Boy 158, kiloyu soylemeyeyim ama ablanın boy kilo orantisina benziyor, yapısı benim yapım gibi demekki :)Boyun kac ablam 1.60 cekti sanirim 59 da olabilir 58 kilo.
78 den indi 58 e
Sorma karnimda kivrim kivrim bolca ter dokuyom ama ne kadar su kaybediyorsam henen kilom fark ediyorAy o çok kötü ya karın ağrısıyla koş bekle üff
Hımmmmm bilemedim şimdi, kalça kemiklerim accık çıkık, ben dar pantolonlara giremiyorum mesela , toto hala yerinde Benim
Üst bacak ölçüm 59 senin kaçBana da yazsana :)
Ben de deniyorum ama aliskanliklari birakmak cok zor geliyor vazgecmedim vazgecmeyelimSorma yerken baya iyiydi ama sonra böyle oldum
Kolay yememek lazım valla doğru. Ben yemek odaklı yaşıyorum yemek yemeyi de çok seviyorum. Keşke bunu değiştirebilsem.
Sarılalım hemşomMalatya'da mı yaşıyorsun
Hepimiz bir de deliyiz
hey masallahBen de menu vereyim.Kizlar yarin aksam arkadaslarla disarda yicez ve 8 hatta 8 bucugu bulacak yemek işi. O yuzden bugun kendi uydurma detoksumu yaptim.Adi da sutle ne bulursan ye ic detoksu
Sabah 12.30 -13 arasi
Peynirli biber
1 haslanmis yumurta beyazi
3 zeytin
Salatalik
Saat 15.30
1 bardak süt
1 elma
Saat 18.00
Yari su yari sutlu nescafe
Saat 19.30
1 bardak süt
2 hurma
Su 2lt
Spor yapinca eklerim
@MiuLego @Whiteblacklife
He valla onceden olsa bi guzel gotururdukHım benimki de 1buçuk aylık . . Yeme yeme bacım ben yemiom vala . Gene de gitmio bu kahnem kilolar. Önceden olsa ekmek arası peynir domates yer yatardik. Yemeyek baci. Bizim hayallerimz var.
Boy 158, kiloyu soylemeyeyim ama ablanın boy kilo orantisina benziyor, yapısı benim yapım gibi demekki :)
Günayddınnnnnnnnn
Kutsal perşembeye gözleri açtık mı
Hadi son kozları oynayalım
Hafif menüleri patlatalım
Ben yine de perşembe malzemelerini şuracığa dizeyim de
Nolur nolmaz
Eki Görüntüle 2096445 Eki Görüntüle 2096446 Eki Görüntüle 2096447 Eki Görüntüle 2096448 Eki Görüntüle 2096449 Eki Görüntüle 2096450 Eki Görüntüle 2096451 Eki Görüntüle 2096445
Sana bosuna ganım gıpraşmadı demek...
Ise gidiyirum izmir bile sogukGünaydıın
Çok gürültü yapmayın uyuyoz şurda
@MiuLego dolapları çok çarpıyon çok ses yapıyon işe giderken
Hadi uykuya devam sizin yerinize de uyiyim az
Burası da çok soğukIse gidiyirum izmir bile soguk
Uyu mali uyu yorgani cek kafana keyfine bakBurası da çok soğuk
napıyosun kız nehirrrGördüğüme sevindim canım benim
Menün çok iyi canım akşam ki butu kaçırmazsan güzel eksi görürsün. Sen spor yapıyor musun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?