Beklemek çok sıkıcı ,üstelik böyle stresli bekleyişlerdeHay ben bu bakanligin rahatligina ne diyeyim..bari tenezzul edip bugun aciklamayacagiz diyin ya bu kadar insan 24 saattir bekliyo
Şişmanken de başı ağrıyo zayıflarken de başı ağrıyo hep ağrıyoKocan seni kıskandı
He demeyim de iyice havalanmasın diyor bence
Sinir bozucu çokHay ben bu bakanligin rahatligina ne diyeyim..bari tenezzul edip bugun aciklamayacagiz diyin ya bu kadar insan 24 saattir bekliyo
Belki spordandır diye şeyttim o yorgunluk
Beklemek çok sıkıcı ,üstelik böyle stresli bekleyişlerde
Adam yerine koyulsak tenezzül edip bugun aciklamayacagiz derler..Sinir bozucu çok
Kim çocuk ,ne konuşmuş,komik olan ne?Puhahahhahaha ya çoluk çocuk konuşmaya ne meraklı ya
Oyyy kıyamam yahu
Uyuma daha gece yeni başlıyor
Sen ponpon salladın mı birinciliğimize
Ölü taklidi yap banu
Ahahahah ne de olsa morti diyosuunKız onu burda sevmeyen yok pek hoş ama kendine dikkat et gazozuna hap falan atmasin
Kaptan kaptan aaa mortimi elimden mi alıyorsun no no no ruh ikizim olarak yaratılmış mortimi seneler sonra burda bulmuşum kimsecikler alamaz bu da böyle bilineeee
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahKizlar cikti esimin tayini.gidiyoruz buralardan
Bu oğlan uyumadı ya off spor yapacağım daha yatsana çocuğum
Yatsaydı yaaaa leslie 5 mil yapçam
Bende bebeyi verdim babasina yeni yapıyorum 3 mil45 dk 3 mil leslie yaptım cılkım çıktı bacaklarım tutmuyo
Valla emziren olmasam. Sıkı bi diyet yapacam da şimdi 8de n sonra yemeyerek de olsa zorlaniom. Ama olsun. Gerçi ben su bugün eksi 800 ü sevmedim ya napak 2000 2000 çok olur sağlıksız olurdu.Verooooooo senin meta şahane nazarim.degmesin iki hafta ciss coss yesen 6 dan sonra hiçbir şey yemesen ahanda geldi 59 lar ya anam fanta kek ciisss cosss bunlar olmasa varya offf diyorum
Ben de babasına verdim bebeleri de salonda elektrik gitti . Tüm alet edevat kapandı. O değil müzik dinliyor o da Wifi de o da gitti . 15 dk oldu koşuBende bebeyi verdim babasina yeni yapıyorum 3 mil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?