Ben veririm ama 7 gecedir nerdeyse toplamda 7 saat uyudum ustune kendim de hastayım biraz relaks bıraktım 52 55 arası kalayim yaza 55 ile liste istiyorum 45 le mezuniyet inşallahBende kısın veremiyorum daha önceki deneyimlerimden biliyorum sabit bile kalsam şuan kafiama yaza heri kalanlarımı vercegim simdilik aldıklarımı verirsem iyi
tamam peki alLaa yemek yapacagımcocuklar ac kalacak
Bu beni Evden sürdürecek
10 kilo muBen veririm ama 7 gecedir nerdeyse toplamda 7 saat uyudum ustune kendim de hastayım biraz relaks bıraktım 52 55 arası kalayim yaza 55 ile liste istiyorum 45 le mezuniyet inşallah
Geldimmm canım sahalara geri döndümm Hayden halayaaHopaaaadeliloy gelmiş
Ayy valla icim gectitamam peki alEki Görüntüle 2096188
Yok bacım bu defa sureyi uzun tutmam lazım hafta 1 1 vereyim diye dusunuyorum da bakalım belli olmaz bi ciss coss kaciriyim arada bilerek haftada 1 1 gitsin ya adım çıkıyor sonra bu ne hız diye10 kilo mu
3 haftada sen mezun olursun hahaha
Ben dayanamıyorum galibaızagara yaptırdım çorbasının suyu yağlıdır kilo yapar diyeEki Görüntüle 2096189
geldim halaya ekleme yapmayaGeldimmm canım sahalara geri döndümm Hayden halayaa
Yok bacım bu defa sureyi uzun tutmam lazım hafta 1 1 vereyim diye dusunuyorum da bakalım belli olmaz bi ciss coss kaciriyim arada bilerek haftada 1 1 gitsin ya adım çıkıyor sonra bu ne hız diye
kurtçuklar tepişiyordurMiu seni varyamidemden garip garip sesler geliyor
Ben dayanamıyorum galibagörüşürüz çok cok konuşun
Kessin la aus da gelir listeye belki onla kapisirim valla ne heyecan olurgeldim halaya ekleme yapmaya
senin adın vayt ulan 1 1 keser mi
susmuyorlarhay sizin çenenizin bagınaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?