sen nasıl tatlı dillisin ya nevoşum
bana gel
pul koleksiyonum var
çay da içeriz
Aha bir heşerimiz daha olmuşAyyy canimm gel bi sarilalim hemserim
Eki Görüntüle 2096163
ayy her yeri kusmuk yapmışlar waytım görmesin valla terlikle kovalar sizi cam açın cam püüüüyyf
Sen nasıl 90 kilosun onu bi anlat lan bize nereme saklıyorsun o kilolari acaba valla doverim temizleyin lannnayy her yeri kusmuk yapmışlar waytım görmesin valla terlikle kovalar sizi cam açın cam püüüüyyf
waytta kusuyoSözde çok açtım yemek yiyecektim sağolsun miu yedirtmedi yine la kendime tavuk haslamistim acimmm ama midemmm
Aha bir heşerimiz daha olmuş
Mide lan bu zaten ben biri yanımda ohh pohh yapsa hazırda bekleyenlerdenimwaytta kusuyo
Önce tartılırım dayaktan sonra tekrar tartılır sana sonucu yazarımKalori yakmaya ihtiyacım var Efser bana da ugrasana
hep derim kilomu da yedimSen nasıl 90 kilosun onu bi anlat lan bize nereme saklıyorsun o kilolari acaba valla doverim temizleyin lannn
Elini carpsan sitede malatyalılı ya degiyor
Malatya 4 olduk kac kisi var yaaaa
Takımda yok yok
Diyet editörü bizim
Yemek editörü bizim
Spor antrenör bizim
Daktirim bizim
Öğretmenlerimiz bizim
Muhasebeci bizim
Ev hanımları bizim
La bi avukatimiz eksik onuda bulsak
Mali evinde boydan ayna varsa ordan cek bide ayni kiyafetle bir ay sonra lutfenben alıştım ama eskiler hala alışamadı
ben alıştım ama eskiler hala alışamadı
Malatyaliyim orda buyuduk disarda okuduk izmirde yasiyorum simdi srn malatyada yasiyosun mis gibi temiz memleketim benimElini carpsan sitede malatyalılı ya degiyorbende malatyatan katılıyorum yârışmacı arkadaşlara başaralılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?