- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Ay iste bu yaaaa..Takima girdigimden beri kilo veren herkesin ardindan bu durumdayim ben bonusum
Azim..... hirs.....irade......
matematik61
Bonuscan meydan oku şu cadıya yahu sen 3 veriyosan ben 5 verip agzını kapatacam desene bi
Bu kadar ac gozlu olmak bilemiyorum yani
Verecek kilosu varmış gibiHaftaya bireysel birinci olacam ulan
Ay iste bu yaaaa..Takima girdigimden beri kilo veren herkesin ardindan bu durumdayim ben bonusum
Bonuscan meydan oku şu cadıya yahu sen 3 veriyosan ben 5 verip agzını kapatacam desene bi
He şöyle apla sözü dinle@MiuLego
Sabah 2 dilim siyez ekmegi arasi lorlu tost
1 domates
Biraz maydanoz
5zeytin
Ara kahve
Aksam
1 tabak semiz otu yemegi ve yogurt
Su 2 litreye yakin
Spor yok
Cok yorgundum
Ayyy yemedi
Kiz sende veriyosun asil ben salliyorum boyle size bakip
Iyi diyelim iyi olsun kizim hasta hemsom bugun dr gittik zatürre başlangıç dedimoral sıfırdi... sukur iyi suan ilaclarini aldi mışıl mışıl uyuyor...
Canım gribal enfeksiyon dün çok kötüydü bu gün biraz daha iyi gördüm toparlamıştıSarayca kp nasıl canısı iyi mi?
Sarayca geçmiş olsun canım ... haberim yok kp rahatsız galiba ..hiçç geçmiş okumadan dalıyorum dümdük
Tesekkür ederim canim
Geçmiş olsun neyi var
Geçmiş olsun sarayca, umarım bir an evvel sağlığına kavuşur kp’in..Çok çok geçmiş olsun hemşom.
Canım gribal enfeksiyon dün çok kötüydü bu gün biraz daha iyi gördüm toparlamıştı
Hepimiz öyleyiz sayfalara yetişmek imkansız ausum.
Tesekkür ederim canim
Gribal enfeksiyon canısı
Ay ben bu marabalardan iki hafta çıksam. Çünkü haftaya da memlekette kalacazMARABALAR
Cumaya artı geleni sabit geleni vururumsabah tartılıp ona göre detoks yapsın eksi gelmeyen
İyi geceler canım
Sagol bitanemGeçmiş olsun sarayca, umarım bir an evvel sağlığına kavuşur kp’in..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?