktım domestos la tezganin üzerine de koymuyorum azaltacagim zamanla
İyiyim canım kızım hastaydı 3 gündür onunla savastik biraz alerjik nezle olmuş havalardan dolayıOksurugu kesilmesldi ama buyuk oranda azaldi kuzum yarin doktora bi kontrole goturucem ilaci da bitmedi henuz. Sen nasilsin bakem
ben de inandımSen de elli ben diyeyim 45
Ama bak ikram etmisim demi gözün doymuş karnına inse ne inmese ne demi amayedirmedin zaten
Nasıl gördün abla hayrolsuno vakit o iki oğlan eflalinkilerdi
Kızlar küçükmüş yav tam ardından koşmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?