wayt gene ayakta.Allahım şu kadına uyku nasip et bol bolSonunda çayın yanında birşeyler yemek kalkmış menüden süper çok beğendim canim
eğer karbonlar gömüldüyseeeeeeeeeeeeeeeeeeiyi akşamlar herkeseancak gelebildim kuzular
geçen cuma 81.4
bugün 80.6
fark 800 gr
aslında 3 gün önce tartıda 79.9 göründü ama geri gittitıkalıyım napim. bugün de tık yok. azcık azcık durum bu yani yalnız doğruyu söyleyeyim son iki gün biraz karbo oldu. belki o da az eklemiştir bilmiyom @aeben @MiuLego
Ah be canım.9 gecedir 11 saat uyumusum toplamda uyku neydi nasıl bir şeydi o ha insanlar uyurmuydu hele çocukları hasta bir anne uykuyu nerede bulurdu 2 çocugu olup uyuyan var miydiwayt gene ayakta.Allahım şu kadına uyku nasip et bol bol
O değil de ben 65i gördüm ucundan
oyyy akşam gelmiş begüşüm hem de tebriğeeeeeeeeeeeeeeeeeYetistim mi halaya, kızlar tebrik ederim, tabiki kaptanım emeklerinde görmezden gelinemez emegine sağlık
O zaman çalsın sazlar
sen hep böyle konu canım benimmmmmmAnladim anladim
Bu basari @MiuLegoWhiteblacklife @masumm @eflalim e hediye
Sizde bu hirsimi anladiniz degilmi
O gun konustum ama susmak zorunda kaldim
Simdide boyle konusayim dedim
inşallah bol bol uyuduğun günler de gelir kuzumAh be canım.9 gecedir 11 saat uyumusum toplamda uyku neydi nasıl bir şeydi o ha insanlar uyurmuydu hele çocukları hasta bir anne uykuyu nerede bulurdu 2 çocugu olup uyuyan var miydi
Bu bölüm dışında nereye takılacağızHavan batsin
Amin çok amin aminnnnnnnninşallah bol bol uyuduğun günler de gelir kuzum
Ben senden kibarım
Kahvaltı ettim kızlar laptopa geçeyim bakcam geçmişe
ne yazdın kız kafa bi milyon cumaları kaçak göçek bildirimler oluyor valla
Hadi kolay geleeBende bebeyi verdim babasina yeni yapıyorum 3 mil
Yav ahahhaha bu nasıl bi zevk anlatsana birazEvet evet benim için kavga edin.
Ah ah başladı mı mortilikÇok zorlamasaydın dinlen sen bence
Onu 30 dk tam yapanın önünde saygıyla eğilirimJillian 30 days shred videoları tabi kiii
Oo sımsıkı karın olur valla
Miu'm ben mezun oldum musen hep böyle konu canım benimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?