- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
hey gidi vayt ezdim geçtim
Ahhh canım ya bende seni yendim yendim değil ezdim gectimmmmmmhey gidi vayt ezdim geçtim
o zaman zort la da eksiye düşerimPırt yap gecer
Spor ev temizlemeGördüğüme sevindim canım benim
Menün çok iyi canım akşam ki butu kaçırmazsan güzel eksi görürsün. Sen spor yapıyor musun bakalım
Ana kimmiu anayı yenme hayalleri kurmuş yazık garibanım
Oh yerim ya o kedicikleriEki Görüntüle 2096122 bu da ikimiz oluruz tertemiz gelirsen :)
La sen kıl.payi yendin ben seni ezdim gectimmm hemide bireysel 1 likle sen kimler dans ediyor bacimmmmm ya listede sovvv yapmış bu bacı heyt beeeeeeeeeeeeeeeüzülme vayt
bu daaaaaaaaaaa gelirrrrrrrrrrrrrr
bu daaaaaaaaaaaaaaaaaa geçerrrrrrrrrrrrrrrr
ağğğğğğğğğğğğlamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sesizleri saymıyoruz ona göreo zaman zort la da eksiye düşerim
zort fşşşşrttşttkşrtşrkşrk ile ise eksiyi coştururum
İspitci miuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutamam yapmam vaytım
guzelmis keşke benim olsaMenü
Sabah
Bir buçuk haşlanmış yumurta
Keten tohumlu isotlu yoğurt
Yeşil çay
Öğle
Köz biberle bir yumurta omlet
Bir dlm kepek ekmek
İki çatal tavuk
Akşam
Tavuk but
Salata
@MiuLego Mortilerimsaydin78 @nehirnil111
Canım gecen sene bizim hallerimiz buharami başladınız bizim sonumuz alerjiye kadar geldi iyileştikten sonra bir alerji uzmanına gidin Çok geçmiş olsunKizlar dr gittik geldik kizima zature baslangici dedi dr.boyle dondum kaldim mal gibi adamin suratina baktim ..esim o arada suyu tut diyormuş duymadim bile en son ada kendine gel dedi.....
Yemek hic yemiyor bos ekmek bir parca yiyor delirecem...
Valla gittim mium aksam paylaşırım listemi falan Insallah benı frenleyen bisiy olur bu artık sadece diyetisyen de tartılacagım cumaları kontrole giderim diye dusunuyorum Insallahne güzel haber makbuşummmmmmmm
hadi hayırlı olsun
çok sevindim inan
bugun diyetisyene gittim nanam 62.8 geldım ideal kilom 56. 3Kaç Kilosun makbuşum
Oh süper organik yemek lazım tabi
Adam sakın ol biliyorsun bizde atlattik yeni eve hemen hava makinası al devamlı ventolin kullanKizlar dr gittik geldik kizima zature baslangici dedi dr.boyle dondum kaldim mal gibi adamin suratina baktim ..esim o arada suyu tut diyormuş duymadim bile en son ada kendine gel dedi.....
Yemek hic yemiyor bos ekmek bir parca yiyor delirecem...
Canim ya en iyisini yaptinBi 20 dakika çok kötü hissettim ama geçti şükür
La sen kıl.payi yendin ben seni ezdim gectimmm hemide bireysel 1 likle sen kimler dans ediyor bacimmmmm ya listede sovvv yapmış bu bacı heyt beeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?