eveettttttttttttHaftaya cuma 59 olur gibi geliyor ucundan
aslında az değil yakamozumBende daha fazla bekliyordum olmuyor kuşum ya çooook hareketsizim çok buna bağlıyorum az kilo vermemi
Günaydııııın 7. Takımın güzel hatunları
Hemen kilo bildirimi yapıp kaçıyorum malum karne günü ve hazırlık yapmama lazım yarın sabah yola çıkıcam Allah izin verirse @MiuLego bebişim bugünde pek aktif olamam memlekete gidince daha sık görüşürüz orda daha fazla vaktim oluyor çünkü
Geçen hafta : 67.8
Bu hafta : 67.1
Fark : 700 gr
Yüzde : 1
aminnnnnnnnnnn ağzın rezene çayı içsinCanlar ben kaçıyorum hepinizi öpüyorum 1. olak emi
Hiç istemiyorum 1 mil yapayım sadece
Günaydııııın 7. Takımın güzel hatunları
Hemen kilo bildirimi yapıp kaçıyorum malum karne günü ve hazırlık yapmama lazım yarın sabah yola çıkıcam Allah izin verirse @MiuLego bebişim bugünde pek aktif olamam memlekete gidince daha sık görüşürüz orda daha fazla vaktim oluyor çünkü
Geçen hafta : 67.8
Bu hafta : 67.1
Fark : 700 gr
Yüzde : 1
Cok iyi almışsın kaptanicem bu hafta diren aussss 70 e
Ohh tam kıvamında
e had kalk 1 mil için mademHiç istemiyorum 1 mil yapayım sadecene olacak ya bu isteksizlik, ben keyifliyken güzel yapıyorum sporu
gittimmmmmmmm
olmaz mıfaydası mı olcak ki
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sanmam kuzu o kadar kısa sürede ödem söktürmez :)olmaz mı
Çocuklar birbirini yiyip duruyor gelde tap nasıl yaparsane had kalk 1 mil için madem
ben eminim gerisi gelecek zaten
hadi kalk ben de geçiyom
Sağol ausum maşallah sende ucuz atlatmışsın bir haftayı daha :) hayırlısıyla az kilo ile zamanında sağlıklı minnoş bi Bebişle sonlansın hamileliğin inşallahGayet iyisin canım ... 500-800 arası diyetin yolunda gittiğini gösterir ... ha bazen üzeri gelir bal kaymak olur
Aynennn makbuş
Resmen 70 e direniyorum
Sensin kıvamında
lesliden önce tartıldım geçen haftakiyle aynı kilomsanmam kuzu o kadar kısa sürede ödem söktürmez :)
bence sen dinlen yatış yap tartıya kadar
eslie artı bekleyince öğleden sonraya iner ödem malilesliden önce tartıldım geçen haftakiyle aynı kilom
Sağol canım benim akşam bütün geçmişi okucam şimdiden merak ediyorumTebrikler canım
aminnnnnnnnnnn ağzın rezene çayı içsin
bak yeşilçay demedim vaytımWhiteblacklife emziriyor ya yeşişlçay yok demi öğrendim senden
eslie artı bekleyince öğleden sonraya iner ödem mali
inmeli insin
ağlama kuzucum kıyamam
haftaya halledersin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?