Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Can canım simdik sen emziren annesin kahvaltiya çay elinden geldiği kadar icmeki demir vitaminin emilini iptal ediyor bu diyetle değil emzirmenle alakalı yine tercih senin kahvaltı dolu dolu çok güzel ama akşam içli köfte karbon mercimek karbon mercimeğin yerine dolu bi kase salata ve yoğurt çok daha iyi olurdu kahvaltı da ki ekmek tb yada kepekli mi belirtileri canım emzirdigin için kesinlikle 1 tane meyve ile yoğurt tuket akşamları salata zeytinyağlı ekle balım bunlara dikkat edersen daha da güzel olacak menulerinnnn

Sabah(limonlu su)11:00
1.5 dilim kepek ekmeği
1 tereyağında yumurta
Dom yeşillik
6 dilim hellim
Pekmez(yarım ekmeğe sürülmüş)

Öğlen yok

Ara16:00
1 kepekli grissini
1 dilim hindistan cevizi
1 medine hurması

Akşam18:00
4 haşlanmış yağsız küçük tavuk but
Sarımsaklı yoğurt
Roka salatası
Yeşillik

Yatmadan önce limonlu biberli yoğurt

Su:2.50 lt
Spor:yatmadan önce inş
@MiuLego mortim nerelerdesin @Konya 42

Çok sağol canım önerilerin için.bundan sonra kahvaltıda içmem çayı.açıkçası dünden kalan yemekleri ısıttım.çocuktan dolayı Yen’i bişeyler yapamadım.ekmek siyez unundan yapılmış esmer bi ekmek

Flower menü belli mi yemedin demi ciss cossss
Yemedim kuzum
Akşam menüsü belli değil ama ızgara et + salata düşünüyorum
Sabah
Pirinç unundan sütlü muhallebi yaptım, şeker yok tabi
(Kahvaltıda yumurta yemekten bıktım bir de kabızlık vardı, muhallebiden sonra çözüldü:) )
Öğlen
Izgara tavuktan salata yaptım yoğurt soslu
1 de kahve içtim bu kadar şimdiye kadar

Sağol canım.. iste yemeyince insan kotu oluyor...bol su veriyom meyvede yedirmeye calisiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…