- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Geçmiş olsun canim benim Rabbim şifa versin inşaAllah kp'neSagol bitanem
Annaaa bu saatte ..Kizlar ben acıktım ne yiyeblrm yada icebilirmmm?
Annaaa bu saatte ..sadece su su. Baska bişi yeme
Benimkiler de Birazdan kalkarlar. Emziriyorum ben . Sen. Vala ben de aciktimbebem uyumuyooo acım beeeen ictim suyumu
Bende emziriyorum canm 4.5 aylik bebegmBenimkiler de Birazdan kalkarlar. Emziriyorum ben . Sen. Vala ben de aciktim
Hım benimki de 1buçuk aylık . . Yeme yeme bacım ben yemiom vala . Gene de gitmio bu kahnem kilolar. Önceden olsa ekmek arası peynir domates yer yatardik. Yemeyek baci. Bizim hayallerimz var.Bende emziriyorum canm 4.5 aylik bebegm
Canım bişey soracam sana bu evrelerle ilgili merakımdan dolayı.benim bebeğimin 3.ay birtikten sonra çalışacağım inş.sabah 7 den 1e kadar bebek sadece bir biberon süt içse yeter mi acaba.Bende emziriyorum canm 4.5 aylik bebegm
Canim bebegin kac saatte bir acıkıyo? Ve o saatlerde uyuyomu oluyo uyanikmi?Canım bişey soracam sana bu evrelerle ilgili merakımdan dolayı.benim bebeğimin 3.ay birtikten sonra çalışacağım inş.sabah 7 den 1e kadar bebek sadece bir biberon süt içse yeter mi acaba.
AyranKizlar ben acıktım ne yiyeblrm yada icebilirmmm?
Gece gece ya da sbah sbah Kızzz. Zehirlemeyek milletiİlaçtma ekibini çağırdım buraları dünkü böcük istilasından temizlesin
Toptan temizlik yaparız işteGece gece ya da sbah sbah Kızzz. Zehirlemeyek milleti
cakil80 sarki icin tsk ederim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?