normalde kahve idrar söktürsede uzun vadede ödem yapıyor.kahve içenin bol su içmesi lazım.neden içmiyorsun perşembeleri daktırımmmmmmmmmm
normalde kahve idrar söktürsede uzun vadede ödem yapıyor.kahve içenin bol su içmesi lazım.
Barismadinizmi daha kızKızlar kocayla kavga edin iştah falan kalmiyorbugün gün sonu vereyim menümü
Pazar oldum ben de cumartesi aksam sinyal verdi pazar sabah tarti ohooooo..bibde benin 7-8 gün sürerSen ne zmn oldun regl ben cumartesi oldum bi tartıldım ben şokşükür bugün bitti
Üzülme berna sana haftaya çok güzel eksi getirecekPazar oldum ben de cumartesi aksam sinyal verdi pazar sabah tarti ohooooo..bibde benin 7-8 gün sürer
Barismadinizmi daha kız
Bugun yemege disari cikmayacak olsam ben ne yapar eder iyi eksi getirirdim de aksam yemegi gec yiyecegim icin biraz tırsingen.Yarın tayinimiz cikarsa izne ayrilcam benÜzülme berna sana haftaya çok güzel eksi getirecek
Bu aralar çok tembelleştim.Sabah hava karanlık ,kapalı diye geri yatınca 11 gibi uyanıyorum
Sıkma canını kuzumSabah ben patladımo aksama düzelir de benim canım sıkıldığı zaman yemek yiyemiyorum midem dolu hissediyorum
Tahin iside vardı demi belli oldumu nereye gidiyonuzBugun yemege disari cikmayacak olsam ben ne yapar eder iyi eksi getirirdim de aksam yemegi gec yiyecegim icin biraz tırsingen.Yarın tayinimiz cikarsa izne ayrilcam ben
Sıkma canını kuzum
Nereye gidecegimiz belli benim kadrom eskisehirde. gidip gitmeyecegimiz yarin belli olacak.esimin de tayini cikarsa gitcez.Tahin iside vardı demi belli oldumu nereye gidiyonuz
tek kârı var ben böyleyken iki üç günde 2 kilo veriyorum en az
Benim istahim hic kesilmez uzgunken de mutluyken de yiyesim gelirtek kârı var ben böyleyken iki üç günde 2 kilo veriyorum en az
günaydınneden tokat yiyiyoruz acep sabah sabah anlayamadim
Kızlar
Eki Görüntüle 2096505
Açıklayabilirim
bekliyorum Berna hadi güzel haberler verDun hala artiydim bugun tartilmadim
hee aynennormalde kahve idrar söktürsede uzun vadede ödem yapıyor.kahve içenin bol su içmesi lazım.
ne zaman belli olacak Berna kesin olarak?Bugun yemege disari cikmayacak olsam ben ne yapar eder iyi eksi getirirdim de aksam yemegi gec yiyecegim icin biraz tırsingen.Yarın tayinimiz cikarsa izne ayrilcam ben
kız aynen o kapalı hava insanın enerjisini alıp uykuya sürüklüyorBu aralar çok tembelleştim.Sabah hava karanlık ,kapalı diye geri yatınca 11 gibi uyanıyorum
Sonrasında temizlikti ,yemekti,çocukla ilgilenmekti derken akşam oluyor
Daha geri yatmayacağım sabahları diyorum ama dayanamıyorum.Sabahları hava aydınlık olsa da daha geri yatmasam
Aaa ne güzel canım hakkında hayırlısı olsunNereye gidecegimiz belli benim kadrom eskisehirde. gidip gitmeyecegimiz yarin belli olacak.esimin de tayini cikarsa gitcez.
Ooyyy bu isler hep skntlı ya hic sevmem tesisat isini yaSorma kuzummmmm bir sürü iş beni bekliyor
Su tesisatı için gelen eleman kombiyi önce bir yaptırın ben akşam üzere gelip hallederim dediBelirli bir sıvı varmış onu borulara salıyorlar nerede kaçak varsa hemen anında tıkıyormuş o sıvı Kırma işlemi yapılmadan halledilecekmiş inşallah hee eğer sıkıntı büyükse mecbur kırma işlemi yapılacakmış ama adam alt daireye baktı o sıvıyla hallederiz gibi görünüyor dedi
Şimdi kombiciyi bekleyeceğiz o arada bende ufak ufak biraz iş yaparım ki boş oturmamış olayım
Hedefe giden yolda herşey mubahtır hesabı kendime detoks yapmış gibi olurum diye düşündüm bende
İnşallah karşılığınıda fazlasıyla alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?