Takımda bir baron ana eksiktiben işte miu ana
Eki Görüntüle 2096197
çok geçmiş olsun minnoşumuza
geçi gidecek kuzucum
Eki Görüntüle 2096199
biz yaparız kuzucumbakalım neler olacak kader arkadaşım
içleri sümük doluBu kadar tombigini nerden bulmuşlar acaba
la böcek verdim işte en sonTakımda bir baron ana eksiktişu kurtları üzerimizden çeksen diyorum
Canım biz bu işin uzmanına özele goturduk ondan sonra araştırma hastanesine ikisi de yemekte sıkıntı çıkar yemez dedi ama sıvı alımı büyük insan gibi günlük 2.5 kesinlikle gorecek dedi meyve sıktim bol bol su verdim durmadan bal kesinlikle kullan süt içir yemek isinide ben en çok.neyi seviyorsan onu yaptım yaprak sarması çok sever yaprak sardim mesela köfte sever köfte yaptım 1 tane bile yese olur dedi doktor ama sıvı alımı kesinlikle dikkat dedi morarma nefeste güçlük nefes alışı yüzeysel olunca hemen getir dedi karın takibi yap hızlı hızlı inip çıkıyorsa nefes alımı yüzeysel sayiliyormusKestane bali var canim hemen cikarayim tezgahin ustune gozumun onunde olsun meyvesinin icine koyup yedireyim cook sağol ...bol su iciyor zaten ama yemek yemiyor(
Muz lü zafer pu ha ha hamuzaffer detoksu
Vaaay Muzaffer detoksu haaaMenüm
Sabah
1 yerli muz
1 bardak süt
1 kupa cay
Ara
yesil cay
sekersiz kahve
Öğlen
yok
Aksam
1 bardak süt
1 yerli muz
Ve cay Icicem insallah
Su: 2 2.5 lt.
@MiuLego mortimMunzevi Zencefil
Küdüğe yemek yapamadımla böcek verdim işte en sonEki Görüntüle 2096204
aha bu
Kız zayıflamak ruh hâlinede etrafında yansimis leopar örtü pijamalar falan maşallah masallah
Geçmiş olsun canımKizlar dr gittik geldik kizima zature baslangici dedi dr.boyle dondum kaldim mal gibi adamin suratina baktim ..esim o arada suyu tut diyormuş duymadim bile en son ada kendine gel dedi.....
Yemek hic yemiyor bos ekmek bir parca yiyor delirecem...
Yok kuruyemisleri temizliyor saydinmuzaffer detoksu
Efferim,
Hepfüütt 56 gördüm bugün gümbür gümbür geliyorum
ada81 yemiyor diye hiç üzülme, bu Allahın bir hikmeti. Vücut hasta iken yemek yemek istemez, iştah kapanır çünkü yediklerimizi sindirmek için enerji harcamaması gerekir , bütün enerjimi mikroplarla savaş için kullanması için iştah kapanır. Bol su, su her şeyin ilacı. Portakal suyu içir. Merak etme aç kaldı diye daha kötü olmaz. Sakin ol rahat ol sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?