sen gidersen ben de giderim nevommmmmmmmmmmmmmmmDağdan gelmiş bağdakini kovuyor
Yok kuzum ben buranın yerlisiyimsen gidersen ben de giderim nevommmmmmmmmmmmmmmm
beni öptüüüüüüüüüüüügel bi öpem içimden geldi
sensiz olmaz-müslüm baba şarkısı sana gelsinYok kuzum ben buranın yerlisiyim
oy yerimBana özet geçin gözünüzü seveyimnoldu sonuç? Yüzdemiz kaç? Eflal ne kadar vermiş? Nevoş ne kadar vermiş? Miu ne kadar vermiş? Ayyy herkesi merak ediyorum
beni öptüüüüüüüüüüüü
hem de defalarca öptüüüüüüüüüüü
kalbini severim
gel ben de öpecem
galp galp galp
Maşallah baya iyi spor yapıyosunSpor hergün 85 95 dk ypıyorum değişiyo o. Bu hafta mola vermedim hiç. Bu ara mola yapcam. Sırt ağrım çok, üç aydır geçmiyo pazartesi doktora gitcem inşallah
Hoşbuldum canım
Sizi yerimoy yerim
herşey harka
eflal -500
nevo -800 mezun
miu -600
takım yüzdesi 1.531
kızlar bir harika ördeğimmmmmmmmmmmmmmmm
birinci olduk
Ne oldu mali bi senmi parcaliycab
Merak etme alınmadım espirik yaptığını anladımLa espirik yapiyom atın bacı atın sizi gordukce millet gaza geliyor misss gibi
Ayy ins. Olurmu ki çok yüksek ya dereceleriEsra_4378 haftaya bireysel derece yapsana sen de
Ben göümü diktim oraya
Senle ikimiz gidek dereceye olar mı
Sağol kuzum ilk iki ay sırtım ağrıyodu o geçti bu sefer kulunçlar başladı. sabahları bişey yok, öğlen spor yapıyorum bir iki saat sonra kulunçlarım ağrıyo.uzanıp dinlenince hafifliyo.akşamları ızdırap after partyMaşallah baya iyi spor yapıyosunben de şimdi spor yapmam mı
Geçmiş olsun ya o kadar uzun süredir devam mı ediyor inşallah canını sıkan bi şey çıkmaz. Sürekli devam eden bir ağrı mı yoksa istirahatle vs geçiyor mu? Başlangıcından beri ağrı şiddeti arttı mı?
kesinlikleeYenmezsen elimden cekecegin var onla morti olan birinci oluyor bireysel de bak öyle bi etkisi var bu tadı sende tatmalisin demi ama
be yedin bakem sen boşver spor yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?