Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

155 boyum zaten niyetim oda ben önce bi 65 göreyim dedim asıl hedefi m 55 ins. Çok zayıf olmayı değil sporla vücut şekillendirmeyi istiyorum hele bi kol var bende miunun baca kadar sankim

Aynen canım incelirsin kilo verdikçe

fitim tartı nasıl bugün?

Kuzu servisi zor yakaladım tartilamadim
Dün midemi yaktı zaten. Ben büyük oğlum da her gün ama her gün turp yedim deli gibi canım istiyordu troitlerde sorun çıkmıştı, ondan şüphelenmiştim
Ayyy çok fena bisey allahtan çarşamba yemissin

Kolay gelsin canım. İyiyim şükür, detoks yok canım, listeler deniyorum, her gün tartılıp bana ne itu geliyor onu bulmaya çalışıyorum :)
Sen nasılsın iş dışında
hımm kendi üzerinde deneyler yapıyosun demek inşallah güzel sonuçlar alıyorsundur
ben iyiyim çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik

Bi dunya is banuyu bekler opuyirum kuzum seni kolay gelsinnn

Sorma kuzummmmm bir sürü iş beni bekliyor
Su tesisatı için gelen eleman kombiyi önce bir yaptırın ben akşam üzere gelip hallederim dedi Belirli bir sıvı varmış onu borulara salıyorlar nerede kaçak varsa hemen anında tıkıyormuş o sıvı Kırma işlemi yapılmadan halledilecekmiş inşallah hee eğer sıkıntı büyükse mecbur kırma işlemi yapılacakmış ama adam alt daireye baktı o sıvıyla hallederiz gibi görünüyor dedi
Şimdi kombiciyi bekleyeceğiz o arada bende ufak ufak biraz iş yaparım ki boş oturmamış olayım

günaydın canımmmmmmmm
temizliğe yardıma gelelim mi

cıs cos muyapcan sen hem de kutsal perşembedeağzına sürme aman diyim zaten bir nevi detoks yapıyorsun
hadi gelsin eksiler

Hedefe giden yolda herşey mubahtır hesabı kendime detoks yapmış gibi olurum diye düşündüm bende
İnşallah karşılığınıda fazlasıyla alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…