Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

üzülme vayt
bu daaaaaaaaaaa gelirrrrrrrrrrrrrr
bu daaaaaaaaaaaaaaaaaa geçerrrrrrrrrrrrrrrr

ağğğğğğğğğğğğlamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
La sen kıl.payi yendin ben seni ezdim gectimmm hemide bireysel 1 likle sen kimler dans ediyor bacimmmmm ya listede sovvv yapmış bu bacı heyt beeeeeeeeeeeeeee

Kizlar dr gittik geldik kizima zature baslangici dedi dr.boyle dondum kaldim mal gibi adamin suratina baktim ..esim o arada suyu tut diyormuş duymadim bile en son ada kendine gel dedi.....

Yemek hic yemiyor bos ekmek bir parca yiyor delirecem...

Kizlar dr gittik geldik kizima zature baslangici dedi dr.boyle dondum kaldim mal gibi adamin suratina baktim ..esim o arada suyu tut diyormuş duymadim bile en son ada kendine gel dedi.....

Canım gecen sene bizim hallerimiz buharami başladınız bizim sonumuz alerjiye kadar geldi iyileştikten sonra bir alerji uzmanına gidin Çok geçmiş olsun

ne güzel haber makbuşummmmmmmm

hadi hayırlı olsun
çok sevindim inan
Valla gittim mium aksam paylaşırım listemi falan Insallah benı frenleyen bisiy olur bu artık sadece diyetisyen de tartılacagım cumaları kontrole giderim diye dusunuyorum Insallah

Kaç Kilosun makbuşum
bugun diyetisyene gittim nanam 62.8 geldım ideal kilom 56. 3
Geliyor musun sen de hele

Adam sakın ol biliyorsun bizde atlattik yeni eve hemen hava makinası al devamlı ventolin kullan
Sıvı alımı çok ama çok önemli etmesinden daha da önemli sıvı alımını yükselt
Bol bol meyve yedirmeye bal yedirmeye çalış doktor bize kestane balının önermişti
Aşla ilaç saatlerini kaçırma
Canım çok çok ama çok geçmiş olsun ben duyunca muslukları acmistim geçiyor ve kesinlikle tekrar kontrol gotur leke var mı diye balim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…