boy aynam yok kuzum ya keşke olsa,ama bulduğum yerde çekilicem sözMali evinde boydan ayna varsa ordan cek bide ayni kiyafetle bir ay sonra lutfen
Allahtan yemekten sonraya denk geliyo hepBen de alıştım etki etmiyor ya
Evet burda yaşıyorum bu sene kış çok kurak gecti eskisi gibi degil hemşomMalatyaliyim orda buyuduk disarda okuduk izmirde yasiyorum simdi srn malatyada yasiyosun mis gibi temiz memleketim benim
Evet burda yaşıyorum bu sene kış çok kurak gecti eskisi gibi degil hemşomMalatyaliyim orda buyuduk disarda okuduk izmirde yasiyorum simdi srn malatyada yasiyosun mis gibi temiz memleketim benim
deneme kabiniboy aynam yok kuzum ya keşke olsa,ama bulduğum yerde çekilicem söz
Çok var bu tk canım
Malatya 4 olduk kac kisi var yaaaa
6 kişi olduk sanırımÇok var bu tk canım
Evet annemler oyle diyolar yaa kar yagsa hava isinir az .gecen hafta ablamlar malatydan bi geldi yagli ekmekler peynirli ekmekler cevizli sucuklarrrEvet burda yaşıyorum bu sene kış çok kurak gecti eskisi gibi degil hemşom
Çok var bu tk canım
6 kişi olduk sanırım
Hala aynı kilodayim efserde ben 48 istiyorum bacım o olmuyor bir türlü yaza inşallah artık çünkü kışın çocuklardan dolayı yapamıyorum çok hasta oluyorlar çok uykusuz kalıyorum çok etkiliyor beni yaza listeye girip 45 olmak istiyorumÖnce tartılırım dayaktan sonra tekrar tartılır sana sonucu yazarımsen verecek neyin kaldı son gördügümde kendine kaban bakıyordun resimlerde gayet iyidin
tamam iyi fikirdeneme kabini
ayy her yeri kusmuk yapmışlar waytım görmesin valla terlikle kovalar sizi cam açın cam püüüüyyf
Sözde çok açtım yemek yiyecektim sağolsun miu yedirtmedi yine la kendime tavuk haslamistim acimmm ama midemmm
Ben kaçtım öpüldünüz
kuzenim yazmış
Tık yok hemşomEvet annemler oyle diyolar yaa kar yagsa hava isinir az .gecen hafta ablamlar malatydan bi geldi yagli ekmekler peynirli ekmekler cevizli sucuklarrr
Ooooo dedim naptiniz
Attim buzlugaaa nolcak bilmiyom
Elini carpsan sitede malatyalılı ya degiyorbende malatyatan katılıyorum yârışmacı arkadaşlara başaralılar diliyorum
yiğenim yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?