O nasıl bir cümle söver gibiOyyyy ben sana koyayım dur
O nasıl bir cümle söver gibi
Can canım simdik sen emziren annesin kahvaltiya çay elinden geldiği kadar icmeki demir vitaminin emilini iptal ediyor bu diyetle değil emzirmenle alakalı yine tercih senin kahvaltı dolu dolu çok güzel ama akşam içli köfte karbon mercimek karbon mercimeğin yerine dolu bi kase salata ve yoğurt çok daha iyi olurdu kahvaltı da ki ekmek tb yada kepekli mi belirtileri canım emzirdigin için kesinlikle 1 tane meyve ile yoğurt tuket akşamları salata zeytinyağlı ekle balım bunlara dikkat edersen daha da güzel olacak menulerinnnnSabah saat 12de kahvaltı
2tereyağında yumurta ,8tane zeytin,2dilim ekmek,biraz yeşillik,kabak kavurdum üzerine yoğurt,2,3dilim beyaz peynir,2bardak çay
Ara 1mandalina ,1bardak tarçınlı süt
Akşam 3tane içli köfte,1kase mercimek çorbası
2litrr su
@MiuLegoWhiteblacklife
Biliyorum öyle olmayalım diye attım zatenGeçmiş olsun canım
Eki Görüntüle 2096216
Ben böyle bi incelik istiom flavirin attığı banu alkan tontik
Yok kuruyemisleri temizliyor saydin
Maşallah yavrumm bel inceck olmuş sendede benim gbi simitle basen var heralde
Ortalıkta kurt böcük yokken konuşak azıcıkcanlar
ben spora çıkıyorum
gece gelirim
buralarda olun
öperim hepinizi
ağızlara fermuar çekilsin
Efser miu yokken iki opem seni gelkkOrtalıkta kurt böcük yokken koşak azıcık
Flower menü belli mi yemedin demi ciss cossss
Çok tehlikeli haraketler bunlarEfser miu yokken iki opem seni gelkk
O nasıl bir cümle söver gibi
Kimki o?Kızlar galataçocuğu aslında galataçocuğu değil miymiş,başkası mıymış2.üyelikmiş,kimmiş ki?
Sağol canimmGeçmiş olsun canım
Eki Görüntüle 2096216
Ben böyle bi incelik istiom flavirin attığı banu alkan tontik
Yok kuruyemisleri temizliyor saydin
Çok sağol canım önerilerin için.bundan sonra kahvaltıda içmem çayı.açıkçası dünden kalan yemekleri ısıttım.çocuktan dolayı Yen’i bişeyler yapamadım.ekmek siyez unundan yapılmış esmer bi ekmekCan canım simdik sen emziren annesin kahvaltiya çay elinden geldiği kadar icmeki demir vitaminin emilini iptal ediyor bu diyetle değil emzirmenle alakalı yine tercih senin kahvaltı dolu dolu çok güzel ama akşam içli köfte karbon mercimek karbon mercimeğin yerine dolu bi kase salata ve yoğurt çok daha iyi olurdu kahvaltı da ki ekmek tb yada kepekli mi belirtileri canım emzirdigin için kesinlikle 1 tane meyve ile yoğurt tuket akşamları salata zeytinyağlı ekle balım bunlara dikkat edersen daha da güzel olacak menulerinnnn
Miul gelince ortalıgı kan götürecekBeni de öp laaa
Yemedim kuzumFlower menü belli mi yemedin demi ciss cossss
Sağol canım.. iste yemeyince insan kotu oluyor...bol su veriyom meyvede yedirmeye calisiyorum ...ada81 yemiyor diye hiç üzülme, bu Allahın bir hikmeti. Vücut hasta iken yemek yemek istemez, iştah kapanır çünkü yediklerimizi sindirmek için enerji harcamaması gerekir , bütün enerjimi mikroplarla savaş için kullanması için iştah kapanır. Bol su, su her şeyin ilacı. Portakal suyu içir. Merak etme aç kaldı diye daha kötü olmaz. Sakin ol rahat ol sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?