İnşallah ve maşallah 13,5 kilo fazlayla geldim nilimAhahaha canım bıraktığım an alıyorum o yüzden burayı hayatta bırakmamsen ne durumdasın çok aşmamışsındır inşallah
Ben perşembe hariç hergün 1 dilim yiyorum kuzum ve kilo veriyorum korkmaBen şimdi gidim tambuğday alim bari,bugün başlayım.korkuyoruummm
tamam kuzum.öyle yapalım.akşam ekmek yemem amacanom 2 yumurta da olabilir sıkıntı yok
ama 2 güne bir tartılacağız sadece bu haftalık hatta hergün bile olabilir
çünkü kontrol ederek gitmeliyiz deniyoruz sonuçta
ben fayda sağlayacağından çok eminim
Hoşgeldinizİnşallah ve maşallah 13,5 kilo fazlayla geldim nilim
tamamBen perşembe hariç hergün 1 dilim yiyorum kuzum ve kilo veriyorum korkma
başla başla korkmaaaaaaaaBen şimdi gidim tambuğday alim bari,bugün başlayım.korkuyoruummm
akşam ekmek yok zaten kuzucumtamam kuzum.öyle yapalım.akşam ekmek yemem ama
olacakplanımda haftada iki gün pilates 3 gün yürüyüş ve diyet var . inşallah ramazana kadar bi 15 kilodan kurtulurum
Ayyy ben mortilik yapamiyom sen seçhepfit ortiyiz demiii mortiler kim olsunnnn bu hafta fena gelecemmm
Isındım ,tartılmak için soyundum geri üşüdümahahahahahah ahahahhahaha
donun çözülsün bekliyoruz
hoşbukdukkkHoşgeldiniz
Kaptanim salıyı al ben salıdan beri burdayımmmbravoooooooooo harika rakam canımcım hayırlı olsun
bize başladığındaki kilon ne idi kuzucum 2 gün önceki kilon? onu başlangıç kilosu alıcam önemli
Ben carsamba persembe haric 2 dilim yiyorum.gerci bu hafta cok arti olunca pazartesiden beri yemedim belki de pazarBen perşembe hariç hergün 1 dilim yiyorum kuzum ve kilo veriyorum korkma
mersi canımHastalıkta + değilsin en azından kuzumtebrik ederim
abbowwww tebrikler
Hayırlı cumalarrr
Kilomu unutmuştüm .buldum5 ocak cuma 71.5Eki Görüntüle 2092957 12 ocak cuma Eki Görüntüle 2092955
Fark 1800haftaya inşallah 68 67 görürüm
Buyuk oynuyak dur bakalim kim cok veriyorAyyy ben mortilik yapamiyom sen seç
Teşekkürler kuzum
İnşallah canım eder eder merak etme devam
Evet kaptanım durmak yok o 51 buraya gelecek
ilk hafta sebebiyle ben verebilirim belkimBuyuk oynuyak dur bakalim kim cok veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?