füzelerden seni görememişim demek kila yazdım ya
aminnnnnnnnnnn canom aminSorma kuzummmmm bir sürü iş beni bekliyor
Su tesisatı için gelen eleman kombiyi önce bir yaptırın ben akşam üzere gelip hallederim dediBelirli bir sıvı varmış onu borulara salıyorlar nerede kaçak varsa hemen anında tıkıyormuş o sıvı Kırma işlemi yapılmadan halledilecekmiş inşallah hee eğer sıkıntı büyükse mecbur kırma işlemi yapılacakmış ama adam alt daireye baktı o sıvıyla hallederiz gibi görünüyor dedi
Şimdi kombiciyi bekleyeceğiz o arada bende ufak ufak biraz iş yaparım ki boş oturmamış olayım
Hedefe giden yolda herşey mubahtır hesabı kendime detoks yapmış gibi olurum diye düşündüm bende
İnşallah karşılığınıda fazlasıyla alırım
Whiteblacklife hastanedeymiş canlar oğlu hasta imiş bilginiz olsun
domestos kokutayım da morali bozuktur şimdi.. gelince sevinsin
Uykumu almak mi? 10 saat uyusam da alamamAy ne güzeldinlenebildin mi uykunu aldın mı
günaydın
Sen neyi bekliyorsun bonus hanım inmek içinBoyun kac ablam 1.60 cekti sanirim 59 da olabilir 58 kilo.
78 den indi 58 e
Dilekkk sanki tartida guzel eksi gormussun gibi bir selamlamaKızlar
Hep istediğim şeyi görmüşsünİyi canım ne olsun aeben ne görür kurstaymışız
Ewet canım okadar güzel değil ama regl haftama göre ıyi çok şükür sende durumlar nasıl + din en sonDilekkk sanki tartida guzel eksi gormussun gibi bir selamlama
Sen neyi bekliyorsun bonus hanım inmek için
Dun hala artiydim bugun tartilmadimEwet canım okadar güzel değil ama regl haftama göre ıyi çok şükür sende durumlar nasıl + din en son
Sen ne zmn oldun regl ben cumartesi oldum bi tartıldım ben şokDun hala artiydim bugun tartilmadim
Yavrum burda kilo verenlerin hiç biri tok yatmıyor zaten, hepimizin midesi sırtında oluyor, üstelik senin gibi emzirenlerde var. Aç kalmadan o kilolar gitmezbebem uyumuyooo acım beeeen ictim suyumu
Aynen öyle açlıktan gözüm dönüyor bazen sabah o kahvaltı kral sofrası gibi geliyor valla bende emziriyorum bide emzirince daha fazla acıkıyorumYavrum burda kilo verenlerin hiç biri tok yatmıyor zaten, hepimizin midesi sırtında oluyor, üstelik senin gibi emzirenlerde var. Aç kalmadan o kilolar gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?